|
Nu esti logat.
O "noua" teapa#1 2010-12-01 14:44:35
o "noua" teapaOamenii cu prea mult timp liber au inventat o "noua" teapa. Dupa cate m-am interesat pe net nu e asa noua metoda(e cam din aprilie) dar eu am auzit de ea abia ieri si ma gandeam sa va anunt si pe voi pentru a nu fi prinse in plasa. Teapa suna cam asa: tu, sau mama ta primiti un mesaj/apel in care sunteti informate ca mama a patit un accident(sau daca o contacteaza pe mama ii va spune ca voi ati patit un accident) si ca trebuie de urgenta ca persoana cu pricina sa fie transportata la un spital(din Cj, Bucuresti, Constanta) si avand in vedere ca nu este asigurat social trebuie sa platiti transportul(variaza intre 4000 lei si 25000 lei). Aceste persoane sunt niste sarlatani nenorociti, asa ca aveti grija si in primul rand nu va panicati la aflarea unei asemenea vesti. incercati sa va contactati persoana draga si sa sunati la politie. Va vor pune sa puneti banii intr-un cont Western Union. Mare grija si parerea mea anuntati-va si prietenii/rudele de aceasta noua magarie facuta de niste nenorociti. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2010-12-01 14:47:46
Re: o "noua" teapaMultumim, Mihaela.Sunt disperati , nu stiu ce sa mai faca sa pacaleasca omul. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #3 2010-12-01 14:51:02
Re: o "noua" teapace ma? cum sa zica asa ceva??? pai cred ca maica-mea ar face infarct pe loc si cred ca si eu! nenorocitii naibii nu se gandesc ca pot sa omoare pe cineva??? .... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-12-01 14:51:37Re: o "noua" teapalooooooool. cat de tristi sunt astia . cred ca as face atac iar si as zbura ca vantu daca as primi un telefon de genul. mi s'a intamplat acum cativa ani sa fiu la munca (barul unde m'am taiat la degete) si sa primesc un telefon de la mama ca a lesinat pe strada. am lasat de izbeliste si clienti si patron si bar si tot si am alergat pana la ea sa o ridic de pe strada. umblase in caldura de dimineata si nemancata si a lesinat pe strada. dupa 5 minute a vazut'o o femeie si a ajutat'o sa se aseze pe e o bordura... Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #5 2010-12-01 15:13:22
Re: o "noua" teapaStati un pic, ca ceva nu pusca in povestea asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-01 15:15:56
Re: o "noua" teapaai dreptate kath....dar poate cineva cu inima mai slaba nu mai apuca sa mai auda si partea a doua "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2010-12-01 15:16:11
Re: o "noua" teapaAsta e doar una din variante, ca nu esti asigurat. Mai e una in care iti spune ca transportul cu elicopterul trebuie platit azi si ca iti vei recupera banii de la CAS. Cand voi avea putin timp liber va voi pune si cateva linkuri ca sa vedeti cum actioneaza acesti nenorociti. Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2010-12-01 15:18:18) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #8 2010-12-01 15:45:27
Re: o "noua" teapaDa, ok. Si eu, teoretic, din vestul tarii am ajuns in chip miraculos in Bucuresti de unde ma aduc inapoi la Cluj. Asta inseamna ca se restrange f mult numarul de persoane care tre sa o muste: Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2010-12-01 15:50:20
Re: o "noua" teapada , stiam si eu de minunatia asta Oameni fara viata... Offline #10 2010-12-01 15:58:47
Re: o "noua" teapaUn cunoscut de-al meu a patit-o, de asta m-am si gandit sa fac topic-ul. Cel care l-a contactat stia cam tot despre el si mama lui, i-a spus exact unde lucreaza mama lui(stia pana si programul ei) si unde e cea mai apropiata posta(in zona in care sta el).. el s-a tepuit de 2000 ron. Asa ca, fiti cu grija la aceste apeluri, nu se stie inca de unde stiu oamenii acestia atatea despre tine si nu se stie ce vrajeli iti spun la telefon pentru a te fraieri. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #11 2010-12-01 16:03:01
Re: o "noua" teapaBine, si el nu s-a intrebat de unde stie un medic sau un asistent atatea despre ei? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|