|
Nu esti logat.
Urinarea, dupa contact sexual#1 2010-11-17 13:12:32
Urinarea, dupa contact sexualFetelor ma gandeam daca urinarea imediata dupa un contact sexual micsoreaza sansese de a ramane insarcinata? Am o prietena care desi prietenul ei ejaculeaza la fiecare contact in ea, nu a ramas niciodata si singura ei metoda de contraceptie este ca urineaza imediat si se spala intravaginal. Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2010-11-17 13:14:53) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #2 2010-11-17 13:26:20
Re: Urinarea, dupa contact sexualurinarea nu micsoreaza deloc sansele de a ramane insarcinata... Offline #3 2010-11-17 13:26:39
Re: Urinarea, dupa contact sexualprietena ta se joaca cu focul. daca nu a ramas pana acum inseamna ca a fost norocoasa, atata tot. Offline #4 2010-11-17 13:28:45
Re: Urinarea, dupa contact sexualva multumesc pentru raspunsuri, ma gandeam eu ca nu are legatura, dar totusi am zis ca daca ea foloseste....cine stie Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #5 2010-11-18 10:20:56
Re: Urinarea, dupa contact sexual
poate ca si contactele alea sexuale sunt in afara perioadei fertile...oricum, e vorba doar de noroc, desi, dusurile intravaginale au un mic efect contraceptiv....dar mic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-19 09:21:38
Re: Urinarea, dupa contact sexualam vorbit cu prietena mea despre gradul mic de protectie pe care il ofera aceasta metoda de contraceptie si ea zice k de fiecare data cand urineaza ii curge toata sperma..de multe ori nici nu se spala intravaginal, mie mi se pare ciudat totusi da ok inteleg ca este normal ca spema sa curga in pozitia aia..dar totusi m-am decis sa folosesc metoda cu ejaculare afara+metoda calendarului. Prietenul meu zice ca nu ma simte cu prezervativ si se face mic in cateva minute. Acum problema este ca eu nu stiu sa imi calculez perioada fertila daca ma puteti ajuta cu un sfat. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #7 2010-11-19 09:36:40
Re: Urinarea, dupa contact sexualnormal ca ii curge sperma daca sta in pozitia aia. dar de unde stie ea cata curge, asta nu inteleg. Offline #8 2010-11-19 09:44:59
Re: Urinarea, dupa contact sexualda camysh multumesc de raspuns...atunci as incerca cu pelicule contraceptive as incerca cu orice pana la urma in afara de ac pe care le-am laut 5 ani si acum sunt in luna a3-a de pauza (am intrerupt ca am avut probleme cu ficatul) si ma simt foate bine acum ca in sfarsit am si eu chef de sex...si in afara de prezervativ ca nu il simt pe iubitul meu si nici el pe mine... nu stiu ce sa mai zic. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2010-12-09 13:37:29
am ramas tot la prezervativ...mai sigur ,iar din ianuarie as vrea sa incep pastilele. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #10 2010-12-09 15:33:05Re: Urinarea, dupa contact sexualsincer,si mie mi se pare foarte ciudat ca nu a ramas pana acum,in 10 ani de zile.ceva sigur nu e in regula. 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #11 2010-12-09 15:47:54
Re: Urinarea, dupa contact sexualma gandeam ca nu sunt eu paranoica, pur si simplu nu ramane si nici nu se protejeaza. eu am incercat sa ii spun mai pe ocolite ca ar putea fi vorba despre o problema dar nu prea am succes Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #12 2010-12-17 20:39:59
Re: Urinarea, dupa contact sexualurina este acida..si scade probabilitatea de a ramane insarcinata... e f bine sa urinezi imediat dupa...:)medicul ginecolog mi`a recomandat asta Offline #13 2010-12-17 20:41:46
Re: Urinarea, dupa contact sexualte asigur,ca dacaia contacte neprotejate poti s aramai gravida.poti sa mergi si de 10 ori dupa la baie ca poti ramai insarcinata. #14 2010-12-17 23:02:26
Re: Urinarea, dupa contact sexuale cam greu s ajunga urina in vagin.. zic eo.snt doua locuri cat de cat diferite..poate o inaltura o parte din sperma de la intrarea in vagin,dar atata. Offline #15 2010-12-19 01:42:56
Re: Urinarea, dupa contact sexualDoar urinarea dupa contact ??? Nu ma speriati, va rog eu !! E o aberatie....NU ARE NICI O LEGATURAAAA! In legatura cu faptul ca e recomandabil sa mergi la wc imediat dupa contactul sexual , stiu ca e valabil pentru baieti ca sa nu faca vre-o infectie...pt fete...(cred yo) ca e cel mai bine sa faca un dus Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #16 2010-12-20 08:37:58
Re: Urinarea, dupa contact sexualin primul rand, daca e sa ne gandim la Dumnezeu, cum ar avea grija de ea daca ea face sex fara sa fie casatorita? sau e? Offline #17 2010-12-20 08:47:20
Re: Urinarea, dupa contact sexualnu pot sa cred ce citesc....., si cat are 28 ani ?!!! Recomanda-i forumul asta sa se mai documenteze. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #18 2010-12-26 17:38:56
Re: Urinarea, dupa contact sexualUrinarii imediat dupa contactul sexual ii vad doar o singura utilitate: se elimina posibilitatea ca bacteriile ajunse in uretra in timpul actului sexual sa ascensioneze catre restul aparatului urinar si sa creeze probleme ulterioare. In rest...Doamne iarta-ma, dar nu stiu vreo femeie sa fi purtat vreo sarcina in vezica urinara! Offline #19 2010-12-28 10:33:36
nu este casatorita dar nu asta ma ingrijoreaza cel mai tare ci faptul ca nu se protejeaza poate avea atatea probleme mult mai mari decat o sarcina, care nu zic ca nu ar fi o problema, dar ...sunt altele si mai mari. Refuza orice fel de ajutor, am incercat mai multe modalitati de a discuta cu ea si pe mai multe teme (sarcina, sida, hpv, etc), si am ajuns la concluzia ca fiecare face ce crede de cuviinta cu viata lui..suntem prietene de 12 ani si imi pare rau pentru ea, dar daca ea asa vede lucrurile si nu concepe "probleme" ma cam dau batuta Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|