|
Nu esti logat.
Cum trecem peste...o pierdere-2#20 2011-01-08 15:14:49
Re: Cum trecem peste...o pierdereTi-l recomand cu mare drag pe Mircea Miclea. E cel mai bun psiholog posibil. Doar ca e foarte ocupat si nu stiu cat timp petrece exact in Bucuresti, dar nu strica sa incerci. Iti garantez ca vei avea rezultate extraordinare. Offline #21 2011-01-21 14:12:59
Re: Cum trecem peste...o pierdereSincera sa fiu, pe mine nu m-au ajutat nici sedintele cu psihologul nici medicamentele date de psihiatru. Dupa moartea tatalui meu, am facut o depresie puternica din care nu mai reusesc sa ies de 2 ani. Cu toate ca incerc sa-mi impun sa nu mai ma gandesc intruna la ce s-a intamplat, nu reusesc. Gandurile negative ma apasa foarte mult si ma gandesc si eu de multe ori ca doar cand voi pleca si eu "dincolo" voi scapa de suferinta asta sufleteasca. Offline #22 2011-01-21 15:03:56
Re: Cum trecem peste...o pierdereIn februarie 2000,am aflat ca unchiul meu,fratele mamei este bolnav de leucemie.Impreuna cu parintii mei,am vandut apartamentul nostru,ne-am mutat la bunica si i-am dat jumatate din bani unchiului ca sa se salveze.Din pacate,sacrificiile noastre au fost de prisos pentru ca boala s-a extins in tot corpul si a facut metastaza generala.Toata vara anului 2001,am stat cu unchiul si il ingrijeam.La inceputul lui septembrie am plecat cu parintii mei la tara pentru 6 zile,dar ne-am intors in graba in a cincea zi pentru ca unchiului ii era extrem de rau.Noi ne-am intors vinerea,iar sambata dimineata am fost la el acasa si l-am luat in brate asa cum il tinusem toata vara.Dupa ce l-am luat in brate,mi-a strans mana si mi-a spus sa il fac mandru.In clipa urmatoare a decedat si eu nu ma mai opream din plans,mergeam pe strada-plangeam,ma duceam la scoala-plangeam,ma duceam la antrenamente-plangeam. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #23 2011-02-13 07:02:20
Re: Cum trecem peste...o pierdereMai sunt 2 zile si se fac 9 luni de cand a murit tati meu.. acum sunt mai putin afectata.. ma uit din cand in cand la poze si filmari cu el.. mi-e dor rau de el. Am vb cu un psiholog si am programat-o pe mama dar tot a fost vremea rea si a amanat.. sper sa mearga totusi.. chiar daca nu mai pare nici ea asa afectata, se poate uita si ea la filmulete si poze fara sa planga... ieri am facut parastas de 9 luni.. off.. ce dor imi e... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #24 2011-02-13 11:34:42
Re: Cum trecem peste...o pierdereAfectate o sa fiti toata viata, e clar. Asa ceva te marcheaza fara doar si poate insa nu e nicio pb daca va amintiti de el si plangeti E normal sa fiti triste si sa va fie dor de el. Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-17 05:57:32
Re: Cum trecem peste...o pierdereazi la pranz l-am visat.. la fel si ieri seara.. off... ma certam cu el ca m-a parasit... il intrebam de ce m-a lasat si nu-mi zicea nimic... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #26 2011-02-17 12:08:49
Re: Cum trecem peste...o pierdere
inteleg situatia atat de bine Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|