|
Nu esti logat.
Demisie#1 2010-11-23 13:58:16
demisieBuna. Am si eu o nelamurire. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-11-23 13:59:01) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2010-11-23 14:05:21
Re: demisiepresupun ca mai ai cateva zile de concediu pe anul asta, nu? atunci iti poti lua zilele alea si gata. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2010-11-23 15:25:27
Re: demisiem-am uitat pe contract si preavizul este de 15 zile. Insa nu am inteles la ce te-ai referit cu zilele de concediu. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2010-11-23 16:01:09
Re: demisiepai pink, din cate stiu eu poti sa-ti iei in preaviz zilele de concediu ramase. adica cele 2 zile in care nu se lucreaza in firma le poti lua din concediul pe care il mai ai (daca mai ai). si daca iti mai raman zile de concdiu trebuie sa-ti fie platite de angajator. Ultima oara a fost editat de alinda (2010-11-23 16:03:02) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2010-11-23 16:56:31
Re: demisieN-am inteles partea cu zilele de concediu. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-11-23 16:57:45) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 17:48:19
Re: demisieNu prea are ce sa faca... demisia e decizia ta. Cel putin noua asa ni s-a spus la cursuri. Desi de la teorie la practica e cale lunga... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2010-11-23 21:34:58
Re: demisienu are ce sa iti faca daca iti dai demisia, dar cele 15 zile sunt calendaristice, nu lucratoare. deci nu ar trebui sa iti afecteze vacanta de sarbatori preavizul. nu prea aveai cum sa ai 30 de zile decat daca aveai functie de conducere. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-24 07:27:37) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-11-24 10:34:05
Re: demisie
1. mersi "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #9 2010-11-24 10:42:45
Re: demisie1. cu multa placere Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-24 10:48:56) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-11-24 10:58:40
Re: demisiepai da, dar cum pot sa imi faca contractul de munca fara datele mele? Eu am fost doar la un singur interviu si dupa aceea m-au angajat. Nu au datele mele din buletin . Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-11-24 11:00:08) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2010-11-24 10:59:39
Re: demisiele pot completa cat esti tu acolo, nu dureaza mai mult de 5 minute... Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-24 11:00:10) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-11-24 11:00:25
Re: demisieaha, ok. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2010-11-24 11:10:40
Re: demisieiti dau un sfat, daca nu semnezi contractul de munca nu stii daca chiar te vor angaja. adica am spus mai sus, daca semnezi o fisa a postului sau cine stie ce altceva nu e garantie ca te vor si lua, nu au nici o valoare legala. o data ce ai semnat CM esti anagajata si asigurata daca nu.. nu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2010-11-24 15:54:38
Re: demisiepai vineri ma duc la ei. m-au chemat ca sunt gata "actele" . Sa vad si eu despre ce acte este vorba.... si vineri le duc si actele de angajare. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2010-11-24 19:11:55
Re: demisieehe daca ai stii la cate se preteaza multinationalele la noi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2010-11-24 20:21:26
Re: demisieE bine ca pe criza asta ti-ai mai gasit cv. Si e bine ca acum poti evolua pe plan profesional, pink. Am citit din postarile tale mai vechi cand nu-ti gaseai de munca si ma regasesc, de asta ma bucur pt tine ca ai reusit. Mult noroc pe viitor! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #17 2010-11-25 10:34:16
Multumesc Toriana. Intr-adevar am avut o perioada tare grea, acum 1 an nici nu visam eu ca voi fi recrutata de catre o multinationala de prestigiu. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #18 2010-11-25 10:38:18
Stiu Cora, ca ne-ai povestit ce-ai patit la mandy. Insa nu pot compara Mandy, cu o companie care se afla in top 100 firme la nivel mondial "to work for" si este printre singurele multinationale din Ro care intentioneaza sa angajeze 1000 de oameni in 2011 si care nu au taiat salariile. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|