homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-97

#1825 2010-12-06 20:29:20

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

Mika fata , eu fata din suflet ti-am urat fata, ca vezi tu fata ..de la un timp fata ...nu a mai spart nimeni gheata de aici fata...si sa o spargi tu fata , ca poate ne vei trage dupa tine fata si pe noi fata!!!!! rotfl  rotfl  rotfl Fata, sper ca nu te superi pe mine fata, stii de gluma fata, nu? puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1826 2010-12-06 20:30:22

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele
eu sunt varza, am primit rezultatele la analize si mycoplasma  si ureaplasma e pozitiv... grater
am sunat la clinica sa le spun, ca banuiesc ca in aceste conditii nu voi mai face HSG...ma vor suna maine...
nici nu-mi vine sa cred...n-am niciun simptom...
analizele sunt facute la laboratoarele Synevo, oare ar putea fi gresite???

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1827 2010-12-06 20:34:29

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave again

multumesc mika, smart  puss

smart, eu zic ca are legatura si logica...si tocmai asta discutam parca si cu mika zilele trecute. Eu o banuiala o am de mai demult, de cand am obs ca ciclul meu a devit mai putin si ma tine si mai putin. Inainte (cand nu luam AC) ma tinea si cate 7 zile...dar niciodata sub 5 zile, din care cel putin 3 curgea mult. Acum max 4 zile, din care ultima e asa f putin. In prima zi imi curge mai mult (dar rar a fost heavy).

Endometrul e de fapt invelisul uterului (sper s anu gresesc), care se elimina la menstruatie...iar daca el este subtire, atunci se elimina mai putin si de aici menstrautie putina, iar daca e mai gros atunci e mai mult de eliminat. Eu zic ca are logica.

Am umblat juma de oras dupa Oestrogel  disperat , si am gasit intr-un sf la o farmacie. Eram disperata, ca tb sa il incep in seara asta si ma temeam ca nu gasesc. Inca nu m-am dat, am lasat pt inainte de culcare. Mika...intr-adevar are un dispozitiv cu care masori cantitatea de gel care tb aplicat.
Nu mi-am luat inca arefam, astept pana joi sa vedem cum au decurs lucrurile, oricum tb sa-l iau dupa ovulatie.

Sper ca sa-si faca efectul gelul asta si sa-mi mai creasca endometrul.
Dar, problema e ca tratamentul asta nu pot sa-l iau de capul meu, ci doar la recomandarea medicului si hai ca luna asta fac monitorizare, dar luna viitoare ce ma fac? grater

mi_ka, imi pare rau pt vestile proaste ...sper sa scapi rapid de lighioana.

mika,  goodluck maine...tinem pumnii

cris8 , off, imi pare asa rau. Stii ca eu am auzit ca lighioanele astea pot duce si la infertilitate? Poate din cauza lor nu ai ramas pana acum. Bine macar ca ai descoperit.

Tu tb sa faci sonografie?

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-12-06 20:36:45)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1828 2010-12-06 20:37:01

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

cris ,
eu analizele astea le-am facut tot la synevo (in craiova)
prima data a iesit ureaplasma pozitiv ,iar dupa tratament a iesit negativ

Ultima oara a fost editat de briana_maria (2010-12-06 20:37:38)

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#1829 2010-12-06 20:39:08

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

briana_maria, imi pare rau de urati  supa  punish eu as trece spoting...cand e <,,rosu'' treci Z1

geo fata , poate sparge neruca gheata rugaciune  , dar stai linistita fata , ca stiu de gluma fata  rotfl  rotfl  rotfl

Cris ,   off...hai mai  supa  nici nu stiu ce sa zic de Synevo ...eu ultima oara le-am facut la centrul medical  Basarb, ca acolo mi-a zis sa ma duc ... rugaciune  sa scapi de ele cat mai repede , s-ar putea sa sa nu faci HSG acum...ci dupa ce scapi de ele ...oare n-ar trebui sa le faca si sotul tau  nustiu  deja ma gandesc sa le repet si eu ...al meu nu le-a facut nici el....ufff numai probleme avem  neutral  te imbratisez  puss  par

Dirida  puss  bine ca ai gasit  goodluck  trebuia sa aiba cumva un dispozitiv de masurare.... eu zic ca vei avea rezultate ...si mai zic ca ar trebui sa faci monitorizare si luna viitoare  , dar poate nu va mai fi cazul  goodluck
multu pentru incurajare, vedem maine daca prind ,,trenul"  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-12-06 20:46:27)

.

Publicitate

loading...

#1830 2010-12-06 20:50:13

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mika, luna urm nu fac monitorizare, am sa fac urmatoarea cand am sa fac HSG cu eco(sau sonografie cum se numetse). ciclul urm am sa repet analizele cum mi-a zis si dr azi: mycroplasma, ureaplasma, chalmydia si VSH-ul.
Am sa fac toate la clinica asta de fertilizare, mi-a placut si personalul , si clinica, si doctorul(De fapt dr il stiam, ca am mai fost la el dar la celalata clinica unde face)

eu ma bag la film  wave

Ultima oara a fost editat de dirida (2010-12-06 20:51:08)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1831 2010-12-06 20:51:53

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

dirida si eu am citit ca provoaca infertilitate...in primul rand ca ureaplasma opreste miscarea spermatozoizilor...
da, trebuia sa fac histerosonografie...am citit ca vei face si tu...dar la mine banuiesc ca se va amana...
imi pare rau de problema cu endometrul tau...nici n-am apucat sa-ti zic...sper sa o rezolvi repede...puss

briana multumesc pt raspuns puss ...sper sa ma vindec repede

mika puss nu mai pot...de unde nu aveam nimic acum le avem pe toate...de cand merg la dr Predoi ne-au descoperit asa de multe, ca nici nu mai am curaj sa continui cu investigatiile...
la barbati cum se face analiza asta, din sange? sau cum?

adevarul e ca eu ma lupt cu infectia urinara de mult timp, nici nu cred ca am scapat de ea, am luat antibiotic mereu, imi trece pe moment dar revine imediat...si am citit ca lighioanele astea dau infectie urinara...
nu mai stiu ce sa fac...m-am saturat, se pare ca mereu apare ceva... grater

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-12-06 20:53:59)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1832 2010-12-06 20:52:39

bunea georgeta
Platinum member
Site

Cris puss  , imi pare tare rau neutral ...

Mika  par

Diri o sa iti creasca endometrul ...ia sa vezi tu puss

#1833 2010-12-06 20:52:50

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hopsieu

Mika  majoreta maine sa dea domnu sa fie bine

geo ai dreptate cam de mult nu am mai spart nimeni gheata

cris  puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1834 2010-12-06 20:54:08

bunea georgeta
Platinum member
Site

da angel  puss asteptam ca fetele sa sparga gheata rugaciune

#1835 2010-12-06 21:03:45

mikado
Platinum member

Cris, eu le-am facut din secretie ...la barbati am citit ca se pot face din secretia uretrala precum si din urina-primul jet dupa centrifugare (din sediment), din sperma sau dupa masaj prostatic ...nu stiu dc se face si din sange  nustiu  al meu nu le-a facut dar ma bate gandul sa-l trimit la analize  cesafac
si nu suparici, bine ca le-ai depistat , se pot trata dar macar stii ca aici poate fi problema pentru care nu apare bebe...pup si tin pumnii  puss

Angel  puss  multumesc pentru sutinere  par ...ce ar fi sa spargi tu gheatza   goodluck

.

#1836 2010-12-06 21:09:17

bunea georgeta
Platinum member
Site

Pe mine ma ingrozeste neutral cand va citesc pe voi ...vad ca apar tot felul de probleme....Imi este si frica ..cand le voi reface si eu pe toate. neutral

#1837 2010-12-06 21:10:11

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna-seara fetelor, ce mai faceti? Imi cer scuze ca nu o sa pot citi in seara asta ce ati mai facut de cand nu am mai intrat, o sa recuperez maine, am o problema, daca ma puteti sfatui va rog frumos: sunt in perioada fertila deoarece am secretii de mucus, temperatura e tot cam 36.4, ma cam doare burta jos. Mucusul e corespunzator ovulatiei si ma refer aici la culoare, consistenta. Aseara am observat ca mucusul era cam rosu, deci nu + sange, era rosu. Dupa  sexinpat , sperma ce nu a ramas inauntru si a curs era portocalie si cu firicele de sange. Cand m-am trezit aveam secretie de mucus si firicele de sange. Azi pe absorbantul zilnic am avut pete mici maronii, deci nu abundent, asa putin. Imi fac griji, oare ce o fi? Sunt in ziua 18. Am avut contact sexual prin ziua 6,7 nu mai stiu exact, atunci eram inca la menstruatie si mi s-a parut mie ca era si putin mucus, oare este posibil sa fi ramas si sa pierd acum? Nu mai stiu, sunt asa ingrijorata. Imi cer scuze daca am greseli de ortografie, dar stresul e de vina.
Va rog daca imi puteti spune ceva despre ce se intampla, va multumesc.
puss  puss  pe toate

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1838 2010-12-06 21:20:41

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave pupici puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#1839 2010-12-06 21:25:58

bunea georgeta
Platinum member
Site

Buna ,Nera puss .Ce faci? Cum esti? puss

#1840 2010-12-06 21:28:18

mikado
Platinum member

Ana , poate o fi nidare ...cat de lung este CM-ul tau ?

Neruca  puss  par  cum te simti ? ceva simptome?

.

#1841 2010-12-06 21:30:41

AnaArc
Hero member

mikado a scris:

merci mult de tot mika pt ca imi raspunzi, chiar acum ma gandeam ca poate pun tot intrebari aiurea, ciclul meu e de 28, 29 sau 30 a fost cel mi lung, am avut chiar si 27 acum cateva luni. sunt asa stresata.

Sti mika ce am mai observat, sanii s-au schimbat putin, sunt un pic ascutiti in sus de varf, nu stiu cum sa iti explic mai bine si sfarcurile sunt mai tot timpu inuntru.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-06 21:33:36)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#1842 2010-12-06 21:34:40

mikado
Platinum member

AnaArc a scris:

mikado a scris:

merci mult de tot mika pt ca imi raspunzi, chiar acum ma gandeam ca poate pun tot intrebari aiurea, ciclul meu e de 28, 29 sau 30 a fost cel mi lung, am avut chiar si 27 acum cateva luni. sunt asa stresata.

Sti mika ce am mai observat, sanii s-au schimbat putin, sunt un pic ascutiti in sus de varf, nu stiu cum sa iti explic mai bine si sfarcurile sunt mai tot timpu inuntru.

nu mai fi stresata...e prima data cand ti se intampla? si nu fi supi, nu-s fetele pe faza ca altfel ti-ar fi raspuns  puss
goodluck  hai sparge tu gheata  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-12-06 21:35:41)

.

#1843 2010-12-06 21:37:53

AnaArc
Hero member

pai mi s-a mai intamplat sa imi vina putin dupa  sexinpat  dar cel tarziu in ziua 13 sau 14, nu mai tin minte exact, dar acum si mucusul rosu si mi-a venit si astazi un pic, chiar asa nu mi s-a mai intamplat pana acum. nu mai stiu ce sa mai zic.
Ce bine ar fi mika, ieri am fost in Sibiu la o biserica unde sunt moaste ale Sf. Nectarie, am aflat de pe net de aceasta bisericuta, nu am cuvinte sa explic in cuvinte ce sentimente m-au incercat, a fost ceva sublim.
multa bafta si tie, inca nu am reusit sa citesc tot, dar chiar daca nu stiu exact ma rog la Dumnezeu sa fie tot bine pentru toate.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2010-12-06 21:41:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.