|
Nu esti logat.
Intrebare intrebatoare#1 2010-11-28 14:44:16
intrebare intrebatoareBuna fetelor...am si eu urmatoare nelamurire.Mi s-a terminat menstruatia pe 17 noiembrie dar pe 27 noiembrie am avut contact sexual.Eu iau Marvelon21 numai ca dupa contactul sexual de pe 27 noiembrie la vreo doua ore de la luarea pastilei s-a inatmplat sa am diaree si eu stiu ca prin diaree se elimina anticonceptionalul.De aceea mi-a fost teama si am luat Postinor...acum nu mai stiu ce sa fac ca tot stau cu teama Offline #2 2010-11-28 17:23:08
Re: intrebare intrebatoareeu zic sa stai linistita ca nu exista risc.si postinor cred k nu era nevoie sa iei,insa daca l'ai luat asta e. nu iti fa griji,esti ok Offline #3 2010-11-29 22:13:26
Re: intrebare intrebatoareProblema e ca eu sunt in tratament cu ovule cervugid si carpicorn...ele interactioneaza cu anticonceptionalele?eu stiam ca nu dar vroiam sa ma asigur de la voi. Offline #5 2010-12-01 19:42:39
Re: intrebare intrebatoareacum intrebarea mea e alta..pot avea contact sexual de acum inainte fara probleme avand in vedere povestea cu postinorul de sambata....adica eu sunt pe marvelon de mult timp..o tin in continuare cu anticonceptionalele nu?si am grija ce mananc ca sa evit diareea :( ca sa nu mai fiu nevoita sa ma protejez suplimentar. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-02 08:54:03
Re: intrebare intrebatoareoricum nu era nevoie de postinor atunci. deci protectia exista in continuare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|