|
Nu esti logat.
Dupa o relatie..#1 2010-12-04 13:11:38
dupa o relatie..Sa presupunem ca esti cu cineva o perioada de timp 1-3 ani. Te desparti de comun acord, fara prea multe certuri, fara vreun motiv puternic doar din cauza ca nu mai e la fel. Offline #2 2010-12-04 13:21:10
Re: dupa o relatie..eu m`am despartit acu o luna si la fel, nu au fost certuri, am vb calm etc. Am ramas amici, vb pe net in fiecare zi, n`am putut sa nu raman amica cu el pt ca ne intelegem f bine, insa cateodata e aiurea, pt ca nu am lasat o perioada mai mare sa treaca de la despartire si am vb direct dupa cateva zile. Ma simt ciudat cateodata, mai facem aluzii, dar in afara de asta, eu am putut ramane amica cu el. Nu am putut ramane amica cu cei cu care am avut relatii f scurte, gen o luna sau maxim 6 luni, dar cu el am putut. Depinde de fiecare Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #3 2010-12-04 14:58:29
Re: dupa o relatie..probabil ar fi mai bine sa nu vorbiti pentru o perioada de timp. acum inca mai exista sentimente si mai mult va amagiti asa. Offline #4 2010-12-04 15:01:37
Re: dupa o relatie..da nu e vorba sa fie o impacare, doar sa fie o prietenie Offline #5 2010-12-04 15:04:37
Re: dupa o relatie..eu sunt de parere ca e cam greu sa fiti amici dupa asa scurt timp. indiferent cum v-ati despartit. Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-04 16:45:31
Re: dupa o relatie..si eu m-am despartit acum 2 sapt de prietenul meu dupa o relatie de 1 an,decizia a fost luata de comun acord insa de atunci nu am mai vorbit absolut deloc.Nu as putea sa il vad ca pe amic intr-un timp asa de scurt,dupa parerea mea trebuie sa treaca o perioada ca sa pot sa reiau legatura cu el ca amica si cred ca este mai bine asta ca sa nu te amagesti aiurea... Offline #7 2010-12-04 19:18:00
Re: dupa o relatie..da,pot ramane amici,aceia care au o anumita maturitate.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2010-12-04 23:02:25
Re: dupa o relatie..Eu m-am desp dupa o rel de 3 ani ... fara certuri ... nu era acasa ...mi-am luat lucrurile si am plecat ... a suferit, cred ... am mai iesit o vreme in oras ... apoi am stins ... pt ca aparuse un el care imi placea si care nu a fost sa fie ... acum vorbim pe mess ... ii povestesc cu cine ies si pe unde .... vorbim f civilizat .... se poate! sau poate el spera sa ma intorc... ceea ce nu se va intampla in veci, Amin!!! Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2010-12-04 23:07:16) Offline #9 2010-12-05 10:40:58
Re: dupa o relatie..sa ii zici ca mai sunt si alte femei,sa deschida ochii dupa ce sta un pic linistit.viata nu sta intr-un barbat sau intr-o femeie "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|