homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PROBLEMA DUPA UN ACT SEXUAL ... LABII UMFLATE, USTURIMI!

#1 2010-11-14 15:21:44

elena852
New member
Inregistrat: 2009-07-06

PROBLEMA DUPA UN ACT SEXUAL ... LABII UMFLATE, USTURIMI!

Dupa Un Contact Sexual ( Aseara ) Am Labiile Ext Umflate Si O Sensibilitate Foarte Mare! Ma Ustura, Nu Suport Jetul De Apa Al Dusului. Am Nevoie De Un Sfat! Am Inceput Cu Clotrimazol Ovule Si Lomexin Unguent La Exterior...dar Nu Trece, Eu Banuiesc Ca E Candida!
Ajutati-ma Cu Un Sfat Ca La Doctor Voi Ajunge La Sfarsitul Saptamanii Ca Atunci Da Medicul Meu Consultatii! Multumesc Anticipat!

revin cu cateva completari...iau anticonceptionale Diane 35 de 3 ani si jumatate, abia mi`a trecut menstruatia si de vreo 2 ani ma lupt cu candidoza care`mi apare mai apriga o data la cateva luni...

Ultima oara a fost editat de elena852 (2010-11-14 15:29:54)

#2 2010-11-14 15:42:17

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: PROBLEMA DUPA UN ACT SEXUAL ... LABII UMFLATE, USTURIMI!

elena, ati frecat tu sau partenerul zona ? Daca da, sunt sanse mari sa fie asta cauza. Lomexinul e pentru candidoza, deci ma indoiesc ca o sa ajute in cazul asta ( in ideea ca asta nu e cu siguranta o manifestare a candidozei ). Eventual cu crema de galbenele incearca.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-11-14 15:48:41

elena852
New member

partenerul a facut`o, dar n`ar fi prima data numai ca e prima data cand am asemeni
"reactii adverse" sa le spun asa...sunt cam speriata de lucrul asta caci asa sunt eu cand vine vorba de problemele astea ginecologice! am o crema de galbenele prin casa dar este una cumparata din comert, adica nu e cumparata dintr`o farmacie sau ceva asemanator....sa o folosesc p`aia?! multumesc

#4 2010-11-14 17:33:27

kdeea
Platinum member

Pai .. hm, nu stiu, nu vreau sa zic sa o faci si apoi Doamne fereste sa ai ceva reactii adverse si sa spui ca e vina mea lol In mod NORMAL, crema aia de galbenele pe care o gasesti la farmacii, ar trebui sa fie ok, nu prea am auzit sa se planga cineva de reactii adverse din cauza ei, dar stiu eu cum e asta pe care o ai tu, sa nu fie ceva contrafacut, sintetic, de vreo firma no name si sa te trezesti cu vreo iritatie sau ceva ...

#5 2010-11-14 18:52:17

elena852
New member

ok...mersi pt raspunsuri! cel mai sfant lucru sa astept ziua de vineri sa vedem ce zice medicul! ca dupa ureche nu prea rezolvi nimic...mersi inca o data! seara buna!

Publicitate

loading...

#6 2010-11-14 20:15:18

kdeea
Platinum member

N-ai pentru ce. Clar, cel mai bine la medic. Daca vrei, ia maine crema de galbenele de la farmacie. Cum crezi tu. Seara faina si tie. Sanatate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.