homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10-26

#476 2010-11-25 11:39:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10

ddunia a scris:

Buna dimineata!!!
Eu cred ca bebe meu nu mai sta mult pentru ca de ieri dupa-masa pierd incontinuu dop gelatinos..ce ma intriga insa este ca acest dop e intradevar ca o gelatina dar fara firicele rosii cum ziceati unele din voi pe aici ca ati avut,al meu e alb alb sau galbui cateodata...ma doare si burta de cateva ori pe zi...deci stau in asteptare..am auzit si varianta ca de cand incepe dopul sa se duca ar putea trece inca 2 saptamani
Dumnezeu stie ce si cum...oricum, Garga te anunt cand si ce fac!

dopul poate fi fara sange... bafta!! majoreta

naf kram

sweety, asa e, fiecare alege pt sine... dar asa cum nimeni nu face nebuna, vaca sau mai stiu eu ce apelative pe o mama care are lapte garla, dar, din motive doar de ea stiute, alege sa ii dea copilului formula... la fel ar fi de bun simt sa nu existe comentarii precum cele din finalul articolului postat de pucca la adresa unei mame care  A ALES sa faca ce e mai bine pt copilul ei.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#477 2010-11-25 11:42:48

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

e adevarat..fiecare alege ce e mai bine pt puiul ei si nu merita sa judecam nicio mama care alapteaza

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#478 2010-11-25 11:59:07

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

daenarys a scris:

czuky,in astia 1200 de euro intra si spitalizarea?

da intra si spitalizarea

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#479 2010-11-25 11:59:17

simona.elisa
Full member
Inregistrat: 2010-09-07

ce tare si eu tot la president vreau sa merg( timisoara), si e 1200 e cezariana, 900 euro nastere normala, 1100 e normala cu epidurala. Si nu mergi la tine decat cu periuta de dinti cum mi-a explicat doctorul meu. Ai totul inclus, inclusiv mancarea ta. Baia este cu tine in camera, si sunt 2 in camera. Daca vrei sa stai singura platesti mai mult. Nu vreau sa fac reclama sau ceva, dar am vazut cu ochii mei si am ramas impresionata, si fac sacrificii sa pot merge acolo.Plus ca Florin Dorneanu e medic acolo , si sa ne ajute dumnezeu pana la capat.
rugaciune  rugaciune
gravida 16+

mamica super fericita ..........bebelusa vanessa 2.05.2011

#480 2010-11-25 12:00:09

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Czuky, nu-ti mai fa atatea griji... va fi bine si va fi cum iti doresti tu !!!! Hai Natalia la mami a ta !!!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Ddunia, pai sa scoatem galeria si pentru tine  lol   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
GArga, ce frumos se vede  hjarta 
Tzuc burtici, mamici si pitici  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss
Neataaaa  happy

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

Publicitate

loading...

#481 2010-11-25 12:01:24

daenarys
Vizitator

czuky a scris:

daenarys a scris:

czuky,in astia 1200 de euro intra si spitalizarea?

da intra si spitalizarea

ms pt raspuns.in bucuresti nu gasesti nimic la 1200 de euro neutral

nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos!

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-11-25 12:01:42)

#482 2010-11-25 12:05:17

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Doamne de cat timp nu am mai intrat pe aici.

Am venit in ajutorul tau Kata, in legatura cu repotajul de la Libertatea.... sunt perfect de acord cu tine, a citit f multe in legatura cu alaptatul si atasamentul copilului. Din nefericire eu nu am putut alapta din motive de sanatate sau cel putin asa mi-au spus 2 cretini de medici pediatri, asta este cel mai mare regret al meu in 27 de ani, ca am ascultat dupa niste dobitoace si nu am ascultat upa instinctul meu matern. Daca as fi putut sa alaptez...as fi alaptat pana cand se intarca fetita mea natural si cred ca as fi fost in stare sa fac mari sacrificii pentru a pasta lapticul macar pana la 2 ani de zile.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#483 2010-11-25 12:10:40

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata puss
Garga, ce frumos misca puiul tau hjarta  ( prima data scrisesem fetita ta lol nu stiu de ce aveam impresia ca e fata dumbom ) si chiar se vede bine puss
Lore, la mai multe saptamani ( 40+ ) majoretamajoreta si pozele cu bebe sunt frumoase hjarta
Dunia, se apropie majoreta
Czuky, o sa fie bine pana la urma puss

Came, bafta la eco goodluck puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-11-25 12:30:37)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#484 2010-11-25 12:35:11

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

ia uitati fetele aici, pucca a obs ceva ce eu nu vazusem dar sa dati cu zoom

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/26013_26013_picture.jpg

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#485 2010-11-25 12:36:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nico puss tu ai o copila minunata si asa kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#486 2010-11-25 12:49:13

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si eu sunt de acord cu Kata chiar daca nu am avut laptic sa-i dau lui Vlad.

#487 2010-11-25 12:58:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!  wave

ddunia, stai calma ca eu pierd dop de o sapt si nimic pana acum. nu mai am nici dureri, NIMIC. e ca si cand nu as sta sa nasc...  nustiu

czuky, maine dim am control la spital si aflu cand se intampla minunea si in ce fel, daca nasc natural sau ceza., sa ii spun medicului cum ma simt si el decide. eu una cu toate vitaminele cu care ma indop, ma simt f rau. daca ma lasa sa nasc natural in starea mea, f bine, ma bucur smile dar daca imi spune ca ar fi de preferat sa ma taie sa nu ma chinui, asta este. imi pare asa de rau ca acum pe ultima suta de metri au aparut probleme cu mama si eu nu am mai putut sa ma menajez pe mine si burtica, sa mananc bine, sa ma odihnesc  etc. dar ce sa fac..

\
o fi si asta o chestie, sa dam tzatza copiilor pana le da mustata. lol  lol
eu chiar stiu pe cineva care si-a alaptat copilul pana la 3-4 ani, apoi pana la OPT ani l-a tinut cu laptic de tzara si miere pus in BIBERON yikes iar baietelul care e acum in clasa a 3-a are o pasiune pt alti baietei si pentru .. balet big_smile chiar el cu gurita lui spune ca se indragosteste frecvent de baieteii din clasa de la el. se machiaza cu rujul maica-sii, isi da cu oja.. sa mai zic ? si este DEPENDENT total de maica-sa, daca ea pleaca pana la magazin sa ia paine, el face atac de panica micutul sad se aseaza intr-un colt in camera si sta crispat asa pana vine maica-sa, apoi se comporta perfect normal. l-au dus de pe la 5 ani la psihoterapeuti, psihologi renumiti aici in Buc., si ghiciti ..... smile de vina e dependenta pe care i-a creat-o ma-sa fiindca nu l-a intarcat si fiindca a vrut sa-si tina copilu' sub fusta pana la varsta asta. votul a fost in unanimitate acordat de toti medicii si psihologii renumiti prin care au umblat.
fiecare face cum crede ca e mai  bine pt ea si copil, dar totusi....

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-11-25 13:12:12)

#488 2010-11-25 13:06:03

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

simona.elisa a scris:

ce tare si eu tot la president vreau sa merg( timisoara), si e 1200 e cezariana, 900 euro nastere normala, 1100 e normala cu epidurala. Si nu mergi la tine decat cu periuta de dinti cum mi-a explicat doctorul meu. Ai totul inclus, inclusiv mancarea ta. Baia este cu tine in camera, si sunt 2 in camera. Daca vrei sa stai singura platesti mai mult. Nu vreau sa fac reclama sau ceva, dar am vazut cu ochii mei si am ramas impresionata, si fac sacrificii sa pot merge acolo.Plus ca Florin Dorneanu e medic acolo , si sa ne ajute dumnezeu pana la capat.
rugaciune  rugaciune
gravida 16+

eii asta e medicul meu... chicot   da dar preturile astea sunt pentru asigurati..dar totusi tre sa duci halat si camasa de noapte  deoarece a siz dr a a lor deacolo sunt mai sexi  lol deschise la spate..

loreeee cumva bebelu tau zambeste acolo... happy eu asa vad happydance

Ultima oara a fost editat de czuky (2010-11-25 13:12:44)

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#489 2010-11-25 13:18:38

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Lore, se vede cumva o fatzuca zambitoare ??????  big_smile  big_smile
Pass, eu nu stiu ce sa-ti spun sau nu in legatura cu decizia ta si lipsa de putere pe care presupui ca o vei avea , nu vreau sa intru in polemici si in remember-e, depinde de tine in totalitate. Ti-am mai spus eu, ca evolutia sarcinilor noastre a fost oarecum asemanatoare, inclusiv "lovitura" de final care la mine a fost extrem de dura, dar toate astea m-au invatat ca puterea nu se aduna in timp sau se pierde incetul cu incetul, puterea sta in tine si vine atunci cand este nevoie de ea la doza si forta maxima. CREDE-MA !!!!!! ...altfel, as fi fost carpa de sters pe jos, de mult timp....
Czuky, super preturi !!!
Baaaiii, nu va mai certati cu alaptatul. Unele are lapte, altele, mai putin !!! Este bine atata timp cat copilul tau este bine , indiferent daca alaptezi 10 ani sau 2 luni. aaaa, iar in legatura cu imunitatea, fica-mea a racit in 5 ani de 3 ori maxim, de altele nu mai spun ca nu a facut de nici unele, si a fost alaptata la san 4 luni doar... Eu una zic ca laptele de inceput conteaza cel mai mult !

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#490 2010-11-25 13:24:15

passenger
Addicted member

cocofanel, ai dreptate! si asa este, evolutia a fost asemanatoare.
eu asa ma simt de cateva saptamani, ma simt f rau fizic si uneori stau in fund pe pat si nu pot pur si simplu sa ma ridic sa iau un pahar cu apa. nu am mancat mai nimic in ultima vreme si am avut f multe nopti albe, stat mult in spitale in picioare, carat chestii, umblat f mult pe jos, ce mai, nu as fi crezut vreodata ca pot fi in stare in luna a 9-a de sarcina de atatea. acuma cine stie cum o fi pana la final, doar Dumnezeu.. eu am sa ii spun medicului ca sunt asa amortita si SPER sa nu constituie vreun motiv de cezariana, eu inca sper sa reusesc asa cum imi doresc.  rugaciune

unde a pus lore filmulet ???

ticker-ul de FF imi zice ca mai am doar 9 zile  rugaciune

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-11-25 13:25:45)

#491 2010-11-25 13:27:28

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Lore, bebicul tau zambeste applause Ce frumos hjarta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#492 2010-11-25 13:30:46

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

da e un zambet de toata frumusetea...pass vezi mai sus ca am pus poza. Cred ca rade de mine ca ma pacaleste nu vrea sa arate ce are intre picioruse, sau o fi fost zambet ptr tati. M-am emotionat toata smile

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#493 2010-11-25 13:32:08

passenger
Addicted member

gata, am reusit sa vad cu zoom  applause  f frumos zambetul, cred ca ii zambea lui mami smile

va pup, plec la medicul de fam. apoi la piata  kram

#494 2010-11-25 13:40:19

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

wave neata' fetele

Czuky  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ddunia bag majoretele si pt voi, ca cine stie  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta   majoreta  majoreta

Garga frumos hjarta

Lore ce zambet frumos  al9leacer

Cami bafta la doc.  goodluck 

in legatura cu alaptatul fiecare decide ce face, asta e, fiecare gandim altfel, eu una ma topesc cand il vad la tzazi hjarta si ma bucur ca am lapte smile pana cand voi alapta nu stiu, insa ma rog sa am cat mai mult timp lapte  rugaciune
pupici la toata gasca pusspuss

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.