homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10-46

#856 2010-12-01 09:42:56

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10

Neata, burtici!

Garga, ce putin mai ai si ce bebe grasunel!  hjarta
Acum ca au nascut si Ddunia si Czuky am avansat serios in listuta!  disperat  disperat  disperat
Urmeaza Passmajoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Cu Blue nu tine nimeni legatura, sa stim si noi de ea ceva? Cred ca e a treia zi de cand nu a mai intrat  cesafac

Intrebare: am spalat hainutele bebelinei, daca le calc de acum si le bag in saculeti de plastic curati sa le am pe toate gata e ok? Sau este prea devreme?

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-12-01 09:48:19)

#857 2010-12-01 09:45:02

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata  mornincoffee

Came e superb patutul mamarutei tale hjarta La asta ne-am hotarat si noi,mie mi-a placut de prima oara cand l-am vazut hjarta si nici n-am mai cautat altul.

Garga par ...in max 3 sapt iti vei tine minunea in brate  hjarta La mine AMR 7 zile ca pe asta de azi n-o numar  chicot

Pupici la toate si o zi cat mai reusita  puss  puss

Papu,eu le-am spalat putin mai tarziu...pe la 36 de sapt, dar nu e bai daca le speli si le asezi frumos de pe acum  puss
Chiar nu siu ce o fi cu Blue de n-a mai intrat  trombon  trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-12-01 09:47:44)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#858 2010-12-01 09:56:14

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Stefany puss, treaba este ca ne pregatim si de mutare, si nu stiu cat va dura pana ne instalam bine bine de tot cu toate utilitatile si m-am gandit ca ar fi bine sa am toate cele pregatite pt bebelina mica...
Bagajul meu nu e gata deloc, nici macar inceput, si azi toarna afara de nici nu iti vine sa iesi din casa si mai toate magazinele oricum sunt inchise azi... sad

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-12-01 09:57:01)

#859 2010-12-01 10:03:13

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Papu, atunci cel mai bine pregateste hainutele bebelinei de pe acum...mai apoi se vor ivi altele... Cat despre bagajul de spital, depinde si unde nasti,intereseaza-te daca poti sa vezi ce-ti cere spitalul...daca nu, te orientezi tu...listuta de pe prima pagina mie mi-a prins suuper bine  buga

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#860 2010-12-01 10:11:56

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!!
felicitarri si pt ddunia....sa-itraiasca bebele..
fetele eu acum am o alta problema, am facut hemoroizi, ce sa fac?
sotul meu a avut cuceva ani in urma si s-a tratat cu un ceai "c..... popii"denumirea populara, nu stiu daca ati auzit, denumirea stiintifica nu o stiu la plantele astea, facea ceai ,il punea in lighean si se aseza cu fundul...si i-au trecut...acu, eu daca fac tot asa, l-o afecta pe bebe?sau stiti voi alta solutie?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

Publicitate

loading...

#861 2010-12-01 10:27:45

sweetgirl27
Hero member

marul lupului ii zice la planta , am citit acum pe net...dar cica nu prea se gaseste prin farmacii ca e ff toxica...daca consumi ceai..dar asa daca fac si pun in lighean...sa ma asez cu sezutul, o avea ceva? o afecta sarcina?
pana acum eu nu am avut hemoroizi...

#862 2010-12-01 10:41:39

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sweetygirl27 a scris:

adina, dar la salariile pe care le avem acuma, nu cred ca primim mai mult de 600 lei...indiferent ca stam 1 an sau 2....

sweety, conteaza daca sunt 1 an sau 2. eu nu vreau sa las copilul dupa un an si daca raman acasa, raman fara cei 600 de lei.
am nevoie de timp, sa ma apuc de altceva. nu vreau sa ma intorc in invatamant.  skitarg

a nascut ddunia ???  majoreta

#863 2010-12-01 10:56:39

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!

pucca, sa te faci bine repede! multa lamaie cu miere iti recomand, si fagure de miere de la piata. eu asa am scapat fara febra si complicatii in doar 2 zile. smile

garga, faci cezariana pana la urma? ce candidat ideal pt nastere naturala ai fi, bebe e jos, deci travaliu scurtut, col scurt, bebe fara circulara, tu esti ok in bazin... ai toate conditiile sa incerci natural big_smile

papu, eu le-am spalat si mai devreme chiar, si le-am pus curate in comoda lui bebe unde nu umblu. eu tot timpul am trait cu impresia ca nasc prematur, asta fiindca de la 4 luni am tot avut contractii si col scurt, dar uite ca am 40 saptamani aproape si nimic... smile  eu zic sa le ai aranjate ca nu stii cand vine bebe.

stef, nasti inaintea mea, parca vad... rotfl2 

came, superb patutul! dau inca o bila alba pt mykids.ro  buga   tummenupp

spranceana  eu maine dimineata la ora 8 sunt la spital, desi , cred ca va pot zice de pe acum poezia : " nicio modificare de saptamana trecuta, col lung si inchis, lichid amniotic in cantitate normala, vino peste o saptamana iar"  spranceana  va tin la curent.
in rest sunt trista, ma supara mama ca nu mananca, simt ca mor incet incet cand o vad asa.
ma duc sa fac o negresa de post, mergem intr-o vizita azi dupa-amiaza. \

Va pup, sa aveti o zi frumoasa de 1 dec. ! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Messages/ciao.gif

#864 2010-12-01 10:59:04

sweetgirl27
Hero member

daca lucrurile o sa ramana asa, nu mai e de stat ininvatamant, insa aici la mine nu prea sunt firme mari sau intreprinderi sa ma pot angaja ca altceva...si cu facultatea de litere unde m-ar primi?

nici eu nu stiu ce voi face...eu mi-am dat si gradu 2...am stat toata vara in casa sa invat si pt ce? sa imi taie nemernicii din salariu...sa ajung sa iau 7 mil...

#865 2010-12-01 11:02:51

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

garga, hai modifica listuta ca fetele au nascut deja. vreau sa ma vad si eu cap de lista desi poate naste stef inainte.  happy

si chiar asa, ce e cu blue ? ...  spranceana

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-12-01 11:04:21)

#866 2010-12-01 11:11:59

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

neata fetele...ce faceti?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#867 2010-12-01 11:44:53

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

salutare fetele si multi pupici puss  puss  puss

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#868 2010-12-01 11:44:59

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Neata burtici puss
Papu si eu tot asa le-am spalat si le-am pus in saculet calcate.Eu zic ca nu are nimic
Pass eu am comandat f multe de la mykids si is multumita de produse
Chiar asa Pass o sa fi nr1 happy

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#869 2010-12-01 12:14:29

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Eu ieri am fost la Bucuresti la dr si la Fundeni si m-am intors cu clexane.Distractia a inceput cand l-a trimis pe al meu la farmacie sa cumpere o cutie  bang  bang  bang  bang  bang 140 lei 10 doze  grater  grater  grater si a continuat dimineata cand am sunat la o groaza de farmacii si nu il aveau pe stoc.Am gasit intr-un final la o farmacie locala dar mai sa cad de pe scaun cand am auzit ce a zis farmacista : "sper ca nu aveti reteta gratuita...dar daca sunteti insarcinata asa este sau o sa platiti foarte putin...dar hai sa veniti cu reteta"  yikes  yikes  yikes  yikes  yikes pai eu asa sper sa platesc cat mai putin

Ieri a fost groaznic de greu pentru mine treaza de la 4 jum si plecata de acasa la 5 am ajuns in jur de ora 20   alcool urasc Bucurestiul m facut o ora pe o straduta de nici un km  alcool  bang .Sasha nu a fost deloc incantat de pozitia mea si m-a bombardat de la 3 pana acand am ajuns acasa non stop...cred ca are febra acum  tongue

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-12-01 12:15:23)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#870 2010-12-01 12:16:46

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata burtici frumoase !!
Se naste pe banda aici !!!  big_smile
Pass, poate te vad si pe tine maine  lol
garga bravooo pentru bebe grasun !!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#871 2010-12-01 12:24:03

mirik
Insomniac member

Blue vad ca esti on, sper sa intri si la noi sa ne spui ca esti bine  par  puss

#872 2010-12-01 12:29:30

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna, dragele mele  wave

Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum, insa am avut o saptamana destul de grea, si nu cu multe vesti bune, din pacate  supa  Va spusesem lunea trecuta ca mi-au iesit foarte prost analizele de ficat (TGO si TGP) si ca urmeaza sa le repet, pentru ca sigur sunt gresite de catre laborator. Ei bine, nu sunt - am valori de cate 5 ori peste normal, lucru ce m-a speriat enorm de mult, asa ca am ajuns si la ginecolog in aceeasi zi. Dansul a zis ca pare a fi o colestaza de sarcina - adica bebele meu, fiind mare si lungan, s-a pus cu fundul pe ficatul meu si-l compreseaza, care ficat din aceasta cauza nu mai functioneaza cum trebuie  cesafac  Insa m-a trimis si la internist, ca sa mai primesc o parere...

La internist, tanti a zis ca asemenea valori se inregistreaza doar in hepatite virale acute, asa ca mi-a dat de facut anticorpii pentru hepatita B si C, ca sa confirmam sau sa infirmam diagnosticul. Slava Domnului anticorpii au iesit negativi, adica nu am hepatita, insa TGO si TGP mi-au iesit la fel de prost ca ultima oara, motiv pentru care am fost trimisa la ecografie, ca nu cumva sa am pietricele in bila si asta sa fie cauza mancarimilor mele + a analizelor proaste  cesafac  Ecografia a aratat un ficat sanatos si o bila fericita, motiv pentru care am ramas la diagnosticul initial, adica aceea de colestaza de sarcina. Problema e, ca ar mai putea fi niste boli auto-imune care sa se manifeste in felul asta, si trebuie sa mai fac o serie de analize, insa nu am bani de ele in momentul de fata  spranceana

Concluzionand - bebicul meu nu este in risc, placenta s-ar putea sa imbatraneasca nitel mai repede din cauza ca trebuie sa filtreze toate porcariile din sangele meu, motiv pentru care o sa trebuiasca sa ma duc mai des la gineco, probabil sa fac test non-stress si ecografii, sa ne asiguram ca totul e ok. Am si tratament (super scump de asemenea  neutral  ) care ar trebui sa ma ajute sa scap de simptome... Boala nu e periculoasa nici pentru mine, o sa-mi moara niste celule hepatice pana nasc, insa astea teoretic se refac... Si daca am grija de mine, nu am nici un motiv sa nu duc sarcina la bun sfarsit  smile

Acum sunt mai linistita, insa in zilele in care au trecut am avut ceva emotii, pentru ca nimeni nu parea sa stie sigur ce se intampla, si mai ales motivul, eu avand analize perfecte pana in momentul in care Davidut s-a intors cu caputul in jos  hmm

Am citit ca au nascut ddunia si czuky, felicitari pentru minunile mici, si sa le aduca numai bucurii  majoreta   majoreta   majoreta  In rest nu prea mai stiu ce am citit, am fost prea bulversata ca sa pot sa fiu atenta  supa  Imi pare rau daca v-ati facut griji pentru mine, promit sa nu se mai repete faza - poate ar fi ok sa-mi las numarul de telefon cuiva de pe forum, si sa am la randul meu numarul cuiva, ca sa pot comunica in caz ca mai apare ceva de genul...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#873 2010-12-01 12:35:52

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

nu mai pot...gatul nu imi trece  grater  grater  grater capul ma doare....arsuri am box  box  box  box  box  box  box  box  box

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#874 2010-12-01 12:44:10

mirik
Insomniac member

Blue  par  par  par ma bucur macar ca esti mai linistita par .Totul o sa fie bine!  puss Stiu ce inseamna grijile astea  puss

Imi amintesc ca si eu am avut pe la jumatea sarcinii 1-2 aptamani cu mancarimi groaznice de maini si picioare dar numai noaptea  nustiu vineri merg si eu sa-mi refac analizele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.