|
Nu esti logat.
Locuri de munca in cluj!#1 2010-11-12 18:29:31
locuri de munca in cluj!studiez medicina....si intre timp as vrea sa lucrez ceva....nu stiu..orice...la 4 ore...6...8..oricum...am facut promotii si a fost ok..da tipa la care faceam s-a lasat..nu mai lucreaza in domeniu.....si as avea nevoie ca tot omul...de ceva bani...sunt cam mare pentru a cere bani lui mami sau tati:))...m-am interesat prin oras...da nimica....tie careva ceva locuri de munca?...sunt sigura ca nu doar pe mine m-ar interesa...multumesc:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-11-12 18:50:20
Re: locuri de munca in cluj!puteai sa postezi aici intrebarea ta. Offline #3 2010-11-12 20:50:05
Re: locuri de munca in cluj!scuze...dar cum nu am citit toate topicurile...nu am vazut:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-11-13 11:29:08
Re: locuri de munca in cluj!nu-i nimic,incearca si citeste acolo,poate gasesti ceva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|