|
Nu esti logat.
Decolorare help!#1 2010-11-09 20:38:20
decolorare help!am fost vopsita bruneta cu vopsea fara amoniac...cam de 7 luni...de 1 luna si ceva nu m-am vopsit...si as vrea sa il decolorez la un saten si tot asa pana ajung la blond...deoarece mi-a cam iesit negru din par...cam 50%mai e negru..la radacini...nu am bani prea multi sa merg la salon...am fost acum 1 an si 1 mil 800 mi-a luat pt o decolorare usoara...pe care daca o faceam acasa tot asa iesea rezultatul...ce sfaturi imi dati?...mi-a stat f bine blonda cand am fost..nu stiu ce m-a apukat:P...ce tratament sa ifolosesc dupa decolorate?cand parul va fi cam deteriorat...si ce decolornt sa folosesc...daca lucrati careva la salon pls ceva sfaturi:P Ultima oara a fost editat de deeyanna (2010-11-09 20:38:43) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-11-09 20:41:00
Re: decolorare help!e cam greu. eu mi-am facut 1 decolorare acasa, 2 la salon si inca una acasa sa ajung iar blonda blonda blonda . deci... recomand oricum salonul. eu am taiat foarte mult din el dupa decolorarile facute acasa Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #3 2010-11-09 22:20:03
Re: decolorare help!si eu iti recomand la salon...de exemplu eu anul trecuta am vrut sa ma fac blondul ala argintiu si mi-am luat un decolorant mai puternic, in ideea sa iasa...de iesit a iesit...dar mi s-a ars ingrozitor....si de un an ma lupt cu el sa-si revina cat de cat....am incercat revalid, masti naturale si orice mi-a fost recomandat sau am gasit pe net...nici un efect decat sa astept sa creasca, si in fiecare luna mai tai din varfuri....astea sunt consecintele....bine, puteam sa ma tund scurt, dar pentru mine asta n-a fost o solutie....asa ca mai bine du-te la salon...nu trebuie neaparat sa fie cel mai scump sau mai cunoscut....dar e mai fara riscuri Offline #4 2010-11-09 22:27:58
Re: decolorare help!nu stiu....ca mi-ar placea sa am blond din nou..dar acum a cam crescut....si data trecuta am mers la un salon sa imi taie varfurile..si atunci aveam parul pana sub sani de lung....si dragelor asa varfuri mi-a taiat...de m-a tuns bob...da..vedeti bine...BOB!..am crez k fac infarct:)))....acum ca creste....nu l-as mai tunde....nu stiu ce sa fac...mai astept pareri...sau ar fi o solutie sa il vopsesc tot mai deschis...pana se dechide ca sa pot sa decolorez mai usor?Sa nu fie din nergu decolorarea?doar ca ar necesita timp.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2010-11-09 22:34:43
Re: decolorare help!poate fi o solutie si asta cu vopsirea progresiva, dar nu cred ca merge pentru o schimbare asa drastica de la brunet la blond...te duci la alt salon si-i spui clar ce vrei...dupa care vezi si tu ce face, ca doar ai oglinda in fata...si daca o ia razna poti sa-i atragi atentia-'ti-am zis asa, nu altfel'.... Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-09 23:00:30
Re: decolorare help!sper sa iasa ceva.....acuma...o sa vad cum si ce se va intampla...dar decat sa il ard f tare incat sa cada tot..mai bn il las asa..oricum eu sunt un blond inchis culoare naturala...dar nu pot ajunge decat prin decolorare la ea...decat daca ma rad pe cap si sa il las sa creasca:)) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #7 2010-11-10 11:17:33
Re: decolorare help!ori incerci cu vopsele blond deschis sa il deschizi progresiv ori incerci decolorant crema de la wellaton e intr-o cutie ca si vopseaua stiu ca are oxidant de 6 % si deschide nuanta cat unul de 12 de la Kallos sau am inteles ca ar mai fi bun dar nu l-am incercat pe cel de la l'oreal. ideea e ca nu o sa iti iasa uniform din cauza diferentei dintre varfuri si parul natural. cred daca ar putea cineva sa te ajutea mai intai sa iti dai pe lungime fara sa atingi radacinile naturale asta pentru inceput si apoi ori iti mai dai odata la cateva zile pe toata lungimea inclusiv radacini, ori folosesti o vopsea dar sa nu fie prea puternica gen palette (parerea mea e ca mai degraba te decolorezi decat sa folosesti blondurile de la palette) eu acum ma decolorez la radacina si apoi foloses vopsea fara amoniac si sunt f multumita Offline #8 2011-10-25 11:37:13
Re: decolorare help!girls, vreau sa ma deschid nuanta parului dar nu stiu ce produse sa folosesc ..... acum sunt o cireasa inchisa vreau sa-l aduc la o nunta mai deschisa ca sa fiu sigura ca se va prinde urmatorul violet care il vreau .... Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-10-25 19:37:08) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #9 2011-10-25 19:28:25
Re: decolorare help!nimeni?! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #10 2011-10-25 21:57:53
Re: decolorare help!Cu Silver Blond care deschide doar 4 tonuri poti sa il deschizi de la saten la blond inchis, fara pericol de rosu. Ultima oara a fost editat de ani88 (2011-10-25 22:04:03) I love you. Remember. They cannot take it Offline #11 2011-10-25 22:23:58
Re: decolorare help!nu ma intereseaza sa scoata rosul ...poate sa il faca ros deschis ...doar sa-l deschida viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #12 2011-10-26 12:03:50
Re: decolorare help!In general roscatul este foarte greu de scos, dar avand in vedere ca vrei doar sa deschizi umpic nuanta poti sa folosesti linistita un decolorant cu un oxidant mai slabut gen 6 , sau un 6 amestecat cu 9 si il lasi pe par pana ti se pare tie ok. Vopsea daca folosesti va trebui un oxidant mai puternic pentru ca odata ce parul a mai fost vopsit, se deschide mult mai greu doar cu vopsea. ( sfaturile mele sunt din pura experienta personala,deci nu garantez 100% ca va fi la fel si la voi ). Cu decolorant sa nu te astepti sa iti iasa uniform, eu nici atunci cand am fost decolorata la salon nu a iesit uniform decat dupa o tura de vopsea peste. Dar avand in vedere ca oricum doresti sa il vopsesti violet se va uniformiza. Daca astepti o saptamana-2 intre vopsiri eu zic ca e ok, pentru ca oricum se va arde umpic paru la decolorat oricat astepti dar il poti trata dupa cu diverse masti si etc. Bafta la vopsit si sper sa iasa asa cum iti doresti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|