|
Nu esti logat.
Problema#1 2010-11-24 08:14:53
problemabuna, saptamana trecuta am postat aici un msg, luasem doar vreo 2 zile antibiotic pt ca m-a durut gatul si am intrebat daca e necesara protectie suplimentara pt urmatoarele 7 zile desi am luat doar 2 zile si i-au si anticonceptionale si mi-ati raspuns ca da e nevoie.in urmatoarele zile am avut contanct sexual cu prietenul meu protejat dar duminica s-a intamplat sa i se traga prezervativul in jos in timpul actului sexual l-a tras inapoi in sus si am continuat.in timpul cand s-a tras prezervativul el nu se treminase.la sf actului sex cand ne-am terminat amandoi mi s-a parut ca am vazut la el pe tesicule ceva...am crezut ca a iesit din prezervativ.el a spus ca nu sa stau linistita ca era de la mine... Offline #2 2010-11-24 09:19:00
Re: problemaSi eu sunt de parere ca ar fi putut fi secretie vaginala ceea ce ai vazut tu. Daca prezervativul nu era afectat dupa ejaculare, sansele de sarcina sunt zero. Oricum pe timpul administrarii de anticonceptionale ziua in care apare menstra se poate schimba. Sangerarea poate sa apara in oricare din cele 7 zile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-11-24 09:33:26
Re: problemadar de cand iau eu anticonceptionale nu am patit niciodata sa imi vina mai tarziu de a 3 zi.iau jeanine de mai bine de jumatate de an... Offline #4 2010-11-24 10:47:23
Re: problemao sa vina, nu te stresa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-24 12:13:22
Re: problemasper.. multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-24 17:57:08
Re: problemaa venit!!! as vreau sa va mai intreb saptamana asta in care mi-a venit menstruatia sunt protejata de anticonceptionale sau am nevoie de protectie?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|