|
Nu esti logat.
Posibila sarcina?#1 2010-11-24 08:14:22
Posibila sarcina?In perioada fertila am avut un contact protejat cu prezervativ( nu cred ca s-a intamplat nimic suspect cu el deoarece l-am verificat dupa si parea ok). La 2 zile de la contact am avut o scurgere usoara( cateva picaturi) de culoare maro, insotita de usoare dureri de ovar. E posibila o sarcina? Va rog sa ma ajutati... Offline #2 2010-11-24 09:13:35
Re: Posibila sarcina?Daca prezervativul a fost ok, nu vad nici o sansa de sarcina. Acea sangerare si durerea de ovare pot fi corelate cu ovulatia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-11-24 09:59:04
Re: Posibila sarcina?Multumesc pentru raspuns. Dupa calculele mele ovulatia ar fi avut loc chiar a doua zi dupa contact, tinand cont ca am avut si acea scurgere gelatinoasa. Am ciclul regulat 30-32 zile. Ultima menstruatie a venit pe 4 oct. Contactul a avut loc in a 18-a zi iar spotting-ul in a 21-a. Sper sa nu fie nimic... Offline #4 2010-11-24 10:57:20
Re: Posibila sarcina?Imi cer scuze...Ultima menstruatie 3 nov. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|