|
Nu esti logat.
Henna neagra#1 2010-11-20 14:34:17
henna neagram-am vopsit c henna neagra pt ca e mult mai buna pt par decat vopseaua...dar nu a iesit negru....ci o tenta de roscat....trebuie sa ma dau de mai multe ori ca sa iasa negru?inainte am fost vopsita cu garnier dar pe paru natural de la radacina(vreo 4 cm) nu a iesit...care v-ati mai dat v-a iesit negru?sau tot ca mie? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-11-20 14:58:17
Re: henna neagrahenna negru nu te va scoate niciodata negru ca vopseaua chimica, va da un luciu anume, dar atat. vrei negru negru trebuie sa te faci chimic Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-11-20 15:31:33
Re: henna neagraDaca vrei ceva mai putin daunator, de ce nu incerci vopseaua fara amoniac L'oreal Casting Creme Gloss? Offline #4 2010-11-20 16:27:37
Re: henna neagrapai am citit pe un alt forum ca cik unor fete le-a iesit negru ca si cioara:))...apai am zis sa va intreb...ca poate v-ati facut careva....l-a inchis un pic la radacina..dar putin...si da...vad ca a dat un luciu superb iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #5 2010-11-20 16:36:28
Re: henna neagraprobabil era henna luata direct din india, se gasea acum ceva vreme pe la noi dar era si cu compusi chimici in ea, nu simpla din cate stiu. am incercat-o si eu acum 4-5 ani dar de atunci nu s-a mai gasit. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-20 23:43:54
Re: henna neagramie mi-a iesit negru, nu extraordinar de inchis dar oricum, negru, fara nuante de roscat. Offline #7 2010-11-21 00:33:30
Re: henna neagrasi eu m-am facut cu henna neagra.chiar mi-a iesit negru dar nu cum s-a mai zis "negru pana corbului". arata foarte bine parul si chiar e mult mia sanatos asa.pacat ca se duce repede Offline #8 2010-11-21 12:44:55
Re: henna neagraeu stiam de mult ca henna neagra nu face bine la par, este plina de substante chimice si nu este asa grozava cum o lauda unii. oricum decat sa stau 8 ore cu ea in par, sa fac mizeria aia de nedescris si sa imi smulg parul incercand sa o scot de pe fire.... mai bine stau 2 ore cu ulei de masline si ricin care intr-adevar fac bine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #9 2010-11-21 21:40:56
Re: henna neagranu stiu ce sa zic...m-am dat ieri...nu a iesit chiar negru...dar de ondulat l-am ondulat cu placa si a stat....si are un luciu foarte frumos...acum sa vad cat dureaza..ce e drept se face cam multa mizerie...si 2 ore trebuie tinuta in cap(scrie pe instructiune) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #10 2010-11-21 23:22:43
Re: henna neagracoraline te rog sa-mi permiti sa te contrazic.dupa ce m-am facut cu henna parul meu, care era extrem de deteriorat inainte, si-a recapatat buclele si luciul.de cand m-am facut cu henna arata mult mai bine si mai sanatos.drept e ca am inceput dupa aia niste tratamente mai serioase si si-a revenit dar henna a avut un efect super asuprea parului meu.nu mai aveam bucle de luni de zile cum trebuie si in sfarsit isi revenise.in schimb, parul meu nu suporta prea bine uleiul de masline. arata la propriu ca o matura daca il folosesc si este extrem de tare.imi ia vreo 2 saptamani sa il fac sa-si revina.cat despre uleiul de ricin, este foarte bun intradevar, doar ca are o hiba.mi-a facut extrem de bine si chiar se indesise parul doar ca dupa folosirea lui in decurs de vreo 2-3 luni, mi se incalcea parul extrem de tare.si de atunci nu am mai scapat de aceasta problema. cu toate tratamentele, balsamurile si produsele anti-incalcire nu am mai scapat si am uneori la propriu smocuri in par.dar repet,este intradevar bun. Offline #11 2010-11-22 00:10:28
Re: henna neagraOxidul de zinc nu e cancerigen, chiar e considerat o substanta sigura si e folosit mult in cremele pt copii, in unguentele pt iritatii, lotiuni solare, etc. Chiar e indicat sa cautam lotiuni solare pe baza de oxid de zinc si nu pe baza de alte substante. Dar henna neagra contine intr-adevar multe substante nocive, inclusiv compusi ai plumbului. Offline #12 2010-11-22 00:23:00
Re: henna neagrasi cum aplicati uleiul de ricin ?? normal , pe tot parul nu? si cat lasati sa accioneze? dupa va spalati normal nu? as vrea si eu sa-mi iau , sa vedem poate mi se indeseste un pic la cat timp este bun sa ti-l aplici? Offline #13 2010-11-22 00:48:31
Re: henna neagraEu cand m-am facut cu henna neagra am iesit ok doar ca s-a dus foarte repede de pe par, cam in 2 saptamani (adica 5-6-7 spalari) la fel ca si orice alta vopsea fara amoniac pe care am folosit-o. Alte probleme n-am avut. Si dupa ce se duce (adica dupa ce apa si spuma de la spalat ies curate) te poti vopsi cu ce vrei. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #14 2010-11-22 09:50:34
Re: henna neagra
Jaqui eu il aplic pe parul uscat p data pe saptamana la radacina, iau cu degetele putin ulei si masez radacina. il mai combin si cu vitamina A uleioasa. la varfuri ma dau cu ulei de masline. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-11-24 00:26:47
Re: henna neagraaha , si daca l-as aplica tot parul ? pateste ceva?? si uleiul de masline chiar e asa bun? eu credeam ca e asa o prostie Offline #16 2010-11-24 06:23:41
Re: henna neagra
jaqule is foarte bune... mereu imi fac cate o masca la 2 saptamani cu ulei de ricin sau masline pot sa iti dau detalii la off ca noi mai vorbim ... ah si ajuta foarte mult de aceea am un par frumos si sanatos desi sunt "decolorata" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|