homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza intr-o relatie (semnificatii)-2

#20 2010-11-14 17:09:39

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: Pauza intr-o relatie (semnificatii)

Asa  ii suna si alui meu lol

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#21 2010-11-14 17:25:01

Mr.Nobody
New member
Inregistrat: 2010-09-30

se pare ca toti trecem intr`un fel sau altul prin momentele acestea smile

PS as fuma o tigara! diablo

Shamans r like Jesus they can walk on water and shoot lightning bolts!

#22 2010-11-14 17:28:36

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

eu zic sa nu. in primul rand, gandeste-te la tine si la faptul ca te-ai chinuit sa te lasi, in al doilea rand gandeste=te ca nu e tocmai cea mai buna idee, poate asta ar fi picatura ce ar umple paharul pt ea.. parerea mea!

#23 2010-11-14 18:04:36

Mr.Nobody
New member

LadyBird a scris:

eu zic sa nu. in primul rand, gandeste-te la tine si la faptul ca te-ai chinuit sa te lasi, in al doilea rand gandeste=te ca nu e tocmai cea mai buna idee, poate asta ar fi picatura ce ar umple paharul pt ea.. parerea mea!

Nu m-am chinuit smile am stat 6 ore intr`o dupamasa si am ascultat un audiobook  offtopic Tentatia e mare dar cartea m-a invatat ca "doar un fum,doar o tigara" duc la esec   lol

#24 2010-11-14 19:56:31

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

sad

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

Publicitate

loading...

#25 2010-11-14 21:14:28

Mr.Nobody
New member

Soulshard a scris:

sad

Ce s-a intamplat ss?

#26 2010-11-15 00:22:58

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Nobody, mi se pare ca lucrul cel mai important din toata faza asta cu pauza de gandire e faptul ca tu ti-ai dat seama cum te-ai purtat cu ea in ultima vreme....si ca e posibil sa aveti probleme de incredere intre voi...
pentru asta cred ca e binevenita o pauza...
si da, ai dreptate, in general pauza asta inseamna ca va urma o despartire, dar mai sunt si cazuri fericite smile

fucking perfect...

#27 2010-11-15 09:05:33

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cel mai bine e sa discuti cu ea si sa incercati sa va lamuriti problemele fara sa faceti pauza. comunicati!!! intreab`o ce a facut`o sa ia aceasta decizie si mai lasa si tu din gelozie/posesivitate. e foarte aiurea sa traiesti alaturi de o persoana posesiva (cred). deschideti`va sufletele! muuult succes!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#28 2010-11-15 10:59:31

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

La cate cazuri am vazut in jurul meu, "pauza" a dus la inevitabila despartire. Eu sunt adeptul comunicarii. Rezolvarea problemelor prin comunicare este cea mai buna solutie si unica, cel putin din punctul meu de vedere. Daca as fi intr-o astfel de situatie, nu as suporta acele 2-3 saptamani in care "mandra" are nevoie de gandire la ce si cum. In majoritatea cazurilor, persoana ce are nevoie si cere acea PAUZA, stie exact deznodamantul, si o cere doar pentru a te acomoda pe tine cu ideea despartirii. Din pacate, ce nu stiu majoritatea persoanelor ce aplica aceasta strategie, este faptul ca pentru persoana "inculpata" este iadul pe pamant in acea perioada.. Din punctul meu de vedere aceasta strategie :" Luam o pauza" este total imatura. Ori suntem in stare si sa discutam deschis problemele dintre noi, ori ne despartim definitiv.

Din pacate, si nu vreau sa jignesc fetele de pe aici. Se pare ca vin unele momente in care pur si simplu sunteti (nu generalizez) intr-un exces de mofturi.. nu stiu daca m-am exprimat bine. Eu cred ca atunci cand iubire adevarata exista, exista si capacitate de a comunica, capacitate de a face compromisuri. Suntem atat de diferiti intre noi (ca si oameni) si totusi ceva ne uneste. Din pacate, atunci cand intr-o relatie isi baga picioarele minciuna si si mai grav, inselatul.. deja trebuie in primul rand TU cel/cea care ai gresit sa incerci pe cat poti sa demonstrezi ca nu VREI , nu VEI MAI recidiva. TU esti cea/cel ce v-a trebui sa munceasca din greu sa recastige increderea persoanei de langa tine. Poate vei reusi, dar sa stii, odata implantat samburele neincrederii, nu cred ca v-a dispare vreodata.

#29 2010-11-15 19:50:47

Mr.Nobody
New member

Nu am mai facut nici o pauza.Am discutat unele probleme si a renuntat smile hjarta

#30 2010-11-15 19:53:59

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

foarte bine , Mr.Nobody wink

#31 2010-11-15 19:55:47

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

si eu sunt adepta comunicarii dar din pacate fostul meu iubit nu vroia deloc sa comunice,de fiecare data cand vroiam sa purtam o discutie serioasa sau knd aveam vreo problema el imi zicea :"iar incepi cu discutiile tale" si pleca.nu vroia sa asculte  ce aveam de zis.la fel knd aveam probleme se inchidea in el si pret de cateva zile nu-mi vorbea,nu ma cauta.intr-o zi mi-a cerut sa luam o pauza ,i-am zis ca eu cred ca aceasta"pauza" ii defapt forma cosmetizata  a unei eventuale despartirii si inco odata am avut dreptate.despartirea a venit si imediat dupa aceasta "pauza".

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#32 2010-11-15 20:25:15

Mr.Nobody
New member

mio25 a scris:

si eu sunt adepta comunicarii dar din pacate fostul meu iubit nu vroia deloc sa comunice,de fiecare data cand vroiam sa purtam o discutie serioasa sau knd aveam vreo problema el imi zicea :"iar incepi cu discutiile tale" si pleca.nu vroia sa asculte  ce aveam de zis.la fel knd aveam probleme se inchidea in el si pret de cateva zile nu-mi vorbea,nu ma cauta.intr-o zi mi-a cerut sa luam o pauza ,i-am zis ca eu cred ca aceasta"pauza" ii defapt forma cosmetizata  a unei eventuale despartirii si inco odata am avut dreptate.despartirea a venit si imediat dupa aceasta "pauza".

Nasol,pauza...azi dimineata m-am trezit si am plecat la munca nu inainte de a o saruta si imbratisa vreo 5 minute.It was warm again  kram

#33 2010-11-15 21:52:44

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Mr.Nobody a scris:

Nu am mai facut nici o pauza.Am discutat unele probleme si a renuntat smile hjarta

applause   goodluck

#34 2010-11-15 22:29:23

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

mio25 a scris:

si eu sunt adepta comunicarii dar din pacate fostul meu iubit nu vroia deloc sa comunice,de fiecare data cand vroiam sa purtam o discutie serioasa sau knd aveam vreo problema el imi zicea :"iar incepi cu discutiile tale" si pleca.nu vroia sa asculte  ce aveam de zis.

fostul si-a primit o "pauza" tocmai pentru ca nu avea chef sa ma asculte. abia in momentul cand a auzit cuvantul "pauza", parea a fi dispus a se da pe brazda. insa tocmai asta m-a convins ca e cazul ca pauza sa fie definitiva.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-15 22:32:05)

#35 2010-11-15 23:04:52

Mr.Nobody
New member

orangina123 a scris:

mio25 a scris:

si eu sunt adepta comunicarii dar din pacate fostul meu iubit nu vroia deloc sa comunice,de fiecare data cand vroiam sa purtam o discutie serioasa sau knd aveam vreo problema el imi zicea :"iar incepi cu discutiile tale" si pleca.nu vroia sa asculte  ce aveam de zis.

fostul si-a primit o "pauza" tocmai pentru ca nu avea chef sa ma asculte. abia in momentul cand a auzit cuvantul "pauza", parea a fi dispus a se da pe brazda. insa tocmai asta m-a convins ca e cazul ca pauza sa fie definitiva.

Nu va doare sufletul sa renuntati la cineva asa...scurt sau sunt eu ciudatul care se duce pana in panzele albe in incercarea de a pastra relatia.

#36 2010-11-15 23:06:14

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

m-a durut sufletul.
dar pastrezi o relatie doar cand merge.
daca nu merge, de ce sa te chinui? pierzi anii tineretii degeaba cu cineva cu care nu te potrivesti nustiu .

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-15 23:10:23)

#37 2010-11-15 23:52:18

Mr.Nobody
New member

orangina123 a scris:

m-a durut sufletul.
dar pastrezi o relatie doar cand merge.
daca nu merge, de ce sa te chinui? pierzi anii tineretii degeaba cu cineva cu care nu te potrivesti nustiu .

rodnar True

#38 2010-11-16 00:34:41

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ah, si eu care imi structuram mesajul lol Dar ma bucur ca nu mai e nevoie de el, Mr.
Vorba cuiva de mai sus... tot raul spre bine. Daca si tu ti-ai dat seama unde gresesti, si ea... lucrurile au toate sansele sa se indrepte.

Dar revenind la subiect, nu toate pauzele trebuie sa duca la o despartire. Uneori nu strica sa te detasezi un pic, sa iti iei un timp de respiro in care sa fii tu cu tine. Lucrurile se aseaza intr-o alta lumina astfel.

Si eu am trecut prin niste situatii nu tocmai placute in ultima perioada, un mic iad cu iz telenovelistic, ca sa fiu mai exacta lol Si dupa o relatie de 5 ani am luat o pauza de 1 luna, iar timpul petrecut departe de el m-a ajutat sa-mi dau seama ce vrea, in ce directie vreau sa ma duc. Ne-am acordat o noua sansa, si dupa vreo 2 luni deloc placute am inceput usor usor sa ne regasim linistea. Ne-am mutat impreuna acum, si fiecare zi pe care ne-o petrecem impreuna pare mai misto decat aia care abia s-a incheiat.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.