homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lovitura in ochi :(

#1 2010-11-29 08:43:09

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

lovitura in ochi :(

Sa nu radeti ce mi s-a intamplat, dar chiar s-a intamplat... Ieri cand incercam sa iau ceva din dulap, mi-a cazut o punga din plastic goala direct in ochi. Nu m-a lovit, ci mi s-a lipit de globul ocular... iar de ieri am o jena la acel ochi, ma si doare un pic si permanent am impresia k am ceva in el. Nu s-a inrost atunci, ci pe parcurs k l-am tot frecat eu crezand k mi-a intrat ceva in ochi... Ce as putea face? Cu ce sa-mi dau k ma gandesc k poate m-am ranit un pic acolo....

#2 2010-11-29 09:12:22

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: lovitura in ochi :(

eu zic sa mergi pana la farmacie si sa iti iei ceva picaturi simple, care sa curete eventualele particule de praf ce au intrat, si sa umezeasca bine ochiul...

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-11-29 09:51:47

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

foloseste picaturi, cum ar fi Gentamicina [gentamicin sulphate] sau daca preferi ceva naturist, "baie" cu ceai de musetel.

puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2010-11-29 13:06:32

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

zizika parerea mea nu te automedica mergi la oftalmolog . Iti zic din proprie experienta , eram sa-mi pierd un ochi automedicandu-ma.

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2010-11-29 21:44:11

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Am fost la dr fetelor. Am keratita traumatica, cica corneea este inflamata... Mi-au pus niste picaturi de vreo 2 ori si apoi un pansament care mi-au spus sa-l tin pana maine dim, dar care intre timp a picat de vreo 2 ori si am renuntat la el pt k ma gandesc k mai rau fac dar il pun de atatea ori dupa ce a picat.... Mi-a dat niste picaturi de ochi, Xanternet, pe care nu le-am gasit la nicio farmacie azi.... Ba mai mult, una din farmaciste se uita lung la mine, nici nu stia de ele... Habar n-am daca o exista vreun inlocuitor. Ce mai e de facut k vreau sa-mi treaca...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.