|
Nu esti logat.
Ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logest#1 2010-11-12 19:57:25
ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestBuna Offline #2 2010-11-12 20:04:29
Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestdin propria experienta eu zic ca e bine ca ti-a schimbat pastilele, asta e primul lucru care trebuia facut Offline #3 2010-11-12 20:10:28
Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestma gandeam sa nu-mi dau organismul peste cap cu atatea schimbari. ba iau marvelon, ba fac pauza, ba schimb..oricum stiam ca marvelon sunt prea tari si trebuiau schimbate dar na..stii cum e..mai bine pui raul inainte .. Offline #4 2010-11-12 20:13:52
Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestoricum daca nu te simti bine, ii spui doctoritei, nu e nicio problema... o sa vezi ca o sa fie ok Offline #5 2010-11-14 23:03:53
Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestMai am o intrebare.. doamna dpctor nu mi-a precizat daca e nevoie de protectie suplimentara cand fac trecerea de la marvelon la logest. Eu am luat Logest normal, in a 8-a zi de pauza ca si cum ar fi fost Marvelon. De atunci am avut un contact neprotejat(metoda coitului intrerupt) dar vreau sa stiu daca este nevoie de protectie suplimentara in primele 7 zile sau functioneaza normal ca si cum as fi luat Marvelon in continuare. Doamna doctor stia ca nu eram in prima zi de ciclu si a zis ca e ok si in a 3-a dar nu mi-a zis nimic de metode suplimentare de protectie. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-15 09:17:08
Re: ze( schimbare anticonceptionale marvelon cu logestnu, nu e nevoie de protectie suplimentara, le-ai luat bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|