homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Curatarea corecta a tenului cu probleme

#1 2010-11-28 17:09:51

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Curatarea corecta a tenului cu probleme

Stiu ca mai exista un topic despre demachiant, dar am inteles ca demachiantul nu este suficient pentru a curata un ten cu pori mari, predispusi la infectii.
Va rog sa imi spuneti geluri de curatare, cleanser-e (cred ca cele necomedogene ar fi potrivite pentru tenul predispus la pori infundati) despre care stiti ca indeparteaza eficient machiajul / impuritatile si purifica tenul astfel incat nu va umpleti de cosuri ulterior.
Curatarea corecta este, cred, cel mai important factor in prevenirea infectiilor porilor si am constatat ca e musai sa ai un produs bun de curatare. smile

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-03 16:08:04)

#2 2010-11-28 18:31:25

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Curatarea corecta a tenului cu probleme

Da, si eu cred ca nu e suficient sa te dai cu demachiant, mai trebuie sa-l indepartezi cu ceva de pe fata, si nu doar cu apa.
Eu folosesc sapunul pt ten mixt / gras de la Clinique si imi place ca imi curata bine fata.
Am mai folosit si mi-au placut gelurile de curatat fata de la L'Oreal si Nivea, dar tot sapunul asta e pe primul loc ever.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#3 2010-11-28 18:43:49

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Visibly Clear -Neutrogena (gel de curatare care poate fi folosit si ca masca de 5 min)
Garnier Pure,gel de curatare

Dupa cate am testat(cred k toate de pe piatza lol ),am ramas la astea 2.Am tenul mixt(partea grasa e si cu pori dilatati-nasul,barbia si fruntea).Eu ma dau cu servetele demachiante(creme sau lotiuni demachiante nu suport) si apoi ma curat cu unul din gelurile de mai sus. Normal ar fi si o lotiune dupa,insa mie imi usuca tenul f. tare, asa k nu o mai folosesc.
Cu Visibly Clear mi'am rezolvat problemele cu tenul definitiv.Insa cum prin magazine nu am mai gasit,am incercat Garnier-ul si imi prieste.

#4 2012-01-03 16:07:27

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Mi-am luat solutie micelara Bioderma Sebium. Credeti ca are ceva daca-mi demachiez si ochii si buzele cu ea? hmm cu lotiunea micelara de la Ivatherm mergea, dar asta are niste ingrediente mai dure:
Compozitie:
Gluconatul de Zinc este seboregulator;
Sulfatul de Cupru este bacteriostatic;
Micelele de esteri, de acizi grasi solubilizeaza murdaria;
Phenoxyethanolul si cetrimidele sunt conservanti.

#5 2012-01-03 16:43:26

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

si eu am un ten foarte dificil,care se irita de la aproape orice.Mi-a luat mult timp pana am gasit solutia ideala pt mine, de curatare a tenului.Am incercat o multime de geluri de curatare si sapunuri care din pacate imi uscau foarte tare tenul si mi-l iritau,de la demachiant imi apareau cosulete.De cateva luni bune folosesc un sapun de la Bioderma care se numeste Atoderm de care sunt foarte multumita deoarece curata bine machiajul si nu usuca sau irita tenul si nici nu-mi provoaca acnee.Dupa ce imi curat tenul cu acest sapun, folosesc o lotiune micelara vichy si vad ca imi prieste.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-03 17:17:12

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu folosesc gelul de curatare de la "La Roche Posay" - effaclar K si crema aferenta. sunt super bune, le folosesc numai cand am nevoie, caci daca ma spal zilnic cu gelul respectiv, imi usuca tenul prea tare. asa, le folosesc cand imi simt pielea grasa si prevad niste "minunatii"..le previn cu brio smile

#7 2012-01-03 20:01:01

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

jeannie, ei spun ca nu e indicat sa te dai cu ceva pe buze si ochi daca nu a fost creat special pt asta pt ca nu sunt testate dermatologic pt zonele alea sensibile, nefiind destinate lor si poti sa te iriti etc. dar, fiind bioderma care se vrea sa fii super-mega-hypo-alergenic si cu nu stiu cat la sute apa termala, nu cred ca ar pune probleme.

#8 2012-01-04 13:14:57

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

jeannie,la fel ca si tine,am un ten cu probleme.de 3 luni fac tratament la un dr.dermatolog.de pe tenul meu au dispărut cosurile,rar imi mai apar 2-3 cosuri(inainte de menstruatie) si nu folosesc crema de fata sau alte chestii din comert.Te sfatuiesc sa consulti un medic dermatolog care sa-ti spuna exact ce ai voie sa folosesti.La fel ca tine postam si cautam produse bune pt tenul meu pe forum,dar nu asa sta treaba...la mine a fost ultima luna cand am fost la curatat,de acum voi incepe peelingul facial pt regenerarea semnelor produse de acnee...
Mă repet:nu folosesc crema de fata...folosesc ISOTREXIN seara,dimineatza ma dau cu Skinoren gel inainte de aplicarea fondului de ten(e ca si o crema),demachiant pt curatare dupa care ma spal pe fata(apa calduta) cu sapun pt bebe(nu cont de care)...
apa termala de la vichi o data de 2 ori pe saptamana.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#9 2012-01-04 22:52:19

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

da, e buna apa termala de la vichy..am avut si eu 2 sticlute mici..era faina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.