homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simt ca-mi plange sufletul :(

#1 2010-11-18 18:38:52

danalala
New member
Inregistrat: 2010-11-18

Simt ca-mi plange sufletul :(

buna all. am intrat pe acest forum in speranta ca ma va ajuta cineva cu niste sfaturi,pentru ca nu mai pot sa vorbesc cu nimeni din anturajul sau familia mea  sad
acum 1 an de zile l-am cunoscut pe prietenul meu care este portughez si cu care m-a iubesc foarte mult. toate bune si frumoase... cu familia lui ma intelegeam bine,cu sora lui eram cea mai buna prietena,pana cand acum cateva saptamani,cand sora lui a facut o cadere de calciu sau asa ceva. ea fiind mai plinuta a incercat sa tina o cura de slabire care nu i-a reusit. cand am ajuns la spital cu prietenul meu sa vedem cum se mai simte,cumnatul meu(sotul ei) a inceput sa-mi reproseze ca din cauza mea a facut  caderea de calciu,deoarece eu sunt foarte slaba si ea a vrut sa fie ca mine sad este adevarat ca ea avea o obsesie.. adica cand ma vedea pe mine mereu spunea ca si-ar dori sa fie asa slaba ca mine,ca pe mine ma incap si pantalonii din clasa 8 etc.
cand am auzit vorbele cumnatului meu m-am hotarat sa-mi strang bagajele si sa revin in romania.asa am si facut... acum regret si nu regret acest lucru grater
il regret foarte mult pentru ca prietenul meu la care tin cum nu am tinut la nimeni pana acum,ma piseaza cu telefoanele,plange incontinuu grater
cu familia nu prea pot sa vorbesc doarece mama imi spune ca eu de fapt mi-am ales iubitul pentru banii lui grater nu stiu de unde si pana unde acest lucru grater
ma gandesc ca prietenul meu nu are nici o vina,dar el nu a luat masuri cand mi s-a spus acel lucru.
voi ce sfaturi imi puteti da?

#2 2010-11-18 18:44:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Simt ca-mi plange sufletul :(

eu cred ca ai reactionat putin disproportionat, nu inteleg de ce ti-ai parasi prietenul pentru ceva spus de cumnatul lui
puteai sa-i explici ca ti-ai fi dorit sa-ti ia apararea, dar oricum mie personal nu mi se pare asa o nenorocire, si cumnatul a spus lucrurile alea probabil fiindca era suparat si speriat si sunt sigura ca le regreta
daca asta e singurul motiv pentru care ai plecat nu mi se pare suficient... daca aveai si alte nemultumiri e altceva
poate discutati, ii spui ce te-a deranjat si va impacati

#3 2010-11-18 18:45:00

diana_24
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-23

Parere sincera si personala...motivul pe care l-ai indicat "vorbele cumnatului" mi se pare cam nesimnificativ pt a lua o asemenea hotarare..mai ales daca e asa cum spui tu legat de relatia voastra.. Cam pripita decizie, zic eu. Si am impresia ca e ceva mai mult de atat..fara sa o iei in nume de rau  neutral

Ultima oara a fost editat de diana_24 (2010-11-18 18:46:38)

#4 2010-11-18 18:45:45

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Nu inteleg de ce ai facut asta, mie una mi se pare ca ai actionat imatur si ai exagerat... Ce vina are iubitul tau pentru ce ti-a spus cumnatul? Nici macar nu era fratele lui, la urma urmei, si poate a spus vorbele astea la nervi.

Tu stii mai bine ce era si intre voi. As intelege comportamentul asta al tau doar in situatia in care cumnatul tau te-a jignit, iar prietenul tau nu a intervenit cu nimic, dar din ce ai scris nu reiese chestia asta nustiu

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2010-11-18 18:56:05

danalala
New member

m-am suparat penrtu ca nu stiucum a putut sa zica asa ceva deoarece eram prietena foarte buna cu sotia lui. si cu cumnatul eram foarte buna prietena mai ales ca el a fost primul care m-a bagat in seama cand m-a prezentat iubitul meu familiei lui smile
m-am suparat foarte rau pentru ca au fost momente in care alte rude de-ale lui am mai facut glume pe seama mea:ca sunt romanca,ca in romania sunt tigani,etc.
el parca se face ca nu aude de cele mai multe ori..

Publicitate

loading...

#6 2010-11-18 18:58:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

si eu sunt de acord cu fetele, pana la urma or fi fost si vorbe la nervi, nu ar fi trebuit nici macar sa te intereseze. crezi ca erai singura fata slaba din lume? daca nu erai tu, era alta si oricum vina nu era a ta, nu i-ai bagat tu dieta pe gat fetei respective. si caderea de calciu sa fim seriosi, nu este nici o afectiune grava, eu nici nu mai stiu de cate ori am avut probleme. nu e ca si cum dadea in ulcer.

cred ca ai actionat mult prea mult sub presiunea momentului, ar fi trebuit sa stai putin sa te gandesti, eventual nu mai vorbeai cateva zile cu el, pastrai o distanta sa iti pui ordine in ganduri, nu sa iti faci bagajele sa pleci. daca erai in romania ce faceai? nu toate problemele se rezolva cu "imi fac bagajele si plec acasa".
ca nu a luat masuri e problema nr 2 desi pana si asta nu mi se pare atat de grav incat sa distrugi o relatie. aveai o mica cearta, il puneai la respect si gata.

LE: doamne parca numai oameni buni exista pe lume. hai sa fim seriosi , crezi ca in tara nu pateai la fel? daca erai la noi poate luai si o bataie prin spital. tipai si tu la el, il faceai in fel si chip, ii intorceai moneda si gata, in loc sa faci bagajele si sa fugi de confruntare.
faptul ca toti rad si glumesc cu tine nu inseamna nimic parerea mea, si eu cu familia alui meu sunt la fel, asta nu inseamna ca "vai ce ma adora" si pastrez distanta cat de mult se poate pentru ca pana la urma familia lor e a lor, a ta e a ta si daca apar probleme risti sa fi prinsa la mijloc

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-18 19:01:28)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2010-11-18 19:05:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

mai trebuia sa le zici si lor , ce ei nu sunt tigani? ca in portugalia e o amestecaturaaaaaa , sunt ff multi tigani forgetit
si cu decizia ta ...cred ca trebuia sa-l bagi undeva pe cumnatul tau , nu sa lasi tot si sa pleci acasa smile

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-11-18 19:05:37)

#8 2010-11-18 19:16:28

danalala
New member

Jacqui a scris:

mai trebuia sa le zici si lor , ce ei nu sunt tigani? ca in portugalia e o amestecaturaaaaaa , sunt ff multi tigani forgetit
si cu decizia ta ...cred ca trebuia sa-l bagi undeva pe cumnatul tau , nu sa lasi tot si sa pleci acasa smile

l-am bagat si pe el si pe familia lui undeva cand am plecat lol
nu stiu ce sa fac.. sa-mi sun iubitul? parca mi-e jena sa-l sun acum dupa ce timp de o sapt m-a sunat incontinuu iar eu nu am raspuns hmm

#9 2010-11-18 19:18:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai dana, tu stii daca il iubesti si vrei sa te intorci la el
daca i-ai intors spatele atat de repede si te mai intrebi ce sa faci poate ca totusi ceva nu mergea... gandeste-te bine si ia o decizie
oricum, nu e nimic umilitor in a admite ca ai exagerat / gresit, li se intampla tuturor

#10 2010-11-18 19:21:11

coraline
Addicted member

eu zic sa te gandesti bine, nu sa te impaci apoi iar sa te superi si sa iti bagi picioarele sa pleci... fi sigura de ceea ce vrei si actioneaza in consecinta.
nu e nimic rusinos in a recunoaste ca ai gresit si sa il suni, dar sa fi siguraca asta vrei. in general cele mai proaste decizii le iei la nervi si apoi le regreti.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2010-11-18 19:27:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

danalala a scris:

Jacqui a scris:

nu stiu ce sa fac.. sa-mi sun iubitul? parca mi-e jena sa-l sun acum dupa ce timp de o sapt m-a sunat incontinuu iar eu nu am raspuns hmm

Pai inseamna ca nici tu nu esti mai breaza  roll Ce treaba avea saracu om si familia lui ca cumnatu tau ti-a spus niste vorbe !?

#12 2010-11-18 19:29:47

danalala
New member

_Summer_ a scris:

danalala a scris:

Jacqui a scris:

Pai inseamna ca nici tu nu esti mai breaza  roll Ce treaba avea saracu om si familia lui ca cumnatu tau ti-a spus niste vorbe !?

pentru ca si unele persoane din familia lui ma mai iau la misto cateodata.

#13 2010-11-18 19:31:38

danalala
New member

parca mi-e jena.. adica omul ala plangea incotinuu(el care nu a plans niciodata pentru o fata),iar eu acum ca o nesimtita ii spun ca imi pare rau cand poate s-a obisnuit si el cu ideea..
totusi a fost greseala mea si mi-o asum. il voi suna..

#14 2010-11-18 19:33:10

coraline
Addicted member

pai ia-le si tu, ce naiba, nu esti acolo de decor. fi tare, asa este peste tot inafara tarii. sa vezi si aici in romania ce ifose si fitze au unii straini. da-i incolo, intoarce-le favorul, spune-le ceva de dulce.

daca ar fi dupa mine rudele ar fi interzise...

#15 2010-11-18 19:35:43

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ia-i si la bataie daca poti  roll numa asa, sa le intaresti convingerea care o au despre tine/ noi.

Ce naiba mah, se presupune ca esti o lady, nu trebuia sa te cobori la nivelul lor. Ca iubitul tau nu ti-a luat apararea in timp ce rudele lui faceau misto de tine e cu totul si cu totul o alta poveste. Asta trebuia sa o rezolvi cu el.

#16 2010-11-18 19:39:15

coraline
Addicted member

de acord cu summer big_smile trebuia sa ai o discutie serioasa cu iubitul, intelegea bine, nu...atunci vedeai ce ai de facut. asa nici nu ai avut ocazia sa discuti problemele, ai fugit imediat.

eu imi mentin parerea, contact minim cu rudele ca si asa de castigat nu ai nimic. au chef de glume si batjocuri, sa le faca intre ei. nu sunt adepta cunoscutului intregului familion decat poate dupa casatorie cand vrei nu vrei devin si rudele tale.

#17 2010-11-18 19:56:27

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Eu nu cred ca ea s-a suparat doar pt faza asta. Ma gandesc ca au fost mai multe momente si vorbe jignitoare de-a lungul timpului. Si cum din familie se intelegea cel mai bine cu cumnatii ei, acum a simtit ca nici pe ei nu-i mai are aproape. Si pe mine m-ar enerva daca prietenul meu nu mi-ar lua apararea, cred ca ar fi trebuit sa vorbeasca si el cu ai lui si sa le spuna sa inceteze cu glumele proaste. Ai vrut sa-i dai o lectie cu plecarea asta, dar din pacate te doare si pe tine. Dar nu reusesc sa inteleg cum ai reusit sa nu-i raspunzi la telefon atata timp.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-11-18 19:57:57)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#18 2010-11-18 20:14:32

coraline
Addicted member

partea proasta este ca nu a demonstrat nimic cu plecarea ei. familia lui cred ca nu a dat 2 bani pe chestia asta, poate chiar au considerat ca este si mai vinovata pentru ca s-a retras si ca ce bine ca a scapat iubitul lor ..ce grad de rudenie aveau.. de o tiganca, singurul care a suferit a fost probabil iubitul ei si desigur, ea

#19 2010-11-18 20:23:57

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

_Summer_ a scris:

danalala a scris:

Jacqui a scris:

spranceana

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.