homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare peste pastile

#1 2010-11-09 10:34:12

killy
Membru
Inregistrat: 2008-10-31

sangerare peste pastile

Buna ziua, am si eu o problema. Iau anticonceptionale Jasmine de 1 an si jumatate si nu am avut decat o singura data, acum cateva luni, un usor spotting in mijlocul foliei. Acum mai am 5 pastile pana termin folia, dar am inceput sa am o sangerare, din ce in ce mai abundenta, si o durere la un ovar (sau ceva in zona aceea). Ce credeti ca ar putea fi? Ar trebui schimbate pastilele? Ar trebui ca dupa cele 7 zile de pauza sa iau din nou aceleasi AC? Mie mi-au fost recomandate dupa mai multe analize, si mi-au fost recomandate de dr endocrinolog. Asa ca nu as risca sa iau eu alte pastile, dar nici sa le iau pe astea nu imi mai vine, pt ca m-am simtit si cam rau de cand au inceput sangerarile acestea... Mi-am facut programare la ginecolog, dar de-abia pe 24 am reusit, iar pana atunci ar trebui sa incep o noua folie. Ce sa fac? Help!  sad

#2 2010-11-09 11:49:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare peste pastile

Incepi o noua folie si vezi cum e luna asta inainte sa le schimbi... poate a fost doar o intamplare sau ai racit putin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.