|
Nu esti logat.
Trebuie sa iau pilula de a doua zi???#1 2010-11-25 21:13:44
trebuie sa iau pilula de a doua zi???iau anticonceptionale de cateva luni si zilele trecute mi s-a intamplat sa am dereglari digestive si intelesesem ca in acest caz anticonceptionalele nu isi mai fac efectul si ca trebuie sa ma protejez suplimentar timp de o saptamana. Ieri am avut contact sexual, iar el a terminat inauntru. Credeti ca e nevoie de pilula de a doua zi? Offline #2 2010-11-25 21:15:39
Re: trebuie sa iau pilula de a doua zi???ce inseamna dereglari digestive? incearca sa fii mai explicita ca sa pot sa-ti dau un sfat corect "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-11-25 21:16:22
Re: trebuie sa iau pilula de a doua zi???daca ai vomitat sau ai avut scaun moale la mai putin de 4 ore de la luarea pastilei trebuie sa mai iei una, altfel protectie suplimentara 7 zile! protectia suplimentara e necesara de asemenea daca intr-o zi ai mai mult de 4 scaune moi! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-11-25 21:17:41Re: trebuie sa iau pilula de a doua zi???nu e nevoie. daca iei in continuare ac la orele care trebuie nu e nevoie de pilula. iar dereglarile digestive sunt de ingrijorat in momentul cand vomiti pastila pana la 4 ore dupa ce ai luat'o. pentru ca nu este destul timp ca sa asimileze corpul pastiluta. incearca sa te calmezi si sa nu bei ceva de grefe sau sunatoare. interactioneaza cu pastiluta. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|