homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Escapelle

#1 2010-11-22 12:31:35

imogen
New member
Inregistrat: 2008-08-18

Escapelle

Buna ziua! In data de 15 octombrie am avut marele ghinion si s-a rupt prezervativul (el nu isi daduse drumul inca). Am luat escapelle pentru orice eventualitate, mai ales ca eu eram in perioada fertila. Pe data de 27 octombrie mi-a venit normal, adica la data la care trebuia sa imi vina. Pe data de 13 noiembrie, am avut contact sexual normal, iar a doua zi seara, am observat ca in loc sa fie secretia normala, era o secretie maronie, ca si cum mi-ar veni. A doua zi am avut o picatura mica de sange exact ca de ciclu, iar de atunci toata saptamana am avut secretie maronie spre crem ( cum ar trebui sa fie secretia normala,numai ca avea culoarea maronie).. Mie ar trebui sa imi vina pe 27. Intrebarea mea este ... de la ce poate fi aceea secretie ? Sa fie de la pastila ? Sa fie de la altceva ? O singura data am mai avut secretie asa maronie, dar atunci tocmai incepusem sa iau anticonceptionale ( am renuntat la ele acum un an). Acum parca ma doare si un pic burta ca si cum mi-ar veni. Tin sa precizez ca intotdeauna am avut o menstruatie regulata.

#2 2010-11-22 12:49:34

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Escapelle

hmm ciudat, in mod normal dupa pilula de a doua zi intai aveai secretii din astea de care ai tu acum si apoi venea ciclul...la tine vad ca se intampla invers hmm ..... la contactul de pe 13 noiembrie banuiesc ca te-ai protejat eficient!
nu stiu, un test de sarcina ai facut? pentru orice eventualitate, desi aproape sigur nu esti insarcinata! probabil o fi un efect advers al pilulei de a doua zi....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-11-23 16:29:32

imogen
New member
Inregistrat: 2008-08-18

Ieri am avut niste dureri de burta destul de mari, cele pe care le am cand trebuie sa imi vina. Am observat ca din secretia aia maronie, acum e visinie ... ca si cum mi-ar veni. Azi de dimineata, cand m-am dus la baie, aveam fix ca si cum mi-ar fi venit ... dar pe parcursul zilei nu prea mi-a curs. In continuare ma doare burta ca si cum as fi p stop.Mie pe 27 ar fi trebuit sa imi vina si suntem in 23. Ma gandeam ca poate am racit cumva sad voi ce parere aveti ?

#4 2010-11-23 16:32:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta e menstruatia... se cam deregleaza ciclul de la postinor

#5 2010-11-25 11:53:47

betty_boop
New member
Inregistrat: 2008-07-11

Salut! Va rog spuneti-mi si mie daca e normal, sau la ce ar trebui sa ma astept. Nu eram in perioada fertila, iar prietenul meu a ejaculat in mine. Am luat Postinor luni [totusi, de teama pentru ca in ultimele luni ciclul meu a fost putin dereglat, ori a venit mai repede cu 1 zi, ori intarzia 1 zi], dupa nici 12 ore de la contact, am luat dupa cum scria pe prospect. Menstruatia normal ar trebui sa imi vina undeva la sfarsitul lunii, 28-29 noiembrie. Pana acuma nu am niciun simptom ca ar veni, sau macar acele scurgeri dupa ce am luat postinor. Ma rog, ma dor sanii si parca sunt mai tot timpul balonata si ma sageata un ovar [ca un sindrom premenstrual]

Va rog, spuneti-mi si mie ... sa ma ingrijorez sau nu? Nu cred ca am ramas insarcinata, dar nu vreau sa apara complicatii dupa ce am luat postinor. e prima data cand iau.

Mersi

Ultima oara a fost editat de betty_boop (2010-11-25 11:55:06)

Publicitate

loading...

#6 2010-11-25 12:42:10

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sangerarea de dupa postinor nu e obligatoriu sa apara, depinde fiecare organism. Cat despre menstra, e posibil sa intarzie din cauza postinorului. Nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Nu sunt sanse de sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2010-11-25 13:09:25

betty_boop
New member

Mersi mult! Alte pareri?

#8 2010-11-25 20:02:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

betty_boop a scris:

Salut! Va rog spuneti-mi si mie daca e normal, sau la ce ar trebui sa ma astept. Nu eram in perioada fertila, iar prietenul meu a ejaculat in mine. Am luat Postinor luni [totusi, de teama pentru ca in ultimele luni ciclul meu a fost putin dereglat, ori a venit mai repede cu 1 zi, ori intarzia 1 zi], dupa nici 12 ore de la contact, am luat dupa cum scria pe prospect. Menstruatia normal ar trebui sa imi vina undeva la sfarsitul lunii, 28-29 noiembrie. Pana acuma nu am niciun simptom ca ar veni, sau macar acele scurgeri dupa ce am luat postinor. Ma rog, ma dor sanii si parca sunt mai tot timpul balonata si ma sageata un ovar [ca un sindrom premenstrual]

Va rog, spuneti-mi si mie ... sa ma ingrijorez sau nu? Nu cred ca am ramas insarcinata, dar nu vreau sa apara complicatii dupa ce am luat postinor. e prima data cand iau.

Mersi

nu apar nici un fel de complicatii....stai linistita si ai rabdare ca o sa iti vina si menstra....de altfel, cele 7 zile aprox in care apare singerarea dupa postinor se cam suprapun cu timpul care mai trebuie sa treaca pina ti-ar veni tie menstra in mod normal...asadar mie una mi se pare ca iti faci probleme unde nu sunt, doar de dragul de a nu sta linistita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2010-11-28 08:44:27

betty_boop
New member

doctoressa a scris:

nu apar nici un fel de complicatii....stai linistita si ai rabdare ca o sa iti vina si menstra....de altfel, cele 7 zile aprox in care apare singerarea dupa postinor se cam suprapun cu timpul care mai trebuie sa treaca pina ti-ar veni tie menstra in mod normal...asadar mie una mi se pare ca iti faci probleme unde nu sunt, doar de dragul de a nu sta linistita

Multumesc mult doctoressa, chiar asa a fost, ieri mi-a si venit. Ce bine  goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.