|
Nu esti logat.
Menstruatie intarziata#1 2010-11-22 19:37:38
menstruatie intarziataiau anti-bebe de aprox 2 ani ...am facut pauzele normale la 6 luni,respectiv si luna aceasta!trebuia sa imi vina menstruatia pe 14 noiembrie,dar imi intarzie!duminica dimineata mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ(dupa 7 zile de intarziere)!totusi sunt f ingrijorata deoarece am avut contact sexual,dar nu m-am protejat ci doar a ejaculat afara! acum sunt f ingrijoarata!helpppppp Offline #2 2010-11-22 20:47:11
Re: menstruatie intarziatain primul rand nu este necesar sa faci pauza atata timp cat te simti bine cu pastilele "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-12-11 23:04:40
Re: menstruatie intarziatabuna...am o intrebare iau anticonceptionale de aproape 2 ani si totul a fost ok pana luna aceasta...am terminat folia si am constatat k nu imi vie menstruatia...adik mia venit putin dar a incetat...am avut contact sexual i de aceea sunt cam speriata.pot ramane insarcinata sau care e caza pt care nu imi vine menstruatia?am facut un test de sarcina si a iesit negativ dar totusi snt fff ingrijorata...va rog dak se poate doresc un raspuns rapid...multumesc Offline #4 2010-12-11 23:42:39
Re: menstruatie intarziata
contact sexual cu ejaculare in afara, inteleg din primul mesaj postat...mai asteapta si repeta din nou testul desi daca primul a fost negativ nu ai de ce sa iti faci probleme ..insa niciodata nu se stie, dar daca ai avut menstruatie..de ce iti faci griji? ce inseamna putin?? Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #5 2010-12-12 00:49:35
Re: menstruatie intarziatapoi putin...adica doar cateva picaturi timp de vreo 10 minute ceva de genu si pe urma gata... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|