homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-135

#2547 2010-12-09 19:33:07

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

mikule puss kram imi trece mie...insa uneori ma apuca plansul asa din senin cand ma gandesc la bebe...dar acum stiu ca trebuie sa tratez lighioanele alea...si tare ma bucur ca am inceput deja tratamentul cu antibiotic
trebuie sa reusesc sa am bebe, intotdeauna am fost o luptatoare si tot am obtinut ce mi-am dorit... smile

eu nu am avut deloc greata de la utrogestan...nici nu am simtit ca il iau...am citit ca nera are ceva probleme cu el...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2548 2010-12-09 19:52:07

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris8 a scris:

almi puss ce rabdare ai la nails  nu mi le faci si mie? big_smile
ca tare imi plac dar nu am rabdare si nici nu ma pricep prea tare... smile

cu cea mai mare plăcere ți le fac puss

mikado a scris:

Almi, tu te-ai tratat pre mult cu rabdare  chicot

păi c?nd sunt supărată trebuie să fac ceva să ies din stare.. plus că trebuia să le fac ?ntreținerea.. acum stau și le ?bibilesc? chicot

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2549 2010-12-09 19:54:27

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

cris8, sunt sigura ca toate v-om avem un bebe la un moment dat. Eu zic, ca in 2011 umplem locurile goale de la burtici  chicot

am facut test de ov...neg, dar linia de test e mai intensa ca ieri, maine sigur am test poz...si sambata cred ca ovulez. Endometrul meu mai are 2 zile sa creasca tongue. Dar, teoretic endometrul tb sa fie pregatit pt cand are loc nidatia nu? El mai creste dupa ovulatie?

angel...ne tii pe jar? lol eu astept testu'  chicot (ala cu II).

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2550 2010-12-09 20:00:49

cris8
Insomniac member

almi atunci vin o fuga pana la Constanta lol

dirida nici nu ma gandesc ca la anul de Craciun sa nu am bebe in burtica...eu sper chiar sa il tin in brate atunci, dar e bine si in burtica smile

sa stai linistita, endometrul tau e super ok acum, va fi chiar ff bun in momentul nidatiei...eu cand am fost monitorizata pt IA vineri il aveam de 5.8 mm si imi faceam griji ca e mic, iar luni (deci peste 3 zile) era de 9.1 mm ...eu cred ca in preajma ovulatiei creste mai mult...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#2551 2010-12-09 20:01:40

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

vrabi puss .. si al meu tot asa mi-a zis acu ceva timp ..ca is obsedata ..si m-am enervat grozav..dar intr-o oarecare masura avea dreptate, desi cuvantul obsedata nu e cel mai potrivit ..dar pentru ca ne dorim un lucru atat de mult mai exageram desi noi nu ne dam seama smile e mai bine sa te relaxezi .. sa adopti o atitudine pozitiva si ce va fi va fi .. apropos de butoi .. toate am fost in el pana in gat dar am reusit sa iesim smile
orice bebe vad, orice burtica , de oricine aud ca e insarcinta .. inca mi se pune un nod in gat .. si gandul eu de ce nu inca apare imediat..daaaaar "inghit" nodul,  clipesc sa se duca gandurile si merg mai departe
nu as fi putut invata cum sa trec de momentele grele daca as fi fost singura, fara confidentele de aici
hjarta pe toate!

scuzati daca am deviat putin smile

Publicitate

loading...

#2552 2010-12-09 20:02:22

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

pupici la toate fetele puss  puss  wave

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2553 2010-12-09 20:15:34

cris8
Insomniac member

modruxi puss ce faci? nu te-am mai vazut de mult pe aici... smile

#2554 2010-12-09 20:20:08

dirida
Insomniac member

cris8, am mai intrebat inca o data despre procedura HSG la clinica asta de FIV...si cica se numste ultrasonografie..si costa 100 euro. Din ce am gasit eu pe net e diferita de histerosonografie.... nustiu Nu mai inteleg nimic. Practic la pret e la fel cu HSG(procedura clasica)...450 ron...dar se face la alta clinica particulara. Sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa aleg. Am vb si cu sotul...si singurul argument negativ gasit clinicii unde se face ultrasonografie e faptul ca e clinica de FIV...si ma gandesc sa nu dramatizeze ca sa ma determine sa apelez la procedurile lor. Azi dupa monitorizare dr m-a si intrebat daca vreau sa fac IA...cu toate ca am zis de la inceput ca vreau doar monitorizare si inca mai incerc cateva luni natural.

#2555 2010-12-09 20:21:15

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

cris te aștept chicot

modruxi kram

LE: dirida, este un pic mai complexă procedura de ultrasonohisterosalpingografie big_smile

LLE: la maternitatea la care fac eu investigațiile, sunt 2 proceduri:
- ultrasonohisterosalpingografie care este 400 lei
- ultrasonohisterosalpingografie cu lichid care este 550 lei

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-12-09 20:26:34)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2556 2010-12-09 20:25:13

cris8
Insomniac member

dirida hai ca nu ma asteptam sa mai existe si ultrasonografie...habar n-am care e diferenta intre ele... nustiu
ce sa-ti zic...eu merg tot la o clinica de fertilizare dar doctorii de aici chiar incearca sa ma ajute sa nu ajung la FIV... chiar au spus ca in cazul nostru e departe ideea de FIV, ar trebui sa reusim cel mult cu IA dupa rezolvarea problemelor descoperite...deci eu zic ca depinde mult de medic, daca e croit doar pe bani si nu il intereseaza deloc pacientul, atunci...e cam trist.

#2557 2010-12-09 20:30:43

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

cris8 a scris:

modruxi puss ce faci? nu te-am mai vazut de mult pe aici... smile

bine sa zicem am avut examene cu scoala de soferi ieri (condus) si nu am luat,am avut probleme ca nu se mai opreste CM de pe 14.11. si am fost la 3 medici pina cind unul dintre ei mia dat dupaston si acum astept sa vad daca se opreste ca am terminat de luat toti ziceau ca e ok si nu-si explica de ce curge am facut eco intravaginal si nu a vazut nimic si sa dovedit a fi dereglare hormonala, si cu munca sint din ianuari pe tusa si plec din tara ca nu am gasit ceva convenabil doar cu salari de mizerie-700-800 lei si in fiecare zi si mam hotarit sa plec in italia la munca ca ma arde jaru la fund pe romineste.asta este viata nu sti cum si ce-ti rezerva cam trist dar sper sa fie ok supa multumesc ,si scuze de  offtopic  puss

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2558 2010-12-09 20:33:34

dirida
Insomniac member

pai pe la noi cam asa-s toti, din pacate. La clinica asta FIV nu face dr la care am fost la monitorizare procedura asta..ci o doctorita care prof. f renumita. O prietena de-a mea a fost la ea vreo 2 ani si a dat o groaza de  bani si n-a fost deloc multumita de ea pt ca nu i-a vazut nici macar un chist mare care il avea pe un ovar. A fost apoi la asta care am fost eu azi sa fac monitorizare si a operat-o pt chistul ala(ca cica nu era functional) dar fara sa reuseasca sa-i salveze ovarul cu problema. A ramas cu un ovar si dupa 2 luni de la interventie a ramas insarcinata. Acu are bebe de aproape 2 ani. In perioada cand mergea la doctorita aia eu il aveam pe ficiorul ei ( a doctoritei )elev si am vazut ce fel de om este. Ideea e ca e renumita, dar nu stiu cat de obiectiv isi face treaba...prietena mea mi-a zis ca i s-a parut ca umbla numai dupa bani, nu e interesata de pacient.

Ma gandesc ca daca ma duc in partea astalalata unde se face HSG normal  nu ar avea nici un motiv sa ma mai stoarca de bani...

Sunt total in dilema....
Si ce frumos ar fi ca eu sa-mi storc creierii acum ce sa fac si unde sa ma duc...si sa nu mai apuc sa fac procedura  hjarta

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-12-09 20:36:00)

#2559 2010-12-09 20:34:35

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

ma bag la un film! va pup pe toate!

#2560 2010-12-09 20:39:51

cris8
Insomniac member

dirida a scris:

Sunt total in dilema....
Si ce frumos ar fi ca eu sa-mi storc creierii acum ce sa fac si unde sa ma duc...si sa nu mai apuc sa fac procedura  hjarta

sa dea Dumnezeu sa fie asa puss
sa stii ca daca un dr e foarte renumit, nu inseamna ca isi da si interesul...si-a facut un renume si apoi nu-l mai intereseaza decat banii...eu am fost la un astfel de doctor, am scris ieri despre asta...il vad foarte des la televizor, la diferite emisiuni, si cand imi aduc aminte ca tot ce mi-a recomandat a fost stimulare ovariana, fara niciun fel de investigatii...fara monitorizare eco, fara nimic...imi vine sa schimb canalul lol

modruxi imi pare rau ca nu ai vesti bune...puss
asa este, e din ce in ce mai greu in Romania...si pe noi ne bate gandul sa plecam din tara desi castigam destul de bine...dar parca as vrea sa-mi cresc copiii intr-o tara mai civilizata...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-12-09 20:43:31)

#2561 2010-12-09 20:43:51

dirida
Insomniac member

asa e cu "pomul laudat"...din pacate...pt noi "pacientele"

o sa vad ce o sa fac...mai am inca timp de gandire si sa ma mai documentez.

modruxi, imi pare rau ca treci prin niste momente dificile, dar ai sa vezi ca la un moment dat o sa revina toate la normal  puss

eu ma duc langa al meu sot...ca avem treaba in seara asta  chicot  wave

#2562 2010-12-09 20:46:45

cris8
Insomniac member

dirida puss  wave

almi na' ca m-ai bagat in boala cu nails , m-am apucat si eu acum dar e vai si amar ce o iesi... lol

#2563 2010-12-09 20:50:58

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna-seara fetelor  puss  puss

dirida spor la treaba  chicot

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2564 2010-12-09 20:54:37

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

gargarita a scris:

ana, ovulatia este cam cu 10-16 zile inainte de menstra

mi_ka, graficul tau este ok, asteptam sa vedem ce se mai intampla. de maine incolo poti incerca un test bun. spermograma este ok.

Chrys  puss pe 19 sau 21 dec. fac ceza

Buuuuuuuuna fetele mele.Mi-a fost dor de voi.Vad ca ati scris serios azi .Harnicute,harnicute smile.
Garga ,ma tot uitam la mesaj si ma gandeam ca nu cu mine vorbesti asa-i de frumos si bine ce mi-ai scris  puss Nu mai imi fac teste.Mi-am jurat ca nu mai fac inainte sa-mi intarzie ciclul.Pana apare liniuta(ca doua nu am vazut niciodata-cred ca o sa lesin cand or sa apara doua) o iau razna.Desi acum parca ma mananca dupa ce mi-ai scris acolo smile.Oricum eu in fiecare luna cu o saptamana inainte sa-mi vina ciclul ma simt ca o gravida,am pofte,stari de voma etc.Asa ma simt si acum insa nu ma bazez pe asta pt. ca de o viata sunt asa.Cand nu-mi doream copil treceam prin niste emotii.....

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2565 2010-12-09 21:13:03

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

am dormit un pic  chicot  cascat
modruxi  puss  iti doresc  sa rezolvi cu bine toate problemele  goodluck
diri , ai treaba  chicot  patfierbinte  sa se lase cu  bebe
cris, e talentata Almi, pacat ca sta la mare wink .......nici eu n-am rabdare  smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-12-09 21:13:55)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.