homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O "noua" teapa

#1 2010-12-01 14:44:35

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

o "noua" teapa

Oamenii cu prea mult timp liber au inventat o "noua" teapa. Dupa cate m-am interesat pe net nu e asa noua metoda(e cam din aprilie) dar eu am auzit de ea abia ieri si ma gandeam sa va anunt si pe voi pentru a nu fi prinse in plasa. Teapa suna cam asa: tu, sau mama ta primiti un mesaj/apel in care sunteti informate ca mama a patit un accident(sau daca o contacteaza pe mama ii va spune ca voi ati patit un accident) si ca trebuie de urgenta ca persoana cu pricina sa fie transportata la un spital(din Cj, Bucuresti, Constanta) si avand in vedere ca nu este asigurat social trebuie sa platiti transportul(variaza intre 4000 lei si 25000 lei). Aceste persoane sunt niste sarlatani nenorociti, asa ca aveti grija si in primul rand nu va panicati la aflarea unei asemenea vesti. incercati sa va contactati persoana draga si sa sunati la politie. Va vor pune sa puneti banii intr-un cont Western Union. Mare grija si parerea mea anuntati-va si prietenii/rudele de aceasta noua magarie facuta de niste nenorociti.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2010-12-01 14:47:46

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: o "noua" teapa

Multumim, Mihaela.Sunt disperati , nu stiu ce sa mai faca sa pacaleasca omul. neutral

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#3 2010-12-01 14:51:02

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

yikes ce ma? cum sa zica asa ceva??? pai cred ca maica-mea ar face infarct pe loc si cred ca si eu! signof10 nenorocitii naibii nu se gandesc ca pot sa omoare pe cineva??? ....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-12-01 14:51:37

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

looooooool. cat de tristi sunt astia sad. cred ca as face atac iar si as zbura ca vantu daca as primi un telefon de genul. mi s'a intamplat acum cativa ani sa fiu la munca (barul unde m'am taiat la degete) si sa primesc un telefon de la mama ca a lesinat pe strada. am lasat de izbeliste si clienti si patron si bar si tot si am alergat pana la ea sa o ridic de pe strada. umblase in caldura de dimineata si nemancata si a lesinat pe strada. dupa 5 minute a vazut'o o femeie si a ajutat'o sa se aseze pe e o bordura...

cred ca daca as pati iar asa ceva nu stiu ce as face...tot mai mult mi'e teama sa nu pateasca ceva mult mai rau. cate certuri om avea noi...e mama...multumesc de informatie.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#5 2010-12-01 15:13:22

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Stati un pic, ca ceva nu pusca in povestea asta.
Da, ok, te sochezi cand auzi ca s-a intamplat ceva cuiva drag, dar cand cineva iti spune apoi ca mama, sa zicem, " nu este asigurat social trebuie sa platiti transportul" nu ti se ridica un semn de intrebare cand tu stii ca persoana e angajata si are toate taxele la zi?
Si oricat de disperat ai fi, chiat pe apuci asa hop-top sa virezi mii de lei in nu stiu ce cont? De cand lucreaza spitalele cu Wester Union?
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar tre sa fii tare  dumbom ca sa musti asa ceva, oricat de tare te-ai soca.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#6 2010-12-01 15:15:56

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ai dreptate kath....dar poate cineva cu inima mai slaba nu mai apuca sa mai auda si partea a doua neutral

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#7 2010-12-01 15:16:11

mihaela2289
Hero member

Asta e doar una din variante, ca nu esti asigurat. Mai e una in care iti spune ca transportul cu elicopterul trebuie platit azi si ca iti vei recupera banii de la CAS. Cand voi avea putin timp liber va voi pune si cateva linkuri ca sa vedeti cum actioneaza acesti nenorociti.

edit: http://stirileprotv.ro/stiri/social/ate … teapa.html
http://www.cancan.ro/actualitate/intern … 00840.html

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2010-12-01 15:18:18)

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#8 2010-12-01 15:45:27

kathrynn
Hero member

Da, ok. Si eu, teoretic, din vestul tarii am ajuns in chip miraculos in Bucuresti de unde ma aduc inapoi la Cluj. Asta inseamna ca se restrange f mult numarul de persoane care tre sa o muste:
- sa fie din Bucuresti sau imprejurimi
- sa aiba copil
- sa fie foarte slab de inger... ca sa nu zic mai urat.

Si cum zice si acolo, cata lume are atatia bani in casa?

Oricum e bine ca l-ai pus, nu se stie niciodata ...

#9 2010-12-01 15:50:20

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

da , stiam si eu de minunatia asta neutral Oameni fara viata...

#10 2010-12-01 15:58:47

mihaela2289
Hero member

Un cunoscut de-al meu a patit-o, de asta m-am si gandit sa fac topic-ul. Cel care l-a contactat stia cam tot despre el si mama lui, i-a spus exact unde lucreaza mama lui(stia pana si programul ei) si unde e cea mai apropiata posta(in zona in care sta el).. el s-a tepuit de 2000 ron. Asa ca, fiti cu grija la aceste apeluri, nu se stie inca de unde stiu oamenii acestia atatea despre tine si nu se stie ce vrajeli iti spun la telefon pentru a te fraieri.

#11 2010-12-01 16:03:01

kathrynn
Hero member

Bine, si el nu s-a intrebat de unde stie un medic sau un asistent atatea despre ei?
Cu atat mai mult pare dubios cand o persoana necunoscuta stie atatea despre tine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.