|
Nu esti logat.
Simt ca-mi plange sufletul :(#1 2010-11-18 18:38:52
Simt ca-mi plange sufletul :(buna all. am intrat pe acest forum in speranta ca ma va ajuta cineva cu niste sfaturi,pentru ca nu mai pot sa vorbesc cu nimeni din anturajul sau familia mea Offline #2 2010-11-18 18:44:24
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(eu cred ca ai reactionat putin disproportionat, nu inteleg de ce ti-ai parasi prietenul pentru ceva spus de cumnatul lui Offline #3 2010-11-18 18:45:00
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(Parere sincera si personala...motivul pe care l-ai indicat "vorbele cumnatului" mi se pare cam nesimnificativ pt a lua o asemenea hotarare..mai ales daca e asa cum spui tu legat de relatia voastra.. Cam pripita decizie, zic eu. Si am impresia ca e ceva mai mult de atat..fara sa o iei in nume de rau Ultima oara a fost editat de diana_24 (2010-11-18 18:46:38) Offline #4 2010-11-18 18:45:45
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(Nu inteleg de ce ai facut asta, mie una mi se pare ca ai actionat imatur si ai exagerat... Ce vina are iubitul tau pentru ce ti-a spus cumnatul? Nici macar nu era fratele lui, la urma urmei, si poate a spus vorbele astea la nervi. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2010-11-18 18:56:05
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(m-am suparat penrtu ca nu stiucum a putut sa zica asa ceva deoarece eram prietena foarte buna cu sotia lui. si cu cumnatul eram foarte buna prietena mai ales ca el a fost primul care m-a bagat in seama cand m-a prezentat iubitul meu familiei lui Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-18 18:58:39
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(si eu sunt de acord cu fetele, pana la urma or fi fost si vorbe la nervi, nu ar fi trebuit nici macar sa te intereseze. crezi ca erai singura fata slaba din lume? daca nu erai tu, era alta si oricum vina nu era a ta, nu i-ai bagat tu dieta pe gat fetei respective. si caderea de calciu sa fim seriosi, nu este nici o afectiune grava, eu nici nu mai stiu de cate ori am avut probleme. nu e ca si cum dadea in ulcer. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-18 19:01:28) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2010-11-18 19:05:07
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(mai trebuia sa le zici si lor , ce ei nu sunt tigani? ca in portugalia e o amestecaturaaaaaa , sunt ff multi tigani Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-11-18 19:05:37) Offline #8 2010-11-18 19:16:28
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(
l-am bagat si pe el si pe familia lui undeva cand am plecat Offline #9 2010-11-18 19:18:18
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(pai dana, tu stii daca il iubesti si vrei sa te intorci la el Offline #10 2010-11-18 19:21:11
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(eu zic sa te gandesti bine, nu sa te impaci apoi iar sa te superi si sa iti bagi picioarele sa pleci... fi sigura de ceea ce vrei si actioneaza in consecinta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2010-11-18 19:27:16
Pai inseamna ca nici tu nu esti mai breaza Ce treaba avea saracu om si familia lui ca cumnatu tau ti-a spus niste vorbe !? Offline #12 2010-11-18 19:29:47
pentru ca si unele persoane din familia lui ma mai iau la misto cateodata. Offline #13 2010-11-18 19:31:38
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(parca mi-e jena.. adica omul ala plangea incotinuu(el care nu a plans niciodata pentru o fata),iar eu acum ca o nesimtita ii spun ca imi pare rau cand poate s-a obisnuit si el cu ideea.. Offline #14 2010-11-18 19:33:10
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(pai ia-le si tu, ce naiba, nu esti acolo de decor. fi tare, asa este peste tot inafara tarii. sa vezi si aici in romania ce ifose si fitze au unii straini. da-i incolo, intoarce-le favorul, spune-le ceva de dulce. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-11-18 19:35:43
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(Ia-i si la bataie daca poti numa asa, sa le intaresti convingerea care o au despre tine/ noi. Offline #16 2010-11-18 19:39:15
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(de acord cu summer trebuia sa ai o discutie serioasa cu iubitul, intelegea bine, nu...atunci vedeai ce ai de facut. asa nici nu ai avut ocazia sa discuti problemele, ai fugit imediat. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-11-18 19:56:27
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(Eu nu cred ca ea s-a suparat doar pt faza asta. Ma gandesc ca au fost mai multe momente si vorbe jignitoare de-a lungul timpului. Si cum din familie se intelegea cel mai bine cu cumnatii ei, acum a simtit ca nici pe ei nu-i mai are aproape. Si pe mine m-ar enerva daca prietenul meu nu mi-ar lua apararea, cred ca ar fi trebuit sa vorbeasca si el cu ai lui si sa le spuna sa inceteze cu glumele proaste. Ai vrut sa-i dai o lectie cu plecarea asta, dar din pacate te doare si pe tine. Dar nu reusesc sa inteleg cum ai reusit sa nu-i raspunzi la telefon atata timp. Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-11-18 19:57:57) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #18 2010-11-18 20:14:32
Re: Simt ca-mi plange sufletul :(partea proasta este ca nu a demonstrat nimic cu plecarea ei. familia lui cred ca nu a dat 2 bani pe chestia asta, poate chiar au considerat ca este si mai vinovata pentru ca s-a retras si ca ce bine ca a scapat iubitul lor ..ce grad de rudenie aveau.. de o tiganca, singurul care a suferit a fost probabil iubitul ei si desigur, ea Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2010-11-18 20:23:57
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|