|
Nu esti logat.
Review cosmetice-12#210 2012-02-26 10:33:18
Re: Review cosmeticeLovable, mamei mele i-am cumparat asta si ii place teare mult: Offline #211 2012-06-15 18:58:08
Re: Review cosmetice
Am studiat in magazin o crema hidratanta de zi de la Olay si am vazut ca are aluminiu in ea (Aluminum Starch Octenylsuccinate) - am inteles ca e periculos aluminiul. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-06-15 22:26:39) Offline #212 2013-03-11 15:08:09
Re: Review cosmeticeAm primit acum ceva timp niste mostre de gel DS Nettoyant de la Uriage si mi-a placut cum lasa tenul. Curata bland si il lasa foarte catifelat. Alte geluri pe care le-am mai folosit aveau tendinta sa usuce tenul, dar asta chiar mi-a placut. Asa ca am zis sa mai caut cateva informatii despre el. Insa, pe net am gasit ca nu e doar pentru fata, ci si pentru corp si pielea capului. Si mi s-a parut cam ciudat asta. L-a mai folosit cineva? M-ar interesa si la ce pret se gaseste prin farmacii, ca pe net am gasit mai multe variante, destul de diferite. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #213 2013-04-16 14:11:08
Re: Review cosmeticefdt Astor Mattitude HD daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #214 2013-10-09 22:25:19
Re: Review cosmeticeiwostin purritin gel de curatare: curata eficient si nu usuca o piele acneica, sensibila si deshidratata. singurul inconvenient e ca miroase urat (desi cica are parfum adaugat). Offline Publicitateloading...
#215 2013-10-17 14:56:30
Re: Review cosmeticerimel Scandaleyes Retro Glam Extreme Black de la Rimmel London daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #216 2013-10-17 19:42:37
Re: Review cosmetice
pe acesta il am si eu acuma.mie imi place,imi da volum si alungeste genele.intr-adevar e mare periuta,dar mie de exemplu astea cu periuta asa imi plac cel mai mult. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #217 2013-10-17 22:24:19
Re: Review cosmeticeGarnier BB Cream - varianta pt ten gras/mixt "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|