homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bucata de ambalaj tampon uitat

#1 2010-11-30 10:26:40

ioana96
Membru
Inregistrat: 2010-11-30

Bucata de ambalaj tampon uitat

Unul din tampoanele folosite luna aceasta a avut ambalaj dublu, cred. Partea de sus a acestui ambalaj a ramas in vagin, de unde l-am recuperat dupa cateva zile. Mi s-a parut ca l-am obervat prima data cand am introdus ultimul tampon, dar la o alta verificare, l-am ratat. Nu am avut simptome de nimic, era oarecum la iesirea din vagin si l-am observat dupa cateva zile in timpul unui act sexual. Nu era murdar, nu mirosea a nimic. Stiu ca pare amuzant si va asigur ca verific ambalajele. Am mai gasit, de-a lungul timpului, unele impachetate in ambalaj/ folie dubla. Ar trebui sa ma gandesc la o vizita la gineco sau nu este imperios necesar?

#2 2010-11-30 14:26:34

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Bucata de ambalaj tampon uitat

Eu una spun ca atata timp cat secretiile nu au fost oprite din cauza ambalajului, nu ar trebui sa iti faci griji prea mari. Insa, daca te simti rau sau ai ceva simptome, cel mai bine ar fi sa mergi la gineco.
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2010-11-30 21:22:58

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu personal, as face o analiza de secretie sa ma asigur ca e totul ok. Dar eu sunt mai paranoia.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2010-11-30 23:26:15

ioana96
Membru
Inregistrat: 2010-11-30

multumesc mult ptr. raspuns. ma duc in ianuarie cand eram programata, daca nu se schimba nimic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.