homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-89

#1673 2010-12-05 22:55:57

Daylin
New member
Inregistrat: 2010-11-19

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

Am gasit asta pe net acum. coffestudiu

Schimbarile mucusului cervical

La sfarsitul menstruatiei, mucusul se usuca. Senzatia vaginala este de uscat. Cu toate ca pot fi cazuri in care la sfarsitul menstruatiei este secretata o scurgere transparenta si alunecoasa care se intinde putin. Aceasta secretie de fapt nu este mucus cervical ci este mucoasa care formeaza endometrul si inca nu a terminat sa se elimine cu sangele menstrual. De fapt teoretic este o parte din menstruatie, doar fara sangerare. Aceasta secretie nu tine mai mult de o zi pana la trei zile. Dupa aceasta secretie mucusul este uscat. Senzatia vaginala este de uscat sau usor ?transpirata?. Esti in perioada nefertila a ciclului menstrual. La cateva zile dupa sfarsitul menstruatiei, incepe colul uterin sa secrete primul mucus din ciclul menstrual. Acest mucus este in cantitati destul de mici si este lipicios, alb sau usor galbui, opac, nu se intinde, are consistenta usor fainoasa. Senzatia vaginala este de uscat sau lipicioasa. In aceasta perioada femeia este infertila.

Seamana putin cu ceea ce este la mine, atunci e posibil ca organismul sa se pregateasca de un nou cilu menstrual , adica sa imi vina menstruatia in data fixa in 9 dec? sunt preocupata pt ca ciclul asta al meu inaite sa iau anticonceptionale era foarte dereglat, imi venea si la 4 luni sau cand aveam 17 ani mi-a venit dupa 9 luni  si eram fata mare.. eu ma bucuram pe atunci.
vreau sa va mai spun ca am luat 2 zile branca ursului si apoi am luat 2 zile extract de muguri de zmeur, dar ieri cand am simtit dureri nu am mai luat ca sa nu imi vina ciclul mai repede...
Dar de ce a iesit testul de ovulatie pozitiv?????????? grater  dumbom

#1674 2010-12-05 22:58:02

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

mikado a scris:

bmihaela a scris:

supa  nu foarte bine, dar asta este.. Incercam sa mergem mai departe....

offf  supa  sa-ti dea Dumnezeu  putere sa mergeti  mai departe , nu renuntati la visul vostru , tot el poate face si minuni ...multa credinta , putere si vointa ...te imbratisez cu drag  par

Crede-ma ca chiar nu stiu ce si in ce sa mai cred... Chiar nu mai am putere sa sper ca va fi bine... Pana acum ma gandeam la FIV-ul asta... Acum nu mai am nici o speranta... Nu stiu cand o sa mai am curaj sa mai fac FIV. Ma gandesc in acelasi timp ca trebuie sa treaca o perioada pana sa mai bombardez organismul cu tratament...
Noapte buna. Sa va aduca Mos Nicolae ceea ce va doriti macar voua...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-12-05 23:00:14)

#1675 2010-12-05 22:59:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

bulica  puss  kram

Daylin, posibil sa ai ovulatia zilele astea. nu ne-ai spus cum era liniuta de test fata de cea de control. nu-ti poate spune nimeni cand vei ovula judecand doar dupa atat. dupa oprirea AC ciclurile sunt destul de imprevizibile, ovulatia poate avea loc oricand.

LE daca inainte sa iei AC aveai ciclurile neregulate, asteapta-te sa fie la fel si dupa ce le-ai oprit

#1676 2010-12-05 23:00:19

myha_myha
Full member
Inregistrat: 2009-08-24

eu va las va pup pe toate si o noapte cat mai sportiva sa aveti pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

#1677 2010-12-05 23:04:01

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

bmihaela a scris:

mikado a scris:

bmihaela a scris:

supa  nu foarte bine, dar asta este.. Incercam sa mergem mai departe....

offf  supa  sa-ti dea Dumnezeu  putere sa mergeti  mai departe , nu renuntati la visul vostru , tot el poate face si minuni ...multa credinta , putere si vointa ...te imbratisez cu drag  par

Crede-ma ca chiar nu stiu ce si in ce sa mai cred... Chiar nu mai am putere sa sper ca va fi bine... Pana acum ma gandeam la FIV-ul asta... Acum nu mai am nici o speranta... Nu stiu cand o sa mai am curaj sa mai fac FIV. Ma gandesc in acelasi timp ca trebuie sa treaca o perioada pana sa mai bombardez organismul cu tratament...

Puterea de a crede

mi-a placut ce am citit  zilele astea aici http://octavianpaler.ro/comentarii-si-c … e-a-crede/

?Omul a simtit totdeauna nevoia sa inalte o credinta in mijlocul intrebarilor, un orgoliu in mijlocul greselilor, si sa le apere? ? - Caminante

Uneori viata ne conduce pe carari umbrite, in aceste momente omul simte nevoia unui repere, al unui punct de sprijin? il cauta mereu, iluziile si visele sale au nevoie de el, iar atunci isi faureste propria credinta, propriul reper.

Probabil, multi s-au simtit, cel putin o data, ?pierduti? intr-o mare de intrebari, fara de repere, singuri si fara raspunsuri. In acele momente, nu ne ramane decat sa inaltam o credinta din toata aceasta cenusa, sa gasim un repere in mijlocul tuturor acestor intrebari,sa creăm o iluzie in mijocul deznadejdilor si sa incepem a crede nebuneste in ea, sa aparam cu orgoliu sprijinul iluzoriu pe care ni-l ofera.

Dar,?poate, ceea ce ni se cere in primul rand nu e curajul de a ridica piramide, cat curajul de a crede in ele.?  - Scrisori imaginare

Omului ii este necesar un punct de sprijin, un repere la care sa revina mereu, o credinta in care sa creada orgolios si fara limita ? caci, toate astea l-au facut sa razbeasca in mijlocul intrebarilor, sa renasca iluzii si vise, iar in cele din urma sa invinga.  Ajuns in varf , sa ia totul de la inceput ? alte vise , alte iluzii, alte repere si credinte ? si toate astea pentru un scop: fericirea de o clipa si amintirea sa nemuritoare.

In fond, toate acestea nu sunt decat o forma de a spera, caci ?in fata lipsei de logica a lucrurilor nu e eficace decat puterea cu care crezi in ceva.?

.

Publicitate

loading...

#1678 2010-12-05 23:11:38

Daylin
New member

liniuta a doua este la fel ca de inchisa ca si liniuta de control , adica nu este mare diferenta,... am mai facut un test , meru 2 liniute..

#1679 2010-12-05 23:13:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca liniuta de test este cel putin la fel de intensa ca cea de control, posibil sa ovulezi zilele urmatoare

#1680 2010-12-05 23:17:34

Daylin
New member

multumesc pentru raspuns!!!
va urez noapte buna  puss

#1681 2010-12-05 23:20:13

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Daylin,daca-ti vine ciclul pe 9 ai toate sansele ca pana pe 27 sa mai prinzi o ovulatie.Dar spune-ne povestea ,ca daca-i de ras cred ca avem nevoie si de putin amuzament smile

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#1682 2010-12-05 23:29:38

mikado
Platinum member

chiar asa , unde e povestea? chicot

.

#1683 2010-12-05 23:31:05

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

bmiha puss puss kram

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1684 2010-12-05 23:53:52

mikado
Platinum member

da...dar nu prea e de ras ...eu n-as fi facut asta  neutral
am plecat la somn  wave

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-12-05 23:58:33)

.

#1685 2010-12-05 23:57:03

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

daylin, nu te supăra că te ?ntreb... dar c?ți ani ai?? neutral

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1686 2010-12-05 23:57:16

Daylin
New member

mi_ka a scris:

Daylin,daca-ti vine ciclul pe 9 ai toate sansele ca pana pe 27 sa mai prinzi o ovulatie.Dar spune-ne povestea ,ca daca-i de ras cred ca avem nevoie si de putin amuzament smile

Dar daca imi vine acum ovulatia oare mai reuses sa imi vina ciclul in 9???  alcool  ma apuc din greu sa beau Branca ursului si mugurii de zmeur ca sa vina ciclu . acum simt dureri de ovare ca si cum a-r trebui sa vina ciclul si ma simt umeda , si vreau sa merg la baie foarte des... Nu este semn ca trebuie sa vina ciclul ?
chiar daca am 29 de ani , nu stiu nimic pe acest subiect , pt ca eram foarte timida, ce sa va zic ca la ginecolog am fost 1 oara la 17 ani si a 2 oara anul trecut , si acum cateva zile a 3 oara... asa sunt eu, am avut si obezitate de gradul 4 , dar m-am trata cu o metoda chirurgica si am reusit sa devin normoponderala.. povestea mea e lunga...

Ultima oara a fost editat de Daylin (2010-12-06 00:13:13)

#1687 2010-12-06 00:02:28

Almi Ingerash
Addicted member

mda... deci 29 de ani.. pot spune că mi-e puțin jenă să ?ți dau un sfat av?nd ?n vedere diferența de v?rstă... scuză-mă dar g?ndești ca o fată de 17-18 ani... fără să te jignesc ... nu mi se pare deloc corect ce faci... p?nă la urmă eu nu am ?nțeles.. tu vrei sau nu vrei să ai un copil PE BUNE și nu din cauză că s-au creat aceste ne?nțelegeri??  va  va  va

#1688 2010-12-06 00:07:29

Daylin
New member

Almi Ingerash a scris:

mda... deci 29 de ani.. pot spune că mi-e puțin jenă să ?ți dau un sfat av?nd ?n vedere diferența de v?rstă... scuză-mă dar g?ndești ca o fată de 17-18 ani... fără să te jignesc ... nu mi se pare deloc corect ce faci... p?nă la urmă eu nu am ?nțeles.. tu vrei sau nu vrei să ai un copil PE BUNE și nu din cauză că s-au creat aceste ne?nțelegeri??  va  va  va

Pt ,ALMI ; eu VREAU DIN TOT SUFLETUL UN COPIL ! chestia ca voiam sa il probez ce spune daca eram gravida, stiind ca atunci cand era in tara lui (nu e italian), a trimis mai multe iubite la avort.. si sunt super fericita ca ei toti sunt de acord

Bine vad ca v-am suparat si pe voi... imi imaginez cum s-ar supara familia lui pe mine , dar ce sa fac ca de la o gluma a iesit un tambalau ..... eu nu pot sa zic ca am glumit pt ca el s-ar supara pe mine , de ne-am si desparti, este foarte orgolios si apoi a intrat si familia lui la mijloc .... stiu din situatie de ras a iesit de plans, dar nu vreau sa plang si in realitate

#1689 2010-12-06 00:20:06

Almi Ingerash
Addicted member

păi daylin, nu se știe cum reacționează oamenii.. tu ai crezut că poate te trimite la avort și na surpriză că el ar fi fost super mega ?nc?ntat... eu zic să fii sinceră și să spui adevărul... greșeala recunoscută este pe jumătate iertată... apoi scuză-mă... dar trebuie să fim responsabili de acțiunile noastre și să ni le asumăm.. nu zic că m-ai supărat, că nu sunt eu cunoscută sau apropiată de-a ta să mă afecteze faptul că procedezi ?n felul ăsta.. pur și simplu ai scris și ai cerut ajutor și eu ?ncerc să te fac să vezi realitatea, să ajungi cu picioarele pe păm?nt și să păstrezi visele ?n anumite limite.. e bine să fii visătoare, și eu am fost și ?ncă mai sunt (mai ales ?n zilele noastre).. dar asta e una și a g?ndi matur e alta.. din ce povestești tu, mă scuzi că ?ți spun asta, dar mie nu-mi pari a persoană care g?ndește specific v?rstei care o are..

revenind la variantele de a scăpa de probleme.. una este să spui adevărul.. cealaltă să minți... depinde ce preferi smile

#1690 2010-12-06 00:27:38

Daylin
New member

bine ii voi spune adevarul , trebuie sa prind curaj ...  hopsieu

#1691 2010-12-06 00:29:04

Almi Ingerash
Addicted member

far_away a scris:

geo,mika, almi puss
almi, esti tare frumu...tongue ti-am vazut poza de la miss big_smile iti tin pumnii puss

mulțumesc mult far puss

day, dacă te iubește cu adevărat, trece peste.. eu zic totuși să aștepți că poate s-a prins ceva... smile

mika somn ușor puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-12-06 00:29:39)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.