|
Nu esti logat.
Problema la el?#1 2010-11-19 23:26:35
problema la el?buna seara tuturor.Sunt cu un baiat care in momentele de excitatie elimina un lichid cred k se numeste lichid preseminal problema este ca elimina acest lichid in schimb nu este excitat foarte tare si nu,, scoala" penisu sa zic asa.Intradevar baiatu are foarte multe probleme si un stres foarte mare in viata lui asta sa fie cauza?sau eu nu il pot excita ? Offline #2 2010-11-20 09:00:22
Re: problema la el?stresul poate fi o cauza Offline #3 2010-11-20 18:15:09
Re: problema la el?pai am vorbit cu el si mia zis k de o perioada este in aceasta problema, uneori patea si cu fosta lui prietena de care sa despartit recent poate e de vina stresu sau inca nu e usor sa treca peste ce a trait cu fosta nu stiu vom vedea Offline #4 2010-11-22 08:57:37
Re: problema la el?il poti indruma si spre un medic... poate e vorba de o problema medicala daca a patit si in trecut Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|