|
Nu esti logat.
Ovar polichistic#1 2010-11-19 12:46:49
ovar polichisticbuna. poate ma lamuriti si pe mine. am fost ieri la ginecolog pt k imi aparuse noduli la san iar cand m-a vazut doctorita k am si acnee mi-a facut o ecografie la ovare. mi-a zis k ovarul stang are 13.47 cm polichistic, k prea mare si k din cauza asta am si acnee si chist la san. mi-a prescris diane 35, prementrid si niste ovule. problema e ca nu stiu cand sa incep sa le iau. anticonceptionalele le iau din prima zi de menstra?sau pot sa le iau de zi? iar ovulele si prementridul knd? dr ginecolog nu prea a fost amabil sa imi explice, deh, doar e la stat. stiu k mi-a zis asistenta sa iau cu 15 zile inainte sa imi vina, dar nu mai tin minte exact ce... am aflat k prementridul trbuie luat cu 15 zile inainte, aku problema e k nu stiu daca sa il iau sau nu pt k mie treb sa imi vina pe 2 iar pana atunci mai st 12 zile. oare sa il iau? Ultima oara a fost editat de mihaela01 (2010-11-19 13:05:35) Offline #2 2010-11-19 15:03:26
Re: ovar polichisticpoti sa iei prementridul acum, ovulele le poti incepe tot de azi, iar diane din prima zi de ciclu. Offline #3 2010-11-19 22:55:59
Re: ovar polichisticnu e regulat, de obicei imi intarzie. am luat prementridul. am uitat sa specific k iau antibiotice tetraciclina pt acnee o luna de zile. pt aa preveni candidoza ma gandeam sa iau flucivom dar am vazut k ovulele macmiror pe care le iau contin nistatin care tot pt candidoza e. sa mai iau flucovim? mi-e cam teama sa iau o luna antibiotice dar asa mi-a recomandat dr Ultima oara a fost editat de mihaela01 (2010-11-19 23:00:50) Offline #4 2010-11-22 10:05:29
Re: ovar polichisticacneea s-ar putea sa fie din cauza pb la ovar, deci sa se rezolve cu diane35, sa nu mai fie nevoie si de tetraciclina, care si mie mi se pare cam mult pt o luna. plus ca AC nu se absorb asa bine daca iei si antibiotice in acelasi timp. deci posibil sa le iei degeaba. tetraciclina ti-a prescris-o acelasi medic care ti-a spus si de diane? Offline #5 2010-11-22 20:23:11
Re: ovar polichisticdr ginecolog mi-a prescris anticonceptionalele iar dupa aceea m-am dus la derma sa-i arat dr care era cauza acneei. si am intrebat-o daca mai iau tratamentul dat de ea si a zis k da. am destule cosuri urate pe fata. si io am zis k e cam mult o luna si cate 2 pastile p zi de tetraciclina. io nu am mai luat antibiotice pe termen lung si nu am avut candidoza da mi-e teama sa nu fac. acum nu iau flucovim k am ovule dar dp ce termn ovulele sa iau flucovim? Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 10:45:34
Re: ovar polichisticsigur e vb de 13 cm si nu 13 mm? de regula doctorii se cam crizeaza cand vad chisturi de la 7 cm in sus, ma mir ca nu ti-a zis sa faci laparoscopie. poate scade de la diane... dureri ai avut? daca totusi are 13 cm, mai intreaba inca un ginecolog, sa nu cumva sa se sparga Offline #7 2010-11-23 10:48:46
Re: ovar polichisticmihaela, daca era cazul sa te ingrijorezi medicul ti-ar fi spus asta deja Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-11-23 11:11:31
Re: ovar polichisticexista tetraciclina sub forma de unguent. cred ca si aceea trece prin ficat, dar probabil intr-o cantitate mult mai mica. Offline #9 2010-11-23 11:23:43
Re: ovar polichistic
in general unguentele au strict actiune locala, nu se absorb sistemic. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2010-11-23 12:59:01
Re: ovar polichisticpe buletinul ecografic scrie ovar stang 13.47 cm cubi polichistic iar cel drept 3.19, se recomanda diane35. ma gandeam sa iau antibioticele pana cand o sa incep sa iau diane, adica p 2 knd ar trebui sa imi vina. intre timp ma dau cu skinoren si brevoxyl p cosuri asa cum mi-a zis dr.am folosit si eryfluid care era antibiotic dar degeaba nu mi-a trecut. ovarul polichistic e acelasi lucru cu sindromul ovarului polichistic? Ultima oara a fost editat de mihaela01 (2010-11-23 13:02:04) Offline #11 2010-11-23 23:33:31
Re: ovar polichisticnu am dureri decat putin in timpul actului sexual. am citit p netk de la 7 cm in sus e necesara operatia. deja mi-e frica. al meu are 13 cm. dc nu mi-a zis nimik dr? Offline #12 2010-11-24 10:20:45
sindromul ovarului polichistic nu e unilateral de ci nu, nu e tot aia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2010-11-24 18:43:17
Re: ovar polichistice f mare, nu? credeti k e de operat sau se poate retrage dp ce o sa iau anticonceptionale? aseara dp ce am bagat ovulul am simtit cu degetul o chestie in interior, cv rotund. asa ce o mai fi? care pot fi cauzele de e asa mare ovarul? multumesc de raspunsuri doctoressa si sper k nu v-am strsat cu intrebarile dar nu am pe cine sa intreb Offline #14 2010-11-25 10:57:17
ce ai simtit tu e colul uterin. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-11-28 22:56:02
Re: ovar polichisticBuna fetelor! Offline #16 2010-11-29 09:53:05
scoala de medicina dureaza 6 ani si dupa aceea noi toti facem inca niste ani de specialitate...de aici deduci usor ca nu se poate invata medicina de pe net. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2010-11-30 11:18:08
Re: ovar polichistico intrebare am. daca imi vine ciclul mai devreme cu cateva zile mai iau prementrid? dr mi-a zis sa il iau cu 15 zile inainte sa imi vina sar nu mi-a zis k daca imi vina ciclul si mai am cateva pastile de luat ce sa fac. tnx de raspuns Offline #18 2010-12-01 11:19:19
din pacate, despre produsele astea asa-zis naturiste nu stiu mai nimic...dealtfel nici nu cred ca poate cineva sa stie prea multe intrucit nu exista studii clinice. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2010-12-08 11:17:47
Re: ovar polichisticBuna ziua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|