homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist vaginal

#1 2010-11-16 20:58:37

critinaanca
Membru
Inregistrat: 2010-02-24

Chist vaginal

Buna,
As dori sa aflu mai multe despre o operatie de chist vaginal. Medicul mi-a gasit un astfel de chist de vreo 2 cm si mi-a recomandat sa il operez. Exista si alte tratamente?
Daca puteti sa-mi mentonati perioada de vindecare in caz ca optez pentru operatie-cat timp nu e voie sa am contact sexual?

Va multumesc

#2 2010-11-22 16:37:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Chist vaginal

sfatul meu e sa intrebi medicul despre toate astea.
cred insa ca daca trecea cu vreun fel de aplicatii locale nu ti s-ar fi recomandat operatia
tu stii ce te-a minat la medic si medicul tau stie ce a constatat. Cu el e cel mai potrivit sa porti discutia asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-11-22 18:22:05

cristinaelena
New member
Inregistrat: 2010-11-22

buna tuturor.sunt noua pe forum
as avea si eu o intrebare..si daca s-ar putea sa imi raspunda cineva cat mai repede.
in timpul problemelor menstruale ma doare extrem de tare burta si spatele
si dupa ce se termina perioada de asemenea ma doare.
acum e a 7-a zi dupa perioada si ma doare spatele de nu mai pot..nu stiu ce sa fac..ar putea sa fie vreo problema..si uneori ma doare si burta..simt niste intepaturi in zona abdomenului jos..la uter...nu e foarte des dar se intampla..si sunt cam ametita de o perioada de timp..si stari de greata uneroi seara..ar putea fi vreo problema?va rog sa imi raspundeti.ar trebui sa merg la vreun ginecolog ceva?si sunt foarte slabita in ultimul timp:(

#4 2010-11-22 18:59:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cristina elena, nu mai posta peste tot. ai deja warn, daca continui vei primi ban.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.