homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-41

#761 2010-11-27 14:24:39

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

mika, e a 2a ...asta in cazul in care chiar a fost bebe, cred ca am mai zis , dar dr meu crede ca nu a fost. de aia nu m-a pus sa fac inca alte analize neutral

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#762 2010-11-27 14:25:37

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Eu mai fac treaba si mai trag cu ochiul la voi.
Garga, stiu k ati zis k treb cu monitorizare,dar dc dr a zis k nu e nev,k sa vedem cum decurge luna asta,eu nu mai stiu ce sa zic.
Am luat asa luna asta si astept.De luna viit,dc nu se prinde nimic,vad eu ce oi face.
Asa rau imi pare pt tine, parfumel...te cred k esti speriata si se teste si de tot.
Cred  k cel mai bine e sa mergi la dr cum ai test poz,dar si dr st pe nicaieri,zic k pana la 7-8  sapt nu se vede nimic.
Asa a fost o pr de-a mea la 6 sapt si a zis k nu se vede; sa vina peste 2 sapt si peste 2 a zis k are 8 sapt.Te ia cu groaza disperat

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#763 2010-11-27 14:29:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

far_away a scris:

mika, e a 2a ...asta in cazul in care chiar a fost bebe, cred ca am mai zis , dar dr meu crede ca nu a fost. de aia nu m-a pus sa fac inca alte analize neutral

pe ce se bazeaza cand spune ca nu a fost  nustiu  si testele si starile  cesafac  ti-am postat ceva dar cred ca nu ai citit in urma...din ce ma citit, in cazul pierderii unei sarcini (deja la tine este a doua) se fac anumite analize ...uite aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 6#p1758096 , parerea mea este sa dicuti cu dr. , monitorizarea eco te ajuta dara daca sunt alte probleme trebuiesc rezolvate , asta pentru a nu trece din nou prin momente grele cum este cel din prezent  puss

Sonia, sa fie ultima data ...sa-ti dea ragaz si tie 9 luni  par

Vrabi, ce nu-mi plac dr. astia care dau stimulare fara monitorizare  skitarg
cum stai cu pregatirile ai zis ca ai musafiri ...e ziua sotului , nu? birthday

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-27 14:32:50)

.

#764 2010-11-27 14:32:28

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

FAR sa stii ca in luna cand am pierdut sarcina eu am facut 4 teste din cele mai bune existente pe piata si intradevar liniuta 2 era ff slaba si dupa ce s-a produs pierderea prin avor manstrual nici eu nu am mai crezut ca a fost sarcina 100% dar dupa ce am facut bhcg am avut o tristete mai mare pt ca mi se confirmase ca bebe a existat  supa
nu stiu de ce se produc aceste avorturi menstruale dar multe femeii nici nu stiu ca au fost fost  insarcinate si ca sa vezi si partea plina a paharului daca a fost si nu mai e inseamana ca a fost o problema de genetica si poate e mai bine ca organismul nostru e destept si nu acepta apoi bine ca dupa asta poti sa revii la proiectul bebe imediat si sa stii ca dupa o sarcina se prinde si mai repede alta asa ca fruntea sus desi stiu ca e ff greu si incearca sa vezi lucrurile pozitive
te pup si sunt langa tine pt ca inteleg perfect prin ce treci  puss  puss  puss

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#765 2010-11-27 14:37:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

kram  puss
Mi-e dor de voi toate dar Maria abia ma mai lasa sa respir. Mai nou pot sa factreaba doar cand doarme ea, in rest trebuie sa stau cu ea, sa ne jucam.
E tot mai activa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Publicitate

loading...

#766 2010-11-27 14:37:35

AnaArc
Hero member
Inregistrat: 2010-08-31

fetelor sa stiti ca desi sunteti la zeci sau sute de km distanta de mine, imi sunteti mai aproape decat cei ce sunt in preajma mea, stiti toti imi zic lasa ca esti tanara(desi in ianuarie fac 24 de ani), lasa ca ai timp, nu te mai gandi ca vine el bebe, etc, dar mi se pare ca aproape toti imi zic asa numa, nu se implica emotional, se gandesc doar la ei si imi zic si mie ceva acolo sa se scape de mine, sincer asa simt, sa nu ma intelegeti gresit, dar in zilele noastre mi se pare mie ca majoritatea prietenilor nostri sunt langa noi doar daca ii putem ajuta, stiti mai mult cand au ei un necaz te suna.
Voi in schimb sunteti foarte saritoare cand vine vorba de sfaturi, va implicati si va intristati pentru cel care sufera. Desi nu sunt de mult timp inregistrata pe acest forum si cand nu sunt acasa ma gandesc la voi, abia astept sa vin sa citesc ce a mai facut fiecare, sunteti niste prietene adevarate,  puss
Ma rog la Dumnezeu sa ne dea tuturor un  bebic

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#767 2010-11-27 14:39:13

vrabiutza
Sr. member

Mika, cum esti tu atenta la toate puss
Luni e ziua sotului,dar petrecerea am lasat-o pe sambata viitoare pt k nu se pot aduna toti prietenii nostri maine,k unii st la servici,dar sambata viit sunt toti liberi.
Asa k st destul de relaxata.Deseara mergem totusi la o alta petrecere! happydance

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#768 2010-11-27 14:45:11

mikado
Platinum member

Andreed a scris:

kram  puss
Mi-e dor de voi toate dar Maria abia ma mai lasa sa respir. Mai nou pot sa factreaba doar cand doarme ea, in rest trebuie sa stau cu ea, sa ne jucam.
E tot mai activa

Andreea  puss  par  zilnic trec pe la albumul de poze , Mariuca a crescut si e o frumoasa  hjarta  hjarta  hjarta  vreu si eu o fetita ca ea  hjarta

Ana, pai nu de asta suntem aici, sa ne incurajam, sa ne bucuram sa ne intristam pentru toate cate se petrec  puss

Vrabi, defect profesional  chicot ...si plus de asta retin cam tot  lol ma pregateam sa te intreb cum ti-au iesit crevetii...la topicul trecut ti-am pus cateva idei  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-27 14:48:09)

.

#769 2010-11-27 14:50:51

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

helloooo wave pupici la toata lumea puss puss puss puss

far imi pare foarte rau kram , nu sunt cuvinte potrivite pentru asa ceva ... dar ma bucur ca esti optimista , si cu singuranta vei deveni mamica in cel mai scurt timp...
parerea mea e sa faci un bhcg sa fii sigura daca a fost sau nu sad pt a sti cum sa procedezi ..
orice ar fi suntem alaturi de tine kram kram

bmiha goodluck asteptam vesti

restul fetelor va pup , dupa ce am citit de far nu prea am mai retinut ce si cum ..sper sa nu va suparati
am o groaza de treaba
dar sunt cu ochii pe voi

puss puss puss

#770 2010-11-27 14:50:56

AnaArc
Hero member

Ba da mika, dar m-ati impresionat, nu ma asteptam sa gasesc atat sprijin teiubesc  pe toate
puss

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#771 2010-11-27 14:53:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mika puss sa te auda Dumnezeu! rugaciune

ana puss suntem prietene! chouse

plecam  la craiova la ai mei.va pup si vb maine seara.zile cat mai calde! kram

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-11-27 14:54:53)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#772 2010-11-27 14:54:53

far_away
Hero member

mika, ms de link, chiar nu l-am vazut anterior....puss
o sa ii spun dr-ului meu de analize, dar inainte de asta astept sa vad rezultatul de la betahcg , astfel vad daca a fost sau nu bebe....poate sa aiba si el dreptate, ma gandesc mai mult la varianta lui pt ca m-a examinat si parerea lui e: colul nu prea arata ca si la sarcina neutral de aia si-a sustinut ideea ca nu a fost bebe.
maya, mergem inainte si dupa ce aflam rez de la betaHcg o sa vedem ce se poate face....ms pt sprijin kram

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-27 14:58:20)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#773 2010-11-27 15:00:15

mikado
Platinum member

cu placere Far  puss

Sonia, multumim la fel si  drum bun wave

mai merg la o tura de  curat2  apoi ma apuc de  bucatar

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-27 15:00:49)

.

#774 2010-11-27 15:03:35

vrabiutza
Sr. member

Mika, am vazut ideile tale si iti multumesc! puss
Deja mi-am facut un plan cu mancarea. O sa ma mai inspir si de la tine. puss
Far, mai conteaza si ce ai simtit tu,dc a fost sau nu bebe.Si pe mine au incercat sa ma convinga k nu a fost bebe,dar eu stiu k a fost. cesafac
Important e sa te ridici si sa o iei de la capat! puss

#775 2010-11-27 15:34:39

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Andreed a scris:

kram  puss
E tot mai activa

Ce fetita dulce.Sa-ti traiasca ,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.Si eu tot o fetita imi doresc.M-am gandit deja si la nume smile.M-am gandit si la nume de baietel......just in case smile.Oh......numai sa vina ca altfel totu-i pregatit........

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#776 2010-11-27 15:48:04

mikado
Platinum member

Vrabi, stii ce ar mai merge la aperitiv ...o stiuca umpluta  drool  drool  n-am mai facut demult  ...ca un fel de drob de peste , iese o bunatate si pusa pe un platou si cu  creveti  drool  drool  gata , zilele astea fac  smile

.

#777 2010-11-27 15:55:32

AnaArc
Hero member

fetelor va pup pe toate, plec la lucru, o sa ne auzim week-end-ul viitor, va doresc o saptamana cat mai placuta, deseara pleaca sotiorul meu grater  grater  grater  nu o sa mai intru

o sa mai citesc de pe tel ce mai faceti. puss  puss  kram  o sa imi fie dor de voi  kram  wave

#778 2010-11-27 16:10:20

far_away
Hero member

Ana puss
sa ai o saptamana frumoasa!

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#779 2010-11-27 16:38:44

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna wave  puss

Mika iti doresc sa ai un Craciun '' norocos''

Bmiha  puss goodluck  goodluck  rugaciune

far imi pare tare rau supa  puss

sonia  puss , drum bun

Cate un puss  pentru fiecare

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-11-27 16:50:43)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.