homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10-63

#1179 2010-12-04 11:22:29

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 10

nu ma sperie asa tare durerile puternice pe cat ma sperie ideea de epidurala, anestezie, ac in coloana, anestezie generala, cezariana, uter taiat   grater
la dureri cred ca rezist, cel putin ideea de durere nu ma sperie. sa vedem cand m-or lua pe sus din pat daca o sa mai fiu asa viteaza lol

steeef, tot am un feeling ca ori nastem cam deodata, ori mi-o iei inainte  lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-12-04 11:22:58)

#1180 2010-12-04 11:49:46

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna  wave

Am primit mailurile cu nr de tel, al gargaritei si al lui katami, ms mult, fetele  puss  Pucca, mailul tau e gol, are doar subiect, fara continut...

Azi noapte am adormit iar pe la 2 jumate, insa am dormit ok. Ma cam dor oasele intre picioare cand ma intorc de pe o parte pe alta - oare e normal?  nustiu

Am emotii pentru maine, sper sa-mi iasa TNS-ul bine, si ma rog incontinuu sa mai rezistam 2 in 1 macar pana cand implinesc 37 de saptamani (pica pe 24 decembrie, asa ca am sanse sa nasc de ajun  rodnar  )

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1181 2010-12-04 11:55:20

passenger
Addicted member

neata blue!  puss
si pe mine ma dureau oasele bazinului de pe la 30+
bafta multa maine, iti tin pumnii!!!!!!!!!
pariu ca rrezistati pana la 37+? uite la mine care am dus sarcina cu atatea probleme si suparari pana la 40+. Eram convinsa ca nasc la 7 luni, ma rugam zilnic sa ajungem in luna 7  smile

#1182 2010-12-04 11:58:38

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Blue  puss  par se pare ca toate trebuie sa trecem prin emotii (mama lor de emotii  box  box  box ) dar o sa fie totul ok. Acum o gluma (poate proasta dar asa sunt eu mai din topor  tongue ) eu cred ca tu te grabesti sa ma prinzi din urma cu nascutul cum te-ai grabit sa ma prinzi cu ramasul  puss  puss  puss . Nastem amandoua dupa craciun da?  wink

L.E:Eu ma chinui cu durerea aia de foarte mult timp.

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-12-04 11:59:33)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1183 2010-12-04 11:59:23

blueeyes
Platinum member

passenger a scris:

neata blue!  puss
si pe mine ma dureau oasele bazinului de pe la 30+
bafta multa maine, iti tin pumnii!!!!!!!!!
pariu ca rrezistati pana la 37+? uite la mine care am dus sarcina cu atatea probleme si suparari pana la 40+. Eram convinsa ca nasc la 7 luni, ma rugam zilnic sa ajungem in luna 7  smile

Ma gandesc ca as avea sanse - adica am stat aproape o luna cu o mancarime groaznica - semn ca analizele ieseau si mai naspa, daca le faceam atunci  hmm  Acum am si tratament, tin si regim, poate poate reusim...  signof10

O sa-l intreb pe doc de ce nu ia in calcul varianta nasterii provocate, de ce trebuie sa fie ceza si dupa 37+  nustiu

patfierbinte      sjuk     

Publicitate

loading...

#1184 2010-12-04 12:00:32

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

hahaaaaa, deci mai vrea Sebica la caldurica. bravo! vine cadou in ghetuze, deci smile
tinem pumnii sa nu fie asa de insuportabile durerile.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1185 2010-12-04 12:07:39

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata dragelor

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1186 2010-12-04 12:20:21

passenger
Addicted member

blue,. din ce am inteles eu, nasterea provocata duce des la cezariana, si te mai si chinuie in plus. nu stiu.. vezi ca si eu sunt in plop cu nasterea asta, lol

carra  par  kram  par da, Sebica e un bebe cu personalitate, a venit greu de tot si acum se lasa iar asteptat. abia astept sa il smotocesc!  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

camy si tudorpuss  puss

am pus o piesuca draga la alt topic, o pun si aici pt voi toate si bebicii vostri  hjarta

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-12-04 12:23:17)

#1187 2010-12-04 12:25:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

camy  puss

#1188 2010-12-04 12:28:55

blueeyes
Platinum member

mirik a scris:

Blue  puss  par se pare ca toate trebuie sa trecem prin emotii (mama lor de emotii  box  box  box ) dar o sa fie totul ok. Acum o gluma (poate proasta dar asa sunt eu mai din topor  tongue ) eu cred ca tu te grabesti sa ma prinzi din urma cu nascutul cum te-ai grabit sa ma prinzi cu ramasul  puss  puss  puss . Nastem amandoua dupa craciun da?  wink

L.E:Eu ma chinui cu durerea aia de foarte mult timp.

O sa fie totul bine - si la mine si la tine  puss  (se pare ca ma tin de rime  lol  )
Dupa Craciun nastem - i-am si zis bebeloiului ca nu e asteptat Craciunul asta - o sa avem primul Craciun impreuna doar la anul  smile

patfierbinte      sjuk     

#1189 2010-12-04 12:32:52

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

eu vreau sa ninga sa nu mai fie ploaia asta...dar sa ninga frumos nu vijelie chicot  chicot  chicot
cred ca asta e ultimul an cand mai primesc si eu ceva face_tree  face_tree  sorcova  santa  chouse  lol  lol  lol  lol
anu viit pe vremea asta o sa aiba bebe 8 luni.. hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1190 2010-12-04 12:32:55

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neazta!!!
pass poate vine sebica de mos nicolae...: majoreta:
si nu suport pisicile,de aia am lovit-o...ca se freca de picioarele mele...nu cred in din astea..asa se zice...
eu noaptea visez ca fac numai baieti...si sunt mai mari de 1 an,2 ani...poate fac fata,daca tot visez atatia  baieti

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1191 2010-12-04 12:35:48

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

sweety uite,eu acum un an am visat ca aveam un baiat care avea cam un anisor jumate si care deja see imbraca singur chicot  chicot
si nu ma asteptam sa raman asa de repede lol
si doctorita mi a zis ca singur am baiat  nustiu  nustiu

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1192 2010-12-04 12:37:45

mirik
Insomniac member

blueeyes a scris:

O sa fie totul bine - si la mine si la tine  puss  (se pare ca ma tin de rime  lol  )
Dupa Craciun nastem - i-am si zis bebeloiului ca nu e asteptat Craciunul asta - o sa avem primul Craciun impreuna doar la anul  smile

Lasa ca sarbatorim Craciunul precum ospatarii revelionul  lol la 2 sapt dupa  wink .Dragos a zis ca nu despodobeste pomul pana nu ajunge Sasha acasa  chicot

#1193 2010-12-04 12:38:31

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neataaaaa si pupici !!!!
Blue, vei ajunge fara problema la 37+ si peste !!! Gandeste pozitiv, asa cum ai gandit pana acum si va fi bine !  puss
Passuc, asa, e bine ca incepi sa dai prezenta... Stii ce se va intampla daca nu intri cateva ore, daaaa? Se produce panica pe forum  lol  lol  lol
Maaaaai, eu nu stiu ce sa spun cu nasterea asta provocata... Cred ca conteaza mult si momentul si aspectul colului in momentul respectiv si priceperea medicului de a te ajuta si felul in care organismul tau reactioneaza la diversele substante injectate. In ziua in care am nascut doar o singura fata era cu contractii de acasa, restul, le-au primit prin perfuzie sau o simpla injectie cu CA la spital la. Nici una nu a ajuns la cezariana, toate au nascut normal , fara nici o problema. In concluzie, conteaza mult, aluatul din care suntem facute si cum reactionam la diversi stimuli. Acelasi lucru il pot spune si despre epidurala. Eu am avut o super nastere cu epidurala, cu o expulzie rapida, iar in alte cazuri te chinuie de numai si dai in altele (de ex. colega mea de camera din spital care a ajuns la cezariana si cu o poveste cumplita pe care NU o s-o povestesc aici pentru ca este un caz izolat si nu vreau sa se sperie nimeni.
Ceea ce vreau sa zic, in concluzie este ca nu trebuie generalizata si etichetata un tip de nastere pentru ca fiecare reactionam in felul nostru , fel pe care nu putem sa-l cunoastem dinainte, din pacate..
LE
Passuc, nu pui poze cu burtica, se faci, somezi ?????

mirik a scris:

Lasa ca sarbatorim Craciunul precum ospatarii revelionul   la 2 sapt dupa   .Dragos a zis ca nu despodobeste pomul pana nu ajunge Sasha acasa

rotfl2  rotfl2  rotfl2

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-12-04 12:43:11)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1194 2010-12-04 12:57:12

passenger
Addicted member

sweety, posibil sa vina in ghete bebele lol
da, am inteles ca nu le suporti, dar macar nu le face rau. nici eu nu suport tiganii dar nu ii iau la suturi pe strada cand ii vad big_smile

cocofanel, as face poze cu burtica pt ca deja sunt melancolica la gandul ca in cateva zile nu o sa o mai am atasata , dar am uitat aparatul acasa si acum locuiesc la sora-mea si trebuie sa vad ce aparat gasesc si sa nu imi prind urechile cu scosul pozelor in comp. sper sa ma descurc
da, asa e, nu trebuie generalizat.

mirik  lol

#1195 2010-12-04 12:57:34

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

cocof a scris:

Neataaaaa si pupici !!!!
Blue, vei ajunge fara problema la 37+ si peste !!! Gandeste pozitiv, asa cum ai gandit pana acum si va fi bine !  puss
Passuc, asa, e bine ca incepi sa dai prezenta... Stii ce se va intampla daca nu intri cateva ore, daaaa? Se produce panica pe forum  lol  lol  lol
Maaaaai, eu nu stiu ce sa spun cu nasterea asta provocata... Cred ca conteaza mult si momentul si aspectul colului in momentul respectiv si priceperea medicului de a te ajuta si felul in care organismul tau reactioneaza la diversele substante injectate. In ziua in care am nascut doar o singura fata era cu contractii de acasa, restul, le-au primit prin perfuzie sau o simpla injectie cu CA la spital la. Nici una nu a ajuns la cezariana, toate au nascut normal , fara nici o problema. In concluzie, conteaza mult, aluatul din care suntem facute si cum reactionam la diversi stimuli. Acelasi lucru il pot spune si despre epidurala. Eu am avut o super nastere cu epidurala, cu o expulzie rapida, iar in alte cazuri te chinuie de numai si dai in altele (de ex. colega mea de camera din spital care a ajuns la cezariana si cu o poveste cumplita pe care NU o s-o povestesc aici pentru ca este un caz izolat si nu vreau sa se sperie nimeni.
Ceea ce vreau sa zic, in concluzie este ca nu trebuie generalizata si etichetata un tip de nastere pentru ca fiecare reactionam in felul nostru , fel pe care nu putem sa-l cunoastem dinainte, din pacate..

a patit ceva bebelulul?

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-12-04 12:58:09)

#1196 2010-12-04 13:02:51

mirik
Insomniac member

Wow sexy pass  drool  drool  drool  drool .M-ai facut sa-mi amintesc cum te "amenintai " cu coco ca va pupati pe dress

#1197 2010-12-04 13:08:45

passenger
Addicted member

rotfl 
da, faina perioada: termometrele, dresu', orgiile, soricut  smoke2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.