homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condylin tratament pt condilomatoza

#1 2010-11-09 09:25:59

roxy30
Full member
Inregistrat: 2010-11-03

Condylin tratament pt condilomatoza

Buna

Ieri am fost la al doilea dr. si mi-a spus ca ar fi bine sa incercam cu aceste picaturi de Condylin, pt tratarea condiloamelor, mi-a confirmat ca sunt infectata cu HPV, iar daca nu o sa functioneze trecem la cauterizare. Peste 3 saptamani imi vine rezultatul Papanicolau, nu stiu ce va mai urma, dar mi-e destul de frica. Am inteles ca solutia asta arde, azi o cumpar de la farmacie..stie careva cum trebuie aplicata?Ati mai trecut prin asa ceva?Are efect?O sa scap cu viata? popa Pe reteta scrie ca se aplica de 2 ori pe zi, 3 zile pe saptamana- o saptamana da...una nu.Mi-e sa nu ma ard..sa mai intru in alte probleme.
Va pup, daca ati trecut prin asta , v-as fi recunoscatoare pt orice raspuns, diseara vreau sa incep tratamentul

Ultima oara a fost editat de roxy30 (2010-11-09 09:28:23)

#2 2010-11-10 11:02:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Condylin tratament pt condilomatoza

parerea mea e sa mergi la medic sa o aplice el, taman ca sa nu ai astfel de probleme

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-11-10 15:28:36

roxy30
Full member
Inregistrat: 2010-11-03

Re: Condylin tratament pt condilomatoza

Multumesc pt raspuns...o sa ma risc..o sa ma grija sa dau cate putin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.