homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere dupa raclaj, cat timp?

#1 2010-11-18 07:10:38

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Durere dupa raclaj, cat timp?

Buan ziua
Mama mea in varsta de 56 de ani(menopauza), a suferit un raclaj la indicatia medicului, nu stiu diagnosticul. I-a spus doar ca uterul ei nu elimina secretiile, acestea i s-au adunat acolo si ca trebuie sa o curete.  Intrebarea este cat timp e normal sa ai dureri dupa raclaj? Ea a facut raclajul marti, azi e joi si inca o doare. Momentan are tratament antibiotic ampicilina cu metronidazol.
I s-a si recoltat proba pentru laborator. Durerea ei ma sperie si sper sa nu fie ceva rau (cancer)! Cineva ma poate lamuri cat de cat?
Multumesc!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-11-18 10:31:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Durere dupa raclaj, cat timp?

draga mea...aceasta durere nu e sigur semn de cancer(desi, diagnosticul asta nu poate fi eliminat decit de rezultatul de la biopsie, atunci cind va veni el)
pe de alta parte, indiferent de motivul pentru care faci curetajul cu pricina, durerile cam dispar in 24 ore. In plus ea are tratament antibiotic cu spectru larg deci nu ma pot gindi nici la o infectie....asa ca ma gindesc doar ca durerile despre care vorbesti sunt o coincidenta si vin din alta parte(de la alt organ din zona abdomenului inferior)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-12-05 10:50:19

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: Durere dupa raclaj, cat timp?

Analizele de laborator ale mamei au iesit bine, nu are nimic.
De dureri a scapat cu un remediu homeopat!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.