homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina si ovulele

#1 2010-11-23 20:44:10

roMary
Full member
Inregistrat: 2010-09-27

test de sarcina si ovulele

vroiam sa va intreb daca administrarea ovulelor afecteaza rezultatul unui test de sarcina?eu iau cervucid ovule si carpicon si vroiam sa fac un test de sarcina...va afecta rezultatul in vreun fel si asta pentru ca deja am facut un test inainte sa incep ovulele si a iesit o singura liniuta roz dar palida in dreptul literei C de la control si de aceea mai vroiam sa fac un test ca sa fiu sigura daca e negativ sau nu.
Si mai am o intrebare: de ce cervucid este contraindicat in primul trimestru de sarcina?va multumesc.

#2 2010-11-23 20:53:39

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: test de sarcina si ovulele

Ovulele nu afecteaza in niciun fel testul de sarcina, pentru ca acesta detecteaza HCG din urina, deci nu are legatura.
Nu stiu sigur de ce e contraindicat in sarcina, probabil din cauza unor substante care le contine sau nustiu ...aici las fetele sa raspunda ca eu nu am nicio idee momentan.
Mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-11-24 19:38:33

roMary
Full member
Inregistrat: 2010-09-27

exista sangerare peste sarcina?adica sa ai o menstruatie absolut normal abundenta chiar si sa fii insarcinata iar tu sa nu stii.Mai mult sa iasa testul de sarcina negativ avand in vedere ca te stii cu o vaginita nespecifica de mult timp sau alte afectiuni genitale?

#4 2010-11-25 10:51:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

categoric nu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.