homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10-52

#970 2010-12-02 12:36:36

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10

Eu am luat acid folic pana la 13 saptamani, cand m-a trecut doctorita pe magneziu si fier. Impreuna cu acidul folic mai luam elevit si arefam. O colega mi-a spus ca din luna a cincea a trecut-o medicul din nou pe elevit.....Cine stie ce ne mai asteapta...sanatate sa fie!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#971 2010-12-02 12:38:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass applause tinem pumnii pe maine!! big_smile nu ti-a zis cat ai dilatatie?

si cris a fost puntual tare big_smile

bubutadana, si eu stiu totde 3 luni. oricum sist nervos se dezvolta in primele sapt... deci atunci e vital sa iei

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#972 2010-12-02 12:38:46

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

vin și eu să fac un pic de galerie pentru Pass  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
naștere ușoară și refacere rapidă  puss
abia aștept să-l văd pe buzatul tău, sigur va fi o frumusețe hjarta

#973 2010-12-02 12:39:09

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

ma fetele care sunteti din bucuresti sector 5-6, spuenti-mi si mie un doctor bun, sau de care sunteti voi multumite.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#974 2010-12-02 13:00:48

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

multumesc de urari, fetele!  hjarta  sunteti tare dragute ca agitati galeria pt noi!  kram  par  kram

kata, nu mi-a spus de dilatatie nimic, doar ca sunt modificari ( asta cat eram pe capra si doc. cu mana inauntru pana la cot  va  ) si sa vin dimi la 7 jumate sa ma vada din nou, insa eu sunt sigura ca ma opreste acolo. ce sa se modifice de azi pe maine astfel incat sa vrea sa ma consulte iar? precis s-a gandit ca nasc. si a spus ca se apropie, categoric. m-a intrebat un pic mirat daca nu am avut semne prevestitoare. eu am avut ceva dureri usoare dar nu le-am bagat de seama ca fiind prevestitoare nasterii, am avut in sarcina dureri mult mai mari, astea au fost mizilic. nu e prea vorbaret doc., nu mi-a spus mare lucru insa din atitudinea lui am inteles ca zilele astea voi naste.

ana, multumesc mult! de frumos nu zic, dar sanatos sa fie si eu la fel, sa pot avea grija de el asa cum trebuie!  signof10

loredana, daca vrei ti-o recomand pe doc. mea dar dansa nu asista la nasteri, ci te trimite sa nasti la Polizu sau CF2 la o amica de-a dansei.  este tare draguta si un medic ff bun. eu am mers la dansa pana in luna 4-5 dar m-am mutat la alt medic pt ca mi-am dorit sa nasc la Filantropia.

si eu am luat acifol pana prin sapt. 14, cand am trecut in trim 2. Apoi am continuat cu Centrum materna care contin si acid folic.

steeeef, 6 zilute si vezi puiul!   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta   drink  drink
ce frumos! eu inca nu realizez ca nasc maine-poimaine lol insa ma bucur si am emotii pt voi, lol

came, trusa de epi. nu am luat-o, nici nu as fi vrut sa dau banii pe asa ceva pt ca probabil in dureri fiind si avand-o la indemana, voi fi tentata sa o folosesc si NU VREAU. Dar doc. meu este categoric PRO epidurala, mi-a spus sa o am la mine si in caz ca pot suporta durerile, pastrez bonul si farmacista mi-o schimba cu pampersi pt bebe. Asa am discutat la farmacie si asa a ramas stabilit. O cumpar oricand pt ca farmacia e non stop si e chiar langa spital. smile La fel si cu vaccinul RH, pe ala mi l-au rezervat deja de acum 2 zile. Trusa de epi. simpla ma costa 900 si ceva de mii, iar cea 2 in 1, epidurala pt nastere naturala si cezariana costa 1 milion si un pic.

Publicitate

loading...

#975 2010-12-02 13:12:34

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Am vb si eu cu medicul la tel, maine la 8 m-a chemat ptr o serie de analize,iar apoi la spital la control...sa vedem ce-o fii  disperat  Daca e totul ok, pe 9 dec la 7:30 dimineata imi face internarea  disperat aaa...iar mie dupa ce mi-a zis de epidurala,acum imi zice ca anestezista cu care voi naste face anstezie generala sau rahie  va  Eu clar nu vreau anestezie generala...vreau sa-mi vad puiul atunci  hjarta daca tot nu nasc natural  sad

Pass emotii,ceva?  puss  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  drink  drink

Eu pana pe la 22 de sapt am luat ac folic  nustiu

Da Aliy pe 9 decembrie  hjarta iese sagetator  wink

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#976 2010-12-02 13:16:17

passenger
Addicted member

emotii am ca il vad in sfarsit pe puiutul meu drag, si mai am unele emotii cum ca nu va decurge bine si va fi nevoie de interventie chirurgicala. daca e asa, asta implica anestezia generala supa  ... de asta imi e teama, ca nasc prin ceza si in plus, cu anestezie generala de care mi-este groaza!  2 chestii urate deodata , cezariana plus somnul ala cretin de anestezie  acklad 
daaaar, incerc sa raman optimista si sa nu ma gandesc la posibile complicatii, chiar nu vreau sa ma gandesc.  big_smile

#977 2010-12-02 13:25:22

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

passs  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
numaratoarea inversa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  goodluck  goodluck  goodluck  drink  drink

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#978 2010-12-02 13:47:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pass, de ce generala? rahianestezia am inteles ca-si face efectul in cateva minute, deci, dupa mintea mea, s-ar putea folosi

stef, la tine aceasi intrebare, de ce generala si nu rahie?

#979 2010-12-02 13:48:51

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Pass sunt convinsa ca vei reusi natural...dar,in caz de ceva nu are de ce sa te sperie anestezia sau interventia chirurgicala...eu am avut doua pana acum si m-am refacut suuper rapid,in afara senzatiei de greata de dupa anestezie...eram ca noua,nu tu dureri sau doamne feri alte complicatii.Si au fost 2 interventii chirurgicale serioase. Oricum ma bucur sa vad ca esti optimista,asa trebuie tummenupp , si ca-ti conservi toata energia spre a naste normal  majoreta  majoreta  majoreta

Garga puss ...la mine clar rahie,daca(,) cu epidurala nu lucreaza anestezista.

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-12-02 13:51:03)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#980 2010-12-02 13:50:40

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata fetele, fug sa citesc  puss  puss  puss  puss
Loredana, ti-am trimis mail cu ce m-ai rugat !!!!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#981 2010-12-02 13:52:15

passenger
Addicted member

garga, am citit pe net ca in caz de riscuri si interventie chirurgicala, medicii prefera anestezia totala, nu peridurala sau rahie.  supa  nu stiu de ce, or fi avand ei ceva motive..   supa

stef, multumesc!   kram 
va fi bine, trebuie sa fim optimiste si sa ne gandim la ce urmeaza dupa, adica intalnirea cu puiutii nostri iubiti!  si asa mai trec durerile si chinurile facerii, sa speram big_smile

#982 2010-12-02 13:55:12

n_loredana2008
Hero member

cocof a scris:

Neata fetele, fug sa citesc  puss  puss  puss  puss
Loredana, ti-am trimis mail cu ce m-ai rugat !!!!

mersi frumos coco.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#983 2010-12-02 13:57:05

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

garga cred ca se gandesc la ce am patit eu sad

fetelor, sunt rare cazurile cand nu prinde rahi si e nevoie de generala. e adevarat ca eu am fost unul din cazurile astea rare  tongue dar nu va consumati energia gandindu-va "daca". oricum ar fi nasterea, important e sa fie bebeii sanatosi, ca de nastere n-o sa va mai amintiti smile

Pass bafta multa! sa fie o nastere cum iti doresti tu si sa ai un pui sanatos!

Mamica de Eric Andrei hjarta

#984 2010-12-02 14:00:10

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Pass vine Sebicuuuu  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Stef in fiecare zi sa te prezinti cu AMR-ul   chicot  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Came vrei sa furi startul?  chicot

Eu am inceput ziua prost cu draci la dr de fam  box  box  box  box  box a trebuit sa fac drumuri pe la casa de asigurari  bang  bang pt a-mi aproba reteta cu clexane  bang  bang

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#985 2010-12-02 14:03:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu cred ca nu sunt bine facute anesteziile astea care nu prind  spranceana
exceptand cazurile de vertebre tasate.

#986 2010-12-02 14:05:59

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

gargarita a scris:

eu cred ca nu sunt bine facute anesteziile astea care nu prind  spranceana
exceptand cazurile de vertebre tasate.

asa  ziceam si eu, dar ... nu-mi explic de ce mie mi-a prins pe partea stanga si pe dreapta nu  nustiu

Mamica de Eric Andrei hjarta

#987 2010-12-02 14:07:03

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

passuc, deci maine ai toate sansele sa te intalnesti cu puiul tau !!!!!!!!!!!!!!!! wwwooowwww , ce frumooossss !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta multa si sa ai o nastere usoara de tot !!!!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#988 2010-12-02 14:13:19

n_loredana2008
Hero member

cocof a scris:

passuc, deci maine ai toate sansele sa te intalnesti cu puiul tau !!!!!!!!!!!!!!!! wwwooowwww , ce frumooossss !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta multa si sa ai o nastere usoara de tot !!!!! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Coco ti-am dat un reply.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.