homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help...

#1 2010-11-24 14:13:40

tantza
New member
Inregistrat: 2010-11-22

help...

v-am zis acum cateva zile ca am si eu o problema...trebuia sa imi vina menstruatia pe 10 nov dar mi-a venit pe 17...niciodata nu mi-a intarziat atat...trebuia sa dureze doar 4 zile dar e deja a 6-a zi si tot mai am sangerari...prietena mea zice ca e posibil sa fiu racita sau insarcinata...dar prietenul meu nu ejaculeaza in mine...imi e putin cam frica pt ca nu stiu ce poate fi...am zis sa va cer si voua parerea...si am si niste dureri de burtik mai puternice decat de obicei... acum acele sangerari s-au mai oprit dar nu de tot...la medic nu pot merge momentan pt ca sunt plecata din oras...ce pot face pana cand merg la medic?ce pastile as putea lua?ar putea fi ceva grav?sunt speriata pt ca e prima data cand am probleme de genul asta...

#2 2010-11-24 15:03:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: help...

nu ai cum sa fii insarcinata daca sangerezi de 6 zile. faptul ca prietenul tau nu ejaculeaza inauntru nu iti garanteaza contarceptia (nu e o metoda prea eficienta).
nu stiu ce ai scris in mesajul anterior (era bine daca scriai la acelasi subiect, sa putem urmari situatia), cumva ai renuntat la anticonceptionale de curand?
nimic din ceea ce descrii nu denota ceva grav. vezi cum iti vine si luna viitoare si daca si atunci intarzie (desi 7 zile nu sunt de ingrijorat), mergi la doctor.

#3 2010-11-24 15:44:31

tantza
New member
Inregistrat: 2010-11-22

nu mai iau anticonceptionale de 9 luni...

#4 2010-11-24 16:47:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

tantza, nu te panica deci, nimic din ce scrii nu e de ingrijorat...o intirziere de 7 zile a menstruatiei nu e un capat de tara
cum bine zice anca90, sarcina nu e.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.