|
Nu esti logat.
Sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Pagini: 1
#1 2010-11-19 03:25:43
sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Buna seara , am si eu cateva intrebari . Offline #2 2010-11-19 08:57:47
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?e posibil sa fie o dereglare de la oprirea pastilutelor ... cat despre avion eu stiu ca nu e voie cam 3 luni cel putin , dare de preferat sa nu fie deloc . Offline #3 2010-11-19 09:09:46
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Eu zic ca este foarte posibil sa fie dereglare dupa oprirea AC Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #4 2010-11-19 13:40:04
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Va multumesc pentru raspunsuri , dar totusi daca era doar o dereglare al CM este ciudat sa vina exact cand ar fii trebuit sa fie ovulatia .. Offline #5 2010-11-20 02:28:33
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Am facut astazi un test de sarcina care se poate face la orice ora , ca nu mai aveam rabdare sa astept pana maine. Rezultatul- negativ .. Stiam eu , ca nu a putut sa mai fie o sarcina dupa sangerarea avuta zilele trecute. Sper din tot sufletul sa fie doar o dereglare asa cum ati spus voi ..si sa nu fii pierdut o sarcina . ciudat in 29 ani am avut mereu grija de mine sa nu raman insarcinata ca sa imi dau seama ca, atunci cand o doresti din tot sufletul , sa fie asa de greu de obtinut (citind din experienta fetelor de pe forum)Ma gandeam ca sarcina este ceva natural , dar devine un adevarat stres pentru a putea sa ramai insarcinata ,sa faci o gramada de analize, sa iei vitamine , sa masori temperatura bazala , sa faci teste pt ovulatie...Sa calculezi fiecare pas Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-20 10:39:18
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan? daylin daca ai avut sangerarea cand ar fi trebuit sa fie ovulatia, nu are cum sa fi fost avort spontan...pt ca la momentul ovulatiei nu esti gravida...abia in cateva zile se produce fecundarea ovulului si calatoria lui spre uter...si la 6 -10 zile de la ovulatie se produce nidarea (implantarea) embrionului in uter...practic pana la nidare nu esti insarcinata... daca nu se produce nidarea degeaba a fost fecundat ovulul, pt ca se elimina la menstruatie (care vine normal) fara sa ai habar de asta... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #7 2010-11-21 04:04:51
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Ciao Cris , iti multumesc pentru raspuns , acum m-am mai linistit citind raspunsurile voastre , sunteti toate niste dragute , ma bucur mut ca nu a putut fii avort (ma simt asa de prostuta ).saptamana viitoare merg la doctor la un control , sa vedem ce analize imi prescrie dr. sa incep sa le fac . Voi face o pauza sa vad cum se regulaza CM , tinand cont ca inainte sa iau anticonceptionalala nu aveam ciclul regulat , sperand sa nu se mareasca chistul daca e de asteptat prea mult pt bebe. Offline #8 2010-11-21 18:48:12
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Daylin, daca inainte de AC nu aveai ciclul regulat, cu atat mai mult as spune ca a fost o dereglare hormonala... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #9 2010-11-25 22:37:30
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Buna fetelor, astazi am fost la control .chistul a disparut Si doamna doctor mi-a spus ca era o dereglare a CM , acum sa vedem, teoretic trebuie sa vina maine... dar mi-a spus dr. ca poate s-a schimbat data CM cu cea a ultimei singerari din 11noiembrie ... de acum ma pun pe calculat si urmarit ovulatia Offline #10 2010-12-07 12:01:58
Re: sangerare in zilele ovulatiei ,posibil avort spontan?Buna !Dupa un avort spontan - rezultatul biopsiei este urmatorul: Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|