homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut all!

#1 2010-11-24 10:47:40

vexcs
New member
Inregistrat: 2010-01-11

Salut all!

Buna! Vexcs sunt si avem din nou aceasi problema...intarzierea menstruatiei. Iubitei mele in mod normal ii vine in a 27-28 zi..deci noraml,zic eu. Luna asta a intarziat sa ii vina, trebuia ca pe 20 noiembrie sa ii vina(20 era a 28 zi)dar intarzie..azi este a 4 zi de intarziere. Acum 3 sau 4 zile mi-a spus ca a avut o secretie vaginala verde . Sa fie asta o explicatie pentru intarziere?Aaa..Inca ceva, pe fata i'au aparut bubite,ca un fel de iritatie..tot in intervalul asta de cand i'a intarziat. Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic pe alocuri smile .

P.S: Sex am facut protejat! + ca nu am ejaculat nici cu prezervativ inauntru.  Teste de sarcina efectuate aseara: Barza si Sure Check-Negative amandoua.

Multumim anticipat!

Ultima oara a fost editat de vexcs (2010-11-24 10:49:18)

#2 2010-11-24 10:52:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Salut all!

secretia aia verde sa nu fie semn de infectie insa legatura cu intirzierea menstruatiei nu are
Bubitele pe fata pot eventual aparea si cu cauza hormonala...
daca zici ca ati facut sex doar protejat, risc de sarcina nu e asa ca eu zic sa ne linistim ca va veni si menstra...inteleg ca s-a mai intimplat sa ii intirzie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-11-24 11:03:01

vexcs
New member

da..i sa mai intamplat si am mai postat pe forum aici, dar acum e ceva nou. Crezi ca ne'am grabit cu testele de sarcina? adica ma gandesc la prezervativ defect ceva..nu stiu. Daca nu am probleme imi fac smile. Am mai citit pe un alt site unde scria cum ca secretia vaginala verde apare de obicei la femeile insarcinate. True?

#4 2010-11-24 11:10:13

Al Pacino
Administrator

nu, nu e semn de sarcina secretia vaginala verde
ok, presupunind ca a fost defect prezervativul, nici macar nu ai ejaculat in el...deci iti faci probleme fara rost...asa stin lucrurile, sunt destul de sigura ca tu nu aveai cum sa o lasi gravida...deci nu te mai stresa

#5 2010-11-24 11:13:46

vexcs
New member

Ok. Am si eu nevoie de putin ajutor in a o convinge sa mearga la un ginecolog pentru o consultatie ceva..nu vrea nici in ruptu' capului pe motiv ca ii e rusine. Am incercat de toate..si cu frumosul..si cu speriatul ca poate are ceva grav si pe viitor o sa aiba probleme mari daca nu face investigatii acum.. Ce pot sa ii mai spun sa o conving? Are 18 ani

Publicitate

loading...

#6 2010-11-24 11:17:18

Al Pacino
Administrator

sincer habar nu am....

#7 2010-11-24 11:19:42

vexcs
New member

Stiam eu ca e complicat lol

#8 2010-11-24 11:23:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

poti sa ii spui ca vei merge cu ea, ca o sa stai alaturi de ea (evident, nu in timpul controlului), ca gasiti un ginecolog femeie, ca are totusi o varsta si este activa sexual si este absolut normal sa mearga regulat la control
poti sa ii spui de existenta acestui forum si ca poate intra sa ceara sfaturi
nu am auzit de nimeni pana acum care sa moara de la un control ginecologic de rutina tongue

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#9 2010-11-24 11:32:59

vexcs
New member

Am incercat si asa. Am incercat sa ii spun ca va avea probleme mari pe viitor de la o banala infectie..sunt femei care se chinuie sa aiba copil fiindca au neglijat unele simptome..Dar degeaba..se pare ca rusinea e mai puternica ca orice alt lucru. Numai sa o sedez si sa dau o fuga la ginecolog sa vada despre ce e vorba lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.