|
Nu esti logat.
"Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesPagini: 1 2
#1 2010-11-16 23:18:21
"Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesAre o influenta temperamentul in relatiile noastre de prietenie? Offline #2 2010-11-16 23:25:35
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesin cazul meu se aplica ambele variante, poate si pt ca temperamentul meu este cam oscilant "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-11-16 23:28:39
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesEu ma regasesc mai mult in "cine se aseamana se aduna"- si prietenii mei buni sunt la fel de "nelinistiti" ca mine. Si cu iubitii am functionat tot cam la fel... doar in ceea ce priveste temperamentul, in rest m-au atras/ma atrag tipii extrem de diferiti de mine Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-11-16 23:31:59
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesEu nu stiu dar am avut parte de prietene ca mine asa nebunatice , glumete , dar din pacate perverse si invidioase , rar m-am apropiat de persoane linistite ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2010-11-17 01:21:40
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesPrietenele mele sunt destul de diferite intre ele si astfel si de mine. Nu stiu cum, dar parca ma regasesc in fiecare cate putin. Sau altfel spus, cu fiecare am cate ceva in comun dar cu niciuna nu am totul in comun. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-17 11:51:11
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenes
ai nevoie de energia opusa, care la tine e in deficit. grija mare in relatia de cuplu, daca spui ca barbatul de langa e la fel ca tine... e mai greu daca amandoi aveti aceleasi excese si aceleasi deficite Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2010-11-17 12:17:15
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesmi se potriveste cine se aseamana seaduna la prietene.in relatia cu sotul,mi se potriveste un pic si aia cu polul opus "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #8 2010-11-17 13:46:05
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesla prietenii mereu invers le-am nimerit, eu ma consider "echilibrata" sunt cand nebuna, cand calma, asa ca am avut prietene ori oribil de calme, ori mult prea agitate nu puteam face fata niciuneia chiar si la alte tipuri de comportament...ori prea puritane, ori prea curvistine niciodata ceva de mijloc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2010-11-17 14:08:47
in relatia de cuplu, daca esti pe aceeasi lungime de unda cel putin in pat, e un lucru bun; suntem amandoi timizi in public, dar pasionali in intimitate Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:09:45) Offline #10 2010-11-17 14:43:01
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesdin pct meu de vedere si in relatia de cuplu si in relatia cu prietenii trebuie sa fim cam la fel, altfel nu as vedea cum ar putea merge o relatie. Offline #11 2010-11-17 14:47:42
In principiu, discutam despre temperamente diferite sau temperamente asemanatoare: noi ce fel de prieteni avem, daca ne "lipim" de oameni cu un temperament asemanator cu al nostru sau total opus. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:50:27) Offline #12 2010-11-17 14:53:51
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenese pai da asa ceva vroiam sa zic, ma rog aproximativ poate nu m-am exprimat bine. Eu vorbeam asa de idei, gandiri la fel intre mine si iubit, sau intre mine si prieteni, nu neaparat de temperament Offline #13 2010-11-17 14:56:40
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesAsta cu a avea aceleasi idei/convingeri, "a fi pe aceeasi lungime de unda" cu cineva, este alta poveste; si eu consider ca e musai sa fii pe aceeasi lungime de unda atat cu prietenii cat si cu iubitul. Eu ma intrebam in ce masura conteaza temperamentul in crearea (si pastrarea) relatiilor, el fiind ceva pe care il avem din nastere si nu il putem schimba. Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-17 14:57:54) Offline #14 2010-11-17 16:23:28
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenespai da, una e sa fii pe aceeasi lungime de unda si alta sa fii acelasi temperament exact. la asta ma refeream si eu mia sus. nu ca tre sa ai alte preocupari sau alt nivel de cultura (apropo de cocalari ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2010-11-17 18:26:11
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprieteneseu am avut fete prietene cu care eram pe aceeasi lungime de unda, dar firi complet, dar complet diferite. asa ca, se poate pentru ca avand aceleasi lucruri in comun nu conteaza daca esti agitat, calm sau putin sarit de pe fix conteaza ca aveti o preocupare, un subiect de discutie Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2010-11-17 23:05:50
io cred ca is obosita... dar EXACT la asta ma refeream, e a doua oara cand spun Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2010-11-18 10:39:59Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesLa mine gama variaza de la calm la agitat, dar ca sa ramana alaturi de mine trebuie neaparat sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa pot avea incredere in ele, sa imi doresc sa fiu alaturi de ele chiar daca suna la ora 02:00 cu o problema si eu ma trezesc sa ma duc la munca peste 2 ore si tot asa Offline #18 2010-11-18 11:29:12Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprietenesPrietenul meu are un temperament total opus mie, si de multe ori ma scoate din pepeni. Eu de exemplu ma aprind repede, dar imi trece imediat (cand ma supara ceva). El e molcooom, dar si cand se supara, il tine mult. Ma rog, mult comparativ cu mine. Offline #19 2010-11-18 11:33:14
Re: "Cine se aseamana se aduna"sau"opusele se atrag"?cu cine te-mprieteneseu atrag persoane opuse mie ca si caracter. prietenele mele sunt extrovertite pe cand eu sunt introvertita. dar am observat ca am ceva in comun cu fiecare persoana care imi este aproape si chestia asta ne tine impreuna, in rest, suntem la poli opusi Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|