homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire...

#1 2010-11-10 01:06:05

mony_ka
Full member
Inregistrat: 2010-05-31

Nedumerire...

Am nevoie de o parere obiectiva....Sa va povestesc pe scurt.

A existat o relatie (nu foarte lunga , de vreo 8 luni), ne-am despartit 2 luni, timp in care nu am vorbit , nu ne-am vazut...Apoi am reluat legatura, am avut nevoie urgent de ceva de el , a fost un simplu telefon scurt si la obiect, nu a existat nici macar un "Ce mai faci"...De atunci el a inceput sa ma caute, sa vorbeasca cu mine, si chiar sa insiste sa ne vedem. Eu nu vroiam sa mai aud de el, i-am vorbit urat, l-am facut sa ma astepte de vreo 2 ori la el, desi nu am avut nici cea mai mica intentie sa ma duc, l-am chemat la mine, dar in ultimul moment m-am razgandit, l-am intors din drum...In cele din urma , dupa cateva saptamani, i-am cazut in capcana si m-am intalnit cu el...pentru sex ... dorinta a fost prea puternica. Dupa, i-am vorbit foarte urat, i-am spus ca m-am folosit de el sa ma simt bine si sa ma lase in pace....Nu a renuntat, normal.  Am tot alternat comportamentul meu , ba nu-i vorbeam, ba ii vorbeam frumos, ba foarte urat si il respingeam....El nu vrea o relatie cu mine, spune ca nu e genul "de casa" , si ca nu se poate ce vreau eu neutral desi i-am spus foarte clar ca nu vreau nimic de la el...Ultimele doua intalniri au fost foarte frumoase, ne-am sarutat, ne-am imbratisat, m-a tinut strans in brate...s-a purtat ca si cum am fi impreuna, si totusi nu suntem....eu ce sa mai cred?

De ziua mea vom merge la munte, 2 cupluri....a acceptat desi i-am spus ca il iau ca avem nevoie de el sa ne duca cu masina big_smile

#2 2010-11-10 01:31:20

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Nedumerire...

inteleg ca el vrea sa fiti un fel de prieteni care fac sex...daca si tu vrei asta go for it, daca vrei ceva serios look elsewhere smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-11-10 13:13:35

mony_ka
Full member

Inseamna ca ma depaseste pe mine problema .... faptul ca accepta comportamentul meu, si tot insista sa ma caute, gesturile lui de afectiune (ma mangaie pe obraz, ma strange in brate, ma saruta) eu le-am interpretat altfel....Nu se poarta cu mine ca si cum as fi o amica, si nu vrea nici doar sex, asta e clar....

Oricum nu cred ca are rost sa-mi mai bat capul cu astfel de persoane  neutral

Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-11-10 13:14:09)

#4 2010-11-10 13:27:31

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Eu cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el. Genul asta de relatie pe care il aveti voi va face rau la amandoi. Aveti amandoi un comportament mai ciudat, dar cred ca vine si din frica de singuratate.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#5 2010-11-10 13:33:29

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

eu nu inteleg (sau nu accept, nu stiu cum sa ma exprim mai bine) bucuria pe care o simti tu vorbindu-i urat omului respectiv, respingandu-l si umilindu-l. accept faptul ca poate amandoi vrei o relatie bazata strict pe sex si nici nu vad nimic rau in asta, atata timp cat niciunul dintre voi doi nu-si face si alte iluzii. dar nici in relatia bazata strict pe sex nu-i vad rostul atitudinii asteia pe care o adopti tu.
cred ca ar trebui sa te decizi singura daca accepti relatia asa cum e sau daca il dispretuiesti, caz in care poate ca ar trebui sa-i pui punct definitiv relatiei.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#6 2010-11-10 13:43:57

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Si eu am avut o relatie de genul numai ca eu nu ii vorbeam urat, sua asa, pur si simplu il respingeam. EL vroia o relatie usurica, eu vroiam una serioasa, dar sexul era genial, asa ca nah lol

Parerea mea acum ca am gasit o relatie in care sexul e la fel de genial (si mai si), plus xista sentimente, prietenie, si alte alea: NU TE COMPLICA! Gaseste pe altul pe care sa il placi cu adevarat, si de care sa nu te induri sa ii vorbesti urat. Te asigur ca nu este singura putza(m-am cenzurat) din lume lol. Treci la altul care sa scoata ce e mai bun din tine, nu ce e mai rau smile

#7 2010-11-10 13:47:36

mony_ka
Full member

Am vrut o relatie strict bazata pe sex...suntem amandoi singuri si m-am gandit ca nu e ceva neobisnuit.

Dar zilele trecute i-am facut o surpriza, ducandu-ma cu scopul acesta la el. Si in seara respectiva, nu doar ca nu s-a intamplat nimic (nu s-a intamplat pentru ca mi-a spus ca e forte obosit si nu vrea sa ma dezamageasca) , ci din contra a avut un comportament atipic a ceea ce exista intre noi.  Mi-a aratat ca tine la mine.... Si de atunci sunt intr-o dilema...

#8 2010-11-10 13:57:06

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

raspunsul poate il primesti de la el daca se arata dornic sa discute pe tema asta.
mai important mi se pare sa stii tu ce vrei...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#9 2010-11-10 14:05:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pai nu, probabil ca nu vrea doar sex, vrea sa fiti si prieteni....dar oricum, o sustin pe alinda ca mai important este ceea ce vrei tu! nu este absolut nimic in neregula in faptul de a avea un prieten bun cu care sa faci si sex, problema se pune daca asta este ceea ce iti doresti tu de la el si nimic mai mult!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2010-11-10 16:09:57

mony_ka
Full member

Prieteni adica amici? Ok, o relatie scrict bazata pe sex pot sa inteleg.... dar sa se poarte de cateva ori ne vedem ca si cum am avea o relatie (si nu ma refer la sex , din 5 intalniri doar de 2 ori am avut relatii intime) , asta ce mai inseamna? Este normala o asa prietenie? Si faptul ca accepta comportamentul meu si felul in care il tratez, ba chiar insista sa vorbim si sa ne vedem? Vorbim aproape zilnic.

Inima mea il vrea, mintea nu . Si din fericire am ajuns sa-mi pot controla trairile , emotiile ....

Si l-am tratat asa pentru ca am vrut sa vad ce vrea de la mine. Sa discut cu el nu are rost.... chiar daca ar vrea ceva nu ar spune niciodata.

Probabil cat de curand o sa-i pun capat...dar vroiam sa aud cateva pareri ...

Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-11-10 16:12:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.