homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-108

#2034 2010-12-07 19:51:43

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

Cris puss rodnar bafta multa goodluck
Eu pana acum o luna ma spalam in fiecare seara inauntru si cu gel intim cesafac ..acum vad ca am o secretie galbuie..nu mai e maro de cateva saptamani bune ..dar oare de ce galbuie ? cesafac

Savana puss ..si mie imi place dar parca materialul la rochita pare prea de moda veche nu ? neutral

am plecat..va citesc mai tarziu puss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-12-07 20:01:33)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2035 2010-12-07 20:10:23

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

nu myla,cum asa..este foarte dragut..poate fundalul pozei iti da impresia asta..dar oricum nu cred ca o sa gasesti exact acelasi material..poate o sa gasesti un material care o sa-ti placa mai mult.Modelul rochitei este foarte frumos puss puss

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-12-07 20:11:48)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2036 2010-12-07 20:38:15

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Despre spalatul "inauntru" eu am o parere foarte proasta indiferent cu ce ar fi.Mie unul din medicii la care am fost,unul foarte bun de altfel mi-a spus ca un vagin sanatos are capacitatea sa se curete singur ,ca tocmai din acest motiv exista secretiile,ca sa curete vaginul.Numai atunci cand sunt probleme sunt necesare irigatiile vaginale.Pana la urma care-i scopul acestui spalat?Eu nu fac aceste spalaturi si nu am avut niciodata senzatia de "murdar" sau ca ar trebui......

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2037 2010-12-07 20:49:17

Savannah
Full member

Eu ma duc in pat,mi-au venit uratii si am o stare foarte nasoala..mai sunt si cam deprimata..o stare de rahat grater grater
Va pup,sa aveti o seara placuta!! puss puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2038 2010-12-07 20:54:19

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna-seara fetelor, am fost la dr azi si nici macar nu mi-a facut ecografie cum ma asteptam eu, m-a pus doar pe patu ala sau cum se va chema cu picioarele in sus si m-a controlat, a zis ca daca nu am facut febra e tot in regula, este normal in perioada ovulatiei, e din cauza foliculilor care se sparg sau rup nici nu mai stiu cum a zis. A zis ca daca era ceva el simtea. Si pe manusi, pe degete avea secretie maronie dupa ce m-a controlat, era asa alunecos. M-a intrebat daca mi s-a mai intamplat, a zis ca daca imi fac teste de ovulatie nu are rost sa imi mai iau temperatura. I-am zis ca ma doare si burta jos, dar cica e normal, e de la ovulatie. I-am zis de analize din nou, dar a zis ca uite astea care le-am faut sunt bune, ecografiile ii arata ca e tot in regula si ca nu are rost sa mai cheltui banii pe analize, am insistat, i-am spus ca am mai vorbit cu femei care au pierdut o sarcina si mi-au spus ca au facut anumite analize si tratament, dar a zis ca nu am de sa imi fac griji pana trece un an. I-am zis ca ma gandesc ca poate au ramas trompele infundate din cauza chiuretajului, dar a zis ca nu e adevarat, ca nu raman infundate dupa un chiuretaj, desi eu am citit pe net ca se poate. Sa ma duc din nou daca raman. M-am bucurat ca mi-a zis ca nu e nici o problema cu secretia, sper sa fie asa, dar m-am suparat f tare ca iar mi-a zis sa astept, sunt ff dezamagita. Am sunat deja la Polisano si mi-am facut progamare la un dr despre care se spune ca e cel mai bun din Sibiu. Abia in 27 ianuarie se poate, dar numai sa fie bine astept si atat ce sa fac. Inca nu s-a oprit secretia maronie, sper sa fie bine.
puss  puss  puss

myla sunt superbe toate rochiile, eu nu stiu care imi place mai mult, sunt super faine.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-07 21:01:30)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

Publicitate

loading...

#2039 2010-12-07 21:02:59

far_away
Hero member
Inregistrat: 2010-06-28

buna seara puss
myla, nr 4 e cea mai superba....si merge si cu burtica big_smile dar tu fa cum crezi, tu trebuie sa fii multumita puss
garga, ms de raspuns.

fetelor, cred ca am o problema si sper doar sa nu ne oblige sa abandonam proiectul ''bebe'' pt ceva timp...sad
mi-au aparut niste umflaturi sub barbie, cred ca sunt niste ganglioni sad celm putin asa par... nu am avut nici febra, nici racita nu am fost.... grater
se pare ca vestile rele persista sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2040 2010-12-07 21:09:59

Savannah
Full member

Ana la ce dr mergi la SB?

#2041 2010-12-07 21:14:01

mi_ka
Sr. member

Ana ,imi pare rau pentru problema ta.Internetul poate sa devina sabie cu doua taisuri.Pe de o parte ajuta,dar pe de alta parte capatam o groaza de informatii fara sa avem cunostinte aprofundate si apoi cand mergem la medic daca nu spune ,sau nu face ceva din ce am citit noi ca ar fi normal ne pierdem increderea.Spun asta pentru ca si mie mi se intampla.Eu si dupa ce primesc o reteta  bantui pe internet sa vad daca-i ok tratamentul.pe de alta parte si medicii astia sunt asa de incompetenti unii dintre ei ca mi se face lehamite.Nu au nici cele mai elementare cunostinte.Este bine ca te mai duci totusi la un medic ,este importanta o a doua parere.
Far,dar cate de mari sunt ganglionii?

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2042 2010-12-07 21:14:36

AnaArc
Hero member
Inregistrat: 2010-08-31

Savannah a scris:

Ana la ce dr mergi la SB?

Buna savannah, la Chicea vreau sa merg, am auzit numai lucruri bune despre el, dar eu nu am avut rabdare sa imi fac o programare inainte pt ca dureaza pana te primeste, acum am pentru ca nu am ce face. puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2043 2010-12-07 21:16:20

mi_ka
Sr. member

Oare ce-i cu Mika?

#2044 2010-12-07 21:18:59

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

wave
eu am plecat la eco ....si am venit cu prima IA la purtator  chicot ...deci, intuitia mea nu dat gres nici de data asta ...asta pt ca  ieri ma facut  OPK  ca mi se puse se mie pe chelie  lol ...detaliile nu usnt asa roz , in sensul ca endometru 6.8mm, iar foliculul baban de 21 mm este pe OD (Transfagarasanul chicot ) ...la gigei am stat bine 28 mil. fresh, frezati si gata de start cu mobilitate A+B =55% ...asa ca noroc ca mi-am luat men-ul dupa mine  wink ...eu nu-mi fac sperante prea mari...am primit de maine duphaston 1/zi seara....oricum daca nu se intampla minunea in ianuarie o iau cu eco la menstra, estradiol , actongin sau ceva in genul ca nu inteleg ce a scris, aspenter  si gonal...a, si rad intr-una parca zici ca-s droghi  lol

Ruxi, Myla, Georgi, Garga, Cris, Mi-ka,  multumesc pentru galerie  puss  puss  par ...sper ca n-am uitat pe nimeni ...dar n-am citit tot ...recuperez  dupa ce pap ceva  smile

Geo, Mi_ka  par  acum sunt  smile

am prins pagina  trombon  chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-12-07 22:12:58)

.

#2045 2010-12-07 21:23:25

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Mika majoreta  punk  majoreta  punk  majoreta  punk  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
      rugaciune  sa dea bunul d-zeu sa nu te mai vezi rosie 9 luni de zile chicot  puss ...pofta mare wink

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2046 2010-12-07 21:24:49

far_away
Hero member

mi_ka, sunt marisori, cam cat o moneda de 50 bani, doar ca sunt sferici
doar eu cred ca sunt ganglioni...dar maine dimineata fug la medicul de familie...sa vedem ce parere are si unde ma trimite mai departe, eu totusi ma gandesc la un ecograf.... neutral daca sunt ganglioni, depinde de ce infectie i-a umflat...cred ca o sa imi dea tratament cu antibiotice, ceea ce nu e tocmai bine cand doresti bb grater si tocmai acum cand se apropie perioada fertila grater
va dati seama ce e in mintea mea??? sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2047 2010-12-07 21:27:16

mi_ka
Sr. member

Felicitari! rugaciune  sa fie bine.Si fii si tu mai optimista smile,nici nu te-ai intors bine si spui ca nu ai mari sperante.Bucura-te si stai linistita,nu te stresa ca si astea-s lucruri care au o influenta foarte mare.Think positive,acum mai mult ca oricand smile.
"Fresh, frezati si gata de start cu mobilitate A+B =55% " rotfl  rotfl  rotfl2
Mika ,pot sa te intreb cat te-a costat IA?
Mie deja mi se par halucinante toate preturile astea pentru investigatii.Chiar azi vorbeam cu mama si-i spuneam ca daca nu iese natural ma las pagubasa ca nu am de unde sa scot atatia bani.

#2048 2010-12-07 21:29:05

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

far nu stiu ce ar putea fi...eu zic sa te duci neaparat la doctor...pana la urma cel mai important lucru e sa fim sanatoase puss

mikule   majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
sa fie intr-un ceas bun, endometrul e foarte bun la 8 mm, stai linistita ca e in standarde puss

eu am innebunit citind despre micoplasma, ureaplasma, hsg... disperat
pana la urma asta e, vom vedea...le tratez eu, ca doar nu sunt prima care le am...
sa vezi ce il iau la intrebari maine pe doctor...abia astept sa-l prind chicot

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2049 2010-12-07 21:30:27

far_away
Hero member

mika, ce scumpa esti puss
sa-ti fie de bine experienta de azi tongue
tinem pumnii si suntem optimiste, da?
uite cate trec peste noi, dar trebue sa reusim rugaciune

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2050 2010-12-07 21:31:57

mi_ka
Sr. member

far_away a scris:

mi_ka, sunt marisori, cam cat o moneda de 50 bani, doar ca sunt sferici
doar eu cred ca sunt ganglioni...dar maine dimineata fug la medicul de familie...sa vedem ce parere are si unde ma trimite mai departe, eu totusi ma gandesc la un ecograf.... neutral daca sunt ganglioni, depinde de ce infectie i-a umflat...cred ca o sa imi dea tratament cu antibiotice, ceea ce nu e tocmai bine cand doresti bb grater si tocmai acum cand se apropie perioada fertila grater
va dati seama ce e in mintea mea??? sad

Far,draga de tine.Imi dau seama ca si noi am sistat proiectul daca nu se intampla luna asta nimic.Si eu tot asa calculasem perioada fertila care era fix de Craciun .Adica timp berechet pentru sexinpat .Asta este.Cum spune si Cris important este sa fim sanatoase.Mergi maine la medic sa vezi ce-i cu ganglionii aia.
.

#2051 2010-12-07 21:32:34

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Savanahh puss  imi pare rau pentru urati neutral

cri s puss maine la HSG goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  rugaciune

far bine ar fi sa mergi la dr  sa vezi ce sunt cu ganglionii aceia puss

Ana  goodluck  goodluck la analize

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2052 2010-12-07 21:34:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mika, ce bine suna! acum tinem pumnii pana la test  goodluck  goodluck  goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.