homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema :(( HPV?

#1 2010-11-10 04:42:18

darkshines
New member
Inregistrat: 2008-04-20

Problema :(( HPV?

m-am tot iritat in ultima vreme si am avut secretii urat mirositoare. astazi am incercat sa ma uit cu oglinda, si in afara de o piele f iritata, am descoperit ca o excrescenta mai mare la intrarea in vagin inauntru, si una f mica in afara, pe mijloc...poate e normal, si sunt eu hipohondra??? in primul rand sunt virgina, nu stiu de ce tot am eu astfel de probleme !! pur si simplu nu inteleg. e posibil sa iei virusul si altfel decat prin contact sexual? problema e ca nu sunt in tara, inca vreo 2 luni!!! si nu stiu cat de grav e daca aman 2 luni consultul ginecologic? daca ma duc aici cel mai probabil trebuie sa platesc analizele si consultul, dar daca e grav imi asum si riscul asta.
pe de-alta parte ma cam ingrijoreaza asteptarea, as vrea sa aflu cat mai repede daca am ceva.
help me... supa

Ultima oara a fost editat de darkshines (2010-11-10 04:42:43)

#2 2010-11-10 10:42:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Problema :(( HPV?

eu sunt de parere sa lasi uitatul cu oglinda pina una alta
in ceea ce priveste secretiile urit mirositoare pot semnifica o infectie vaginala.
In privinta virusului hpv, el nu da secretii urit mirositoare insa se poate lua si doar prin petting dupa cum probabil stii deja, nu e nevoie de act sexual cu penetrare.
pe mine doar secretiile despre care vorbesti cit si faptul ca te iriti ma ingrijoreaza si ele ar merita o vizita la medic, sa vezi despre ce e vorba si sa te tratezi.Nu uita sa anunti si acolo ca esti virgina, intrucit asta presupune ca nu ti ser poate face tuseu vaginal si nici examen cu valve

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.