|
Nu esti logat.
Hipotiroidie-4#58 2011-12-30 21:23:42
Re: Hipotiroidiemie mi`a prescris euthyrox de 25. eu am l-tyroxin de 100 si la fel fac, tai in sferturi ca sa iau. acu nush ce sa zic, sunt mai panicoasa de fel unele persoane scriau pe net ca ar fi avut reactii adverse de la euthyrox, eu la l-tyroxin n`am nica. tu ai avut vreo reactie adversa de la euthyrox? Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #59 2011-12-30 21:27:37
Re: Hipotiroidienu, nu am avut nimic nici de la unul nici de la altul Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-12-30 21:28:24) Offline #60 2011-12-30 21:51:09
Re: Hipotiroidieasa. si cum de ai ajuns sa ai tsh`ul asa mic? in afara faptului ca era de la pastile. ai simtit ceva schimbat in perioada aia? erai mai vesela? mai optimista? cum pot sa`mi dau seama cand am tsh`ul mai mic fara analize? exista simptome? Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #61 2011-12-30 21:54:52
Re: Hipotiroidieda, eram mai bine, rose..doar pastilele mi-au scazut tsh-ul, atat Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-12-30 21:55:45) Offline #62 2011-12-30 22:02:06
Re: Hipotiroidieaham. eu problema cu oboseala n`am, poate si pt ca inca n`am job in rest, am toate simptomele de hipo. faza e ca eu nu am suferit niciodata de depresii, dar au fost unele conjucturi cu care nu m`am mai intalnit inainte si probabil de asta am fost luata prin surprindere. insa, tu ai o relatie solida, il ai pe vulpix, conteaza mult si un animalutz, ai job, adica na, ce motive de depresie sa fie ? ai prietene. eu n`am nica din toate astea. prietena mea care are tot hipo e si ea fecioara eu sunt pesti, noi (pestii si fecioarele) si racii cred, suntem zodii asa mai sensibile, maid e sacrificiu, punem totu la suflet si cred ca de asta ne`a afectat si tiroida. din cate mi`a zis prietena mea, cand ai afectiunea asta, tre sa incerci sa fii mai "nesimtit", sa nu mai pui totu la suflet etc. ca sa nu iti provoci suparari. si cand ma gandesc ca ai un animalutz si te poate calma ai un avantaj. dar tu de cat timp iei tratament? Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline Publicitateloading...
#63 2011-12-30 22:06:13
Re: Hipotiroidiede un an si ceva, deja Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-12-30 22:07:00) Offline #64 2011-12-30 22:13:19
Re: Hipotiroidiece sa zic.... fiecare reactioneaza diferit, insa eu daca as avea ce ai tu, nu cred ca m`as mai simti aiurea. adica eu momentan ma simt mai bine, n`am vreo stare de fericire sau mai stiu eu ce, da sunt bine. daca as avea prieten, job si o pisica ( ca mie alea imi plac mult, stiu ca tie nu ), as fi f happy. oricum e bine ca boala se poate tine sub control, macar atat. dar prietene totusi, adica eu stiam de cora si fetele de pe forum. fata de mine stai bine la capitolul asta. eu am o speranta pt ca la ecografie tiroida era perfecta (probabil era machiata de nu s`a vazut nica ). mie de ex imi face bine sa plec de langa lucrurile care ma supara. de ex cand eram in depresie, m`am dus la bunici unde am copilarit. asa de bine ma simteam.... unele locuri au o anumita energie pozitiva, tre sa te inconjori de cat mai multe lucruri care iti transmit o energie pozitiva, sa fii in locuri unde te simti bine. sunt multe lucruri care ne influenteaza starea Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #65 2011-12-30 22:23:21
Re: Hipotiroidieda, dar eu nu sunt acum in buc, din cauza jobului, daca stii..si ma vad rar cu fetele Offline #66 2011-12-30 22:29:32
Re: Hipotiroidiedap, eu stiu totu citesc totul. de asta si ziceam cu locurile unde te simti bine, ca ziceai ca in bucuresti te simti bine si cand ai fost acolo, erai happy. dar na, totul va fi bine pana la urma. ca sa putem aprecia bucuria, tre sa trecem si prin asa ceva. chiar daca am hipo si pe langa ea, am un inceput de rinita, totusi nu ma simt bolnava, sunt optimista. nush de unde optimismul asta, dar nu`mi fac griji, totul va fi bine. era o vorba "Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end." conteaza ce atragi asupra ta, daca esti optimist si te gandesti ca totul va fi bine, vei atrage in viata ta situatii care sa te faca sa te simti bine. asa ca e f bine ca in viata unui om sa nu lipseasca dorinta de a visa, de a spera la ceva mai bun. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #67 2011-12-30 22:31:19
Re: Hipotiroidiecorect, ai zis-o f frumos Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-12-30 22:32:11) Offline #68 2011-12-30 22:44:26
Re: Hipotiroidieaww si inca ceva. stiu ca multi spun "nu plange, fii puternic." eu cred ca e bine sa plangi daca simti, ca sa elimini durerea. plangi oricat vrei, oricate ore. nu conteaza. astfel elimini durerea, suferinta. e ca atunci cand separi neghina de grau, sau unde se gaseste ea o elimini pana nu ramane decat graul pur. asa ca daca vreodata simti nevoia sa plangi, nu te abtine, plange sa elimini totul, sa te racoresti. de multe ori in viata nu tre sa ne luptam cu durerea, ca mai inversunata va fi, chiar daca ne impotrivim, ea va fi acolo. tre s`o acceptam si sa trecem peste ea, prin plans prin orice. si inca ceva, atunci cand iti doresti ceva f tare si simti din inima, acel lucru se va indeplini. inima, pe langa functia de a pompa sange, e ff importanta pt ca transmite multa energie. atunci cand iti doresti ceva cu ardoare, inima transmite energie, semnale. si e f important sa iti vizualizezi dorinta, pana in cele mai mici detalii. noi putem face f multe prin puterea gandului, nici nu stim cate. mie mi s`au intamplat multe lucruri de care am ramas uimita, doar prin forta dorintei si a gandului. asa ca daca iti doresti ceva, vizualizeaza acel lucru, simte`l din inima, insa nu fa o obsesie. eu asa fac, imi vizualizez ce fel de viata mi`as dori, ce fel de situatii etc. si sunt f optimista. este cartea aceea de la Rhonda Byrne *Puterea*. o citea si Vio. acolo se vb despre asta. oricum, nimeni nu are viata perfecta, dar asta e farmecul vietii si mai era un citat care mi`a placut. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #69 2012-01-01 15:10:15
Re: Hipotiroidie
La multi ani!Sa fiu sincera,nici dupa doi ani de tratament nu au disparut toate simptomele bolii,desi am luat constant tratament.Poate un pic starea de depresie s-a ameliorat,dar intoleranta la frig(mereu am mainile si picioarele reci,si vara),CM tot neregulat,iau suplimentar duphaston caci altfel nu imi vine deloc,senzatia de oboseala e acolo,memoria inca e varza,deci inca le am.Medicul meu zice ca e nevoie de cativa ani pentru ca totul sa reintre in normalitate.Mie pe langa toate astea imi cade si parul prea mult.Nu vreau sa te descurajez,fiecare reactioneaza diferit si in functie si de alte afectiuni preexistente.Multa sanatate! Ultima oara a fost editat de valyro (2012-01-01 15:11:41) http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #70 2012-01-01 16:12:36
Re: HipotiroidieLa multi ani si tie ! Da... si mie imi cade parul nu ma descurajezi, fiecare reactioneaza diferit. oricum, eu ma multumesc ca boala e una usoara. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #71 2012-01-01 18:20:11
Re: Hipotiroidiecorect rose, foarte adevarat Offline #72 2012-02-11 14:30:51
Re: HipotiroidieVin si eu aici cu o intrebare: la analizele de rutina am cerut sa fac si free T4 si THS, suplimentar. FT4 este in limite normale: 13.8 (valorile laboratorului 12-22) insa TSH e dus cu pluta: 7.36 (valorile laboratorului 0.27-4.20). Eu am cam avut si simptome, de cativa ani, insa mai ales dupa ce am nascut, oboseala extrema, depresie (dar astea pot fi manifestari postnatale), celebrul 'brain fog' (adica m-am indobitocit vizibil), maini si picioare vesnic reci si mai nou si piele uscata, motive pentru care am cerut analizele astea. Offline #73 2012-02-11 19:58:07
Re: Hipotiroidiemergi la medic, blue, sa se uite pe toate analizele Offline #74 2012-02-11 20:40:11#75 2012-02-11 22:16:02
Re: Hipotiroidieda, la endocrinolog Offline #76 2012-02-12 16:59:57
Re: HipotiroidieBlue, trebuie sa ajungi la endo ca sa-ti stabileasca un diagnostic. Ar tebui sa-ti faci si un echo tiroidian (o sa-ti recomande probabil dr). 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|