homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nidare???-2

#20 2010-12-21 08:51:49

daenarys
Vizitator

Re: nidare???

maria.pat de ce zici ca era cu risc contactul? le ai reinceput?sau le ai luat pt prima data?

#21 2010-12-21 21:13:25

maria_craiova
New member
Inregistrat: 2010-11-22

daenarys pt k facusem o paiuza de 10 luni inainte sa iau iar ac.si pana sa incep cu yaz luasem diane 35.
am facut azi dimi un test si a iesit negativ si acum la 9 am inceput prima pastila din a doua folie yaz inca menstra tot nu a venit:((ce se intampla??e grav??

#22 2010-12-22 17:40:50

maria_craiova
New member

nu stiu daca veti citi sau daca imi veti raspunde...adevarul este ca v-am stresat prea tare.
azi dimineatza mi-a venit menstra dupa ce aseara am luat prima pastila din noua folie yaz. am facut si un test de sarcina si a iesit negativ.menstra nu e foarte abundentya este culoarea normala INSA este ceva ce m-a speriat foarte tare....cand am mers la toaleta am vazut pe absorant k un fel de membrana asa deci era sange cu membrana....ca o pielita.ce este aceea ati mai auzit de asa ceva??poate fi cumva de la chisturile care le am ??sad

#23 2010-12-22 17:42:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai ti-a venit menstruatia si "membrana" aia e ceva normal, e endometru necrozat care se elimina la menstra, numai ca nu-l observi de fiecare data

#24 2010-12-22 20:12:53

maria_craiova
New member

aoleu da ce ma speriasem k era asa de multa...sa zic asa
am mai observat particele mici de emmbrana dar asta a fost prea ...naspa:(
ms frumos m-am mai calmat

Publicitate

loading...

#25 2010-12-23 12:58:51

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Vad ca esti stresata rau de tot ... sad Si nu inteleg care e totusi frica ta ? sa nu ramai insarcinata sau .... care e ??

P.S : daca e asa, fa un test de sarcina (sangvin) are o probabilitate foarte ridicata si asa scapi de orice frijca....e FOARTE posibil sa intirzie menstruatia de la stres (a fost si cazul meu cand eram paranoica...Bine ca m-am lecuit partial smile ) Ai grija de tine...si revina cu detalii , o sa incercam sa te ajutam, pentru asta suntem aici  smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.