homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-117

#2205 2010-12-08 13:32:34

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

mika, maine la 2,30

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2206 2010-12-08 13:33:14

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

merci mika, deci la capitolul acesta dr asta e incompetent, cine stie poate sunt infundate, sper sa aflu mai multe luna viitoare de la dr celalalt puss

dirida, smart merci ca imi impartasiti ceea ce voi stiti si eu nu stiu, (e valabil si pt tine mika), sigur o sa vb cu dr in ianuarie si despre acest aspect puss

cris fi optimista, e bine ca ai aflat de aceasta problema, o sa o rezolvi impreuna cu aceasta dr si dupa o sa vad  gravida  15+ de ex la semnatura ta goodluck

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-08 13:35:16)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2207 2010-12-08 13:40:30

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

ana puss chiar daca nu ma asteptam la asta, nu sunt chiar suparata, ca macar am descoperit ce e... si stiu ce am de facut in continuare...si poate reusim chiar natural apoi...
tu ai grija cu durerile alea, nu sunt deloc normale, spune doctorului neaparat...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2208 2010-12-08 13:43:27

AnaArc
Hero member

asa e cris, ai facut un pas inainte doar prin faptul ca ai aflat, o sa-i spun dr si de aceasta problema, vrabiutza cred, sper sa nu gresesc, mi-a zis ca are dureri de cand a pierdut sarcina. puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#2209 2010-12-08 13:48:48

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Dirida, am crezut ca azi  dumbom  sunt aeriana  wink  goodluck  sunt curioasa tare de efecetele oestrogelului

Cris,  puss  par  eu ti-am zis ca e mai meticuloasa decat el...doar e femeie  wink  goodluck

Ana, bafta multa ...orcum nu poti afla decat daca faci HSG  puss

.

Publicitate

loading...

#2210 2010-12-08 13:54:38

AnaArc
Hero member

merci mika puss , am inteles ca hsg e singura solutie pentru a afla, ce mi-ar fi placut sa merg si eu la o doctorita nu la un doctor, dar din pacate nu stiu nici un nume care sa fie laudat prin Sibiu, probabil exista, dar eu nu am aflat inca.

mika nu stiu de ce dar te vad asa ca pe o mama aici pe forum, la aspirante ma refer pt ca pe aici sunt eu mereu

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-08 13:57:28)

#2211 2010-12-08 13:54:54

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

da mika...eu cred ca femeile sunt mai meticuloase in orice meserie... smile

ma duc sa pap ceva, revin mai tarziu

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2212 2010-12-08 13:58:25

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Smart kram pur si simplu nu stiu ce sa spun, parca nu imi mai aflu locul aici, eu nu incerc inca sa fac bebe, sunt inca ocupata cu tratamente peste tratamente si cu asteptari peste asteptari sad. Sfaturi, iar nu ma prea pricep sa dau. Am vrut sa renunt de tot, dar nu pot, mi-ati devenit prea dragi, asa ca intru, va salut, citesc, sunt alaturi de voi, dar nu prea am multe de zis. Nu stiu daca intelegi.    nustiu

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2213 2010-12-08 14:07:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

AnaArc a scris:

Garga, daca nu deranjez, ce parere ai despre ce a zis dr : ca nu raman trompele infundate in urma unui chiuretaj.

Oare de ce se infunda?

asa-i cum zice mika:

mikado a scris:

Ana  puss anexita, infectii (tip clamydia), sarcina extrauterina, chiuretaj...toate astea pot fi cauza pentru infundarea trompelor
sonia puss   wave

cris, imi pare rau de vestile nu foarte bune sad
neaparat sa repetati analizele dupa tratament, amandoi.

Timea  puss  mie mi-e drag sa te vad pe aici. las' ca trec ele si astea 3 luni si o sa te apuci de treaba smile

#2214 2010-12-08 14:12:03

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Hai mai Timea, de ce vorbesti asa? Iti aduci aminte ca si eu am stat pe bara 5 luni dupa chiuretaj? Nici eu nu incercam absolut nimic si tot intram aci sa-mi dau cu parerea despre nestiinta mea. Ce daca mai ai putin de asteptat? Trece si-asta , ai sa vezi smile . Cat despre sfaturi, stai tu linistita ca si eu le dau mai mult pe langa si fix invers decat ar trebui chicot , daaarrrr macar ma bag in seama . Nu stiu de ce te simt ca pe o sora mai mica, creca data nasterii e de vina. |Eu inteleg ce-i vrut sa spui, dar nu-s musai de aocrd cu tine big_smile kram

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-12-08 14:12:55)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2215 2010-12-08 14:16:08

timean86
Addicted member

Garga, multumesc kram esti draguta ca intotdeauna.

Da Smart, asa e, si tu ai avut de asteptat, dar eu inca nu am ajuns sa incerc bang Si eu te simt aproape si-mi esti draga, sigur din cauza datei smile
Multumesc de incurajare

Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-12-08 14:16:34)

#2216 2010-12-08 14:22:25

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

fetele va pup  puss , imi pare rau ca nu am apucat sa va citesc ca am multa treaba (ati fost vorbarete), dar am intrat sa va spun ca am fost la ecografie ...mi-as dori, macar o data sa nu plec cu urme de indoiala de la o ecografie  disperat ... dupa ce am asteptat 1 ora dr., desi aveam eco, mi-a facut transv si zice, da e ok, masoara sacul si dupa incepe sa se strambe ... vedeam si eu ceva pe ecran, dar una vedeam eu, alta imi zicea ea  nustiu  ... mai exact mi-a zis ca bebe e in uter, dar mai vede ceva acolo si ca aia e anomalie cromozomiala, ca a mai vazut o singura data asa ceva si ca trebuie chiuretaj si sa ne facem analize genetice (dr. e implicata si in FIV-uri)  bang  ... cand m-a vazut ca m-a albit, l-a chemat pe un coleg de-al ei (cred ca el e ecografist, pt ca l-am vazut in cabinetul de ecografie) sa isi dea cu parerea ...tipul zice ... sunt gemeni monozigoti  yikes  ... eu incep sa ma bucur, nu ma intereseaza cati sunt sa fie sanatosi  happydance  ... si se uita amanadoi la mine, eu cu fata  big_smile si imi zic: nu este tocmai bine, pt ca sunt in acelasi sac si in sarcinile astea apar probleme (am auzit si eu ca sunt ptobleme, dar mi-au dat cu firma in cap) ... tipul a plecat, iar dr. mi-a zis ca ea nu a mai vazut pana acum asa gemeni de asta nu stia ce sunt  spranceana ... si ca daca "se resoarbe" unul cat e mic, e mai bine pt mine, pt ca atunci celalalt nu mai are probleme ...concluzia ...am plecat de acolo  happydance  nustiu  cesafac  ...toate la un loc ...pt saptamana viitoare imi fac programare la dr. mea si peste 2 saptamani mai fac un eco la ei, sa vedem cum se dezvolta ...

scuze ca m-am lungit, dar aveam nevoie sa ma linistesc .... va pup puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2217 2010-12-08 14:25:04

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

AnaArc a scris:

merci mika puss , am inteles ca hsg e singura solutie pentru a afla, ce mi-ar fi placut sa merg si eu la o doctorita nu la un doctor, dar din pacate nu stiu nici un nume care sa fie laudat prin Sibiu, probabil exista, dar eu nu am aflat inca.

mika nu stiu de ce dar te vad asa ca pe o mama aici pe forum, la aspirante ma refer pt ca pe aici sunt eu mereu

Ana  puss  probabil din cauza ca sunt cea mai baba de pe aici  lol

Timea  par  si te rog sa nu gandesti asa , locul tau e aici printre noi si apoi ai un loc rezervat si la prenatal  puss

Garga, acum am vazut ce am scris  chicot  ..."pot fi cauza pt." am vrut sa zic...dezacorduri  dumbom

.

#2218 2010-12-08 14:25:37

timean86
Addicted member

Manu, nici nu stiu ce sa zic. Ma rog sa fie sanatos/sanatosi, asta e cel mai important.

Mika  kram  O sa-mi treaca  chicot
Apropo, in week-end ma duc la Felix  dance  dance  happy

Ultima oara a fost editat de timean86 (2010-12-08 14:28:40)

#2219 2010-12-08 14:27:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Manu puss nici nu stiu ce sa fac, sa ma bucur sau sa-mi arat si eu uimirea odata cu tine nustiu . Sincer chiar n-am priceput nimic din ce ti-a zis tanti si nenea, ca ar fi ca n-ar fi, sa-ti dea Dumnezeu 2 bebelusi sanatosi si frumosi majoreta . Cat despre aia cu anomalia aia , sa ma bati cu fieru' incins si eu nu cred ca se vede asa ceva la eco si atat de devreme.
In concluzie , cred ca vei avea 2 bebeiiiiiii si tare ma bucur pentru voi, sa fie totul bine de data asta goodluck

Deci sotul tau a facut o treaba nemaipomenita, merita medalie big_smile . Ce-i dai de mancare chicot ?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2220 2010-12-08 14:27:33

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Manu  puss  nu fi supi ca poate au fost astia niste idioti ... lar mai trb sa mai faci eco cel putin inca o data si in alta parte ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2221 2010-12-08 14:29:43

timean86
Addicted member

smart lady a scris:

Deci sotul tau a facut o treaba nemaipomenita, merita medalie big_smile . Ce-i dai de mancare chicot ?

rotfl2 ce tare esti

#2222 2010-12-08 14:30:05

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Manu puss puss si eu zic sa faci eco si in alta parte..sunt de acord cu smart.Sper sa ai 2 bebei frumosi si sanatosi..
In legatura cu.."ce-i dai de mancare" si eu vreau sa stiuuuuuuuuu !!  lol

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-12-08 14:30:25)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2223 2010-12-08 14:30:43

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

smart lady a scris:

Manu puss nici nu stiu ce sa fac, sa ma bucur sau sa-mi arat si eu uimirea odata cu tine nustiu . Sincer chiar n-am priceput nimic din ce ti-a zis tanti si nenea, ca ar fi ca n-ar fi, sa-ti dea Dumnezeu 2 bebelusi sanatosi si frumosi majoreta . Cat despre aia cu anomalia aia , sa ma bati cu fieru' incins si eu nu cred ca se vede asa ceva la eco si atat de devreme.
In concluzie , cred ca vei avea 2 bebeiiiiiii si tare ma bucur pentru voi, sa fie totul bine de data asta goodluck

Smart, concluzia lor a fost ca sunt 2 bebei, dar fiind in acelasi sac e o sarcina cu risc si ar fi "mai bine" pt mine sa ramana decat unul, cat timp sunt ff mici (se refereau la situatiile in care unul nu se dezvolta si atunci moare si celalalt, desi e ok)... sotul nu stiu ce a mancat ca a fost plecat inainte, dar sigur se simte fff "barbat" la ora asta ... tocmai i-am spus si lui  smile

Time, ai incercat sa tratezi chisturile cu tratament homeopat? pe mine m-a ajutat sa imi reglez ciclul f bine si tratamentul era si pentru chisturi ...

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-12-08 14:33:16)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.