Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10-46
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Stefany , treaba este ca ne pregatim si de mutare, si nu stiu cat va dura pana ne instalam bine bine de tot cu toate utilitatile si m-am gandit ca ar fi bine sa am toate cele pregatite pt bebelina mica... Bagajul meu nu e gata deloc, nici macar inceput, si azi toarna afara de nici nu iti vine sa iesi din casa si mai toate magazinele oricum sunt inchise azi...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-12-01 09:57:01)
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Papu, atunci cel mai bine pregateste hainutele bebelinei de pe acum...mai apoi se vor ivi altele... Cat despre bagajul de spital, depinde si unde nasti,intereseaza-te daca poti sa vezi ce-ti cere spitalul...daca nu, te orientezi tu...listuta de pe prima pagina mie mi-a prins suuper bine
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
neatza!! felicitarri si pt ddunia....sa-itraiasca bebele.. fetele eu acum am o alta problema, am facut hemoroizi, ce sa fac? sotul meu a avut cuceva ani in urma si s-a tratat cu un ceai "c..... popii"denumirea populara, nu stiu daca ati auzit, denumirea stiintifica nu o stiu la plantele astea, facea ceai ,il punea in lighean si se aseza cu fundul...si i-au trecut...acu, eu daca fac tot asa, l-o afecta pe bebe?sau stiti voi alta solutie?
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- sweetgirl27
- Hero member
marul lupului ii zice la planta , am citit acum pe net...dar cica nu prea se gaseste prin farmacii ca e ff toxica...daca consumi ceai..dar asa daca fac si pun in lighean...sa ma asez cu sezutul, o avea ceva? o afecta sarcina? pana acum eu nu am avut hemoroizi...
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
sweetygirl27 a scris:adina, dar la salariile pe care le avem acuma, nu cred ca primim mai mult de 600 lei...indiferent ca stam 1 an sau 2....
sweety, conteaza daca sunt 1 an sau 2. eu nu vreau sa las copilul dupa un an si daca raman acasa, raman fara cei 600 de lei. am nevoie de timp, sa ma apuc de altceva. nu vreau sa ma intorc in invatamant.
a nascut ddunia ???
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
neata!
pucca, sa te faci bine repede! multa lamaie cu miere iti recomand, si fagure de miere de la piata. eu asa am scapat fara febra si complicatii in doar 2 zile.
garga, faci cezariana pana la urma? ce candidat ideal pt nastere naturala ai fi, bebe e jos, deci travaliu scurtut, col scurt, bebe fara circulara, tu esti ok in bazin... ai toate conditiile sa incerci natural
papu, eu le-am spalat si mai devreme chiar, si le-am pus curate in comoda lui bebe unde nu umblu. eu tot timpul am trait cu impresia ca nasc prematur, asta fiindca de la 4 luni am tot avut contractii si col scurt, dar uite ca am 40 saptamani aproape si nimic... eu zic sa le ai aranjate ca nu stii cand vine bebe.
stef, nasti inaintea mea, parca vad...
came, superb patutul! dau inca o bila alba pt mykids.ro
eu maine dimineata la ora 8 sunt la spital, desi , cred ca va pot zice de pe acum poezia : " nicio modificare de saptamana trecuta, col lung si inchis, lichid amniotic in cantitate normala, vino peste o saptamana iar" va tin la curent. in rest sunt trista, ma supara mama ca nu mananca, simt ca mor incet incet cand o vad asa. ma duc sa fac o negresa de post, mergem intr-o vizita azi dupa-amiaza. \
Va pup, sa aveti o zi frumoasa de 1 dec. !
- sweetgirl27
- Hero member
daca lucrurile o sa ramana asa, nu mai e de stat ininvatamant, insa aici la mine nu prea sunt firme mari sau intreprinderi sa ma pot angaja ca altceva...si cu facultatea de litere unde m-ar primi?
nici eu nu stiu ce voi face...eu mi-am dat si gradu 2...am stat toata vara in casa sa invat si pt ce? sa imi taie nemernicii din salariu...sa ajung sa iau 7 mil...
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
garga, hai modifica listuta ca fetele au nascut deja. vreau sa ma vad si eu cap de lista desi poate naste stef inainte.
si chiar asa, ce e cu blue ? ...
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-12-01 11:04:21)
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
neata fetele...ce faceti?
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Neata burtici Papu si eu tot asa le-am spalat si le-am pus in saculet calcate.Eu zic ca nu are nimic Pass eu am comandat f multe de la mykids si is multumita de produse Chiar asa Pass o sa fi nr1
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- mirik
- Insomniac member
Blue vad ca esti on, sper sa intri si la noi sa ne spui ca esti bine
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata buna, dragele mele
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum, insa am avut o saptamana destul de grea, si nu cu multe vesti bune, din pacate Va spusesem lunea trecuta ca mi-au iesit foarte prost analizele de ficat (TGO si TGP) si ca urmeaza sa le repet, pentru ca sigur sunt gresite de catre laborator. Ei bine, nu sunt - am valori de cate 5 ori peste normal, lucru ce m-a speriat enorm de mult, asa ca am ajuns si la ginecolog in aceeasi zi. Dansul a zis ca pare a fi o colestaza de sarcina - adica bebele meu, fiind mare si lungan, s-a pus cu fundul pe ficatul meu si-l compreseaza, care ficat din aceasta cauza nu mai functioneaza cum trebuie Insa m-a trimis si la internist, ca sa mai primesc o parere...
La internist, tanti a zis ca asemenea valori se inregistreaza doar in hepatite virale acute, asa ca mi-a dat de facut anticorpii pentru hepatita B si C, ca sa confirmam sau sa infirmam diagnosticul. Slava Domnului anticorpii au iesit negativi, adica nu am hepatita, insa TGO si TGP mi-au iesit la fel de prost ca ultima oara, motiv pentru care am fost trimisa la ecografie, ca nu cumva sa am pietricele in bila si asta sa fie cauza mancarimilor mele + a analizelor proaste Ecografia a aratat un ficat sanatos si o bila fericita, motiv pentru care am ramas la diagnosticul initial, adica aceea de colestaza de sarcina. Problema e, ca ar mai putea fi niste boli auto-imune care sa se manifeste in felul asta, si trebuie sa mai fac o serie de analize, insa nu am bani de ele in momentul de fata
Concluzionand - bebicul meu nu este in risc, placenta s-ar putea sa imbatraneasca nitel mai repede din cauza ca trebuie sa filtreze toate porcariile din sangele meu, motiv pentru care o sa trebuiasca sa ma duc mai des la gineco, probabil sa fac test non-stress si ecografii, sa ne asiguram ca totul e ok. Am si tratament (super scump de asemenea ) care ar trebui sa ma ajute sa scap de simptome... Boala nu e periculoasa nici pentru mine, o sa-mi moara niste celule hepatice pana nasc, insa astea teoretic se refac... Si daca am grija de mine, nu am nici un motiv sa nu duc sarcina la bun sfarsit
Acum sunt mai linistita, insa in zilele in care au trecut am avut ceva emotii, pentru ca nimeni nu parea sa stie sigur ce se intampla, si mai ales motivul, eu avand analize perfecte pana in momentul in care Davidut s-a intors cu caputul in jos
Am citit ca au nascut ddunia si czuky, felicitari pentru minunile mici, si sa le aduca numai bucurii In rest nu prea mai stiu ce am citit, am fost prea bulversata ca sa pot sa fiu atenta Imi pare rau daca v-ati facut griji pentru mine, promit sa nu se mai repete faza - poate ar fi ok sa-mi las numarul de telefon cuiva de pe forum, si sa am la randul meu numarul cuiva, ca sa pot comunica in caz ca mai apare ceva de genul...
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- mirik
- Insomniac member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|