homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu ce ma imbrac???

#1 2010-12-05 23:46:22

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Cu ce ma imbrac???

...in parc/la munte/etc. (locuri unde este frig)? Ma refer la pantaloni! Am cautat peste tot ceva care sa fie mai grosut decat blugii, si nu am gasit nimic. La Decathlon, intre niste pantaloni de drumetie care eu zic ca erau clar de vara, si pantalonii de ski nu exista nimic intermediar! Dresurile pe sub blugi ma enerveaza! Mi-am luat un soi de pantaloni de trening dintr-un material mai gros si destul de bun, dar nu stiu unde mi-a fost capul, ca abia acasa am descoperit ca sunt cu talia joasa!   supa Cred ca tb sa ai mintea foarte creata sa faci niste pantaloni de trening FOARTE GROSI cu talia joasa! Nici nu stiu ce sa fac cu ei! Cand e frig nu pot sa-i port ca imi ingheata spatele, cand e mai cald n-am sa-i pot purta ca sunt ei prea grosi! Aveti vreo idee? Voi cu ce va imbracati la munte/intr-o drumetie? nustiu

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2 2010-12-06 00:48:08

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Cu ce ma imbrac???

Parerea mea e ca dresurile sunt apa de ploaie cand e vb sa-ti tina de cald. Cand zic dresuri ma refer ciorapi din aia subtiri pe care in mod normal ii porti la fuse etc. De la 80 den in sus - cand deja cred ca se pot numi colanti - e alta treaba.
Mie personal imi plac mai mult ciorapii aia grosi de bumbac. Tocmai in ideea asta mi-am luat iarna trecuta o pereche de blugi oarecum skinny dar nu ficsi pe mine, pe sub care imi incap ciorapi fara sa am senzatia ca-s in armura.
Asta e o idee, daca nu vrei sau nu poti sa renunti la blugi.

Eu mai port iarna (nu doar la munte) pantaloni grosi de catifea reiata (chiar am vazut recent la terranova unii care pareau grosuti si draguti in acelasi timp). Am unii de la un magazin oarecare, care nu prea imi plac si altii si mai grosi, vatuiti pe interiori luati din piata, putin mai evazati, nici nu arata asa rau si tin de cald.

In plus, la munte port si salopeta de ski, chiar daca nu skiez, doar sa fie zapada, ca altfel e caraghios. Am luat-o de la second, ca la magazin mi s-au parut si scumpe si urate. Acolo mi-am gasit una roz  nails

Din categoria "chic" imi place sa port fuste / rochite tricotate cu ciorapi de aia grosi de bumbac asortati si cizme cu blana pana la genunchi.

Si o ultima sugestie, indiferent ce solutie adopti: body-urile sunt super ca sa nu ti se dezgoleasca spatele. Mai putin super cand tre sa faci pipi.  tongue

De aici alegi tu ce iti place si ce se potriveste cu "muntele" tau.

PS Zilele trecute am vazut prin oras niste fete (japoneze) in balerini (!!!) si fara sosete (!!!). Erau maxim 5 grade afara.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#3 2010-12-06 10:08:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

kathrynn a scris:

Parerea mea e ca dresurile sunt apa de ploaie cand e vb sa-ti tina de cald. Cand zic dresuri ma refer ciorapi din aia subtiri pe care in mod normal ii porti la fuse etc. De la 80 den in sus - cand deja cred ca se pot numi colanti - e alta treaba.
Mie personal imi plac mai mult ciorapii aia grosi de bumbac. Tocmai in ideea asta mi-am luat iarna trecuta o pereche de blugi oarecum skinny dar nu ficsi pe mine, pe sub care imi incap ciorapi fara sa am senzatia ca-s in armura.
Asta e o idee, daca nu vrei sau nu poti sa renunti la blugi.

Eu mai port iarna (nu doar la munte) pantaloni grosi de catifea reiata (chiar am vazut recent la terranova unii care pareau grosuti si draguti in acelasi timp). Am unii de la un magazin oarecare, care nu prea imi plac si altii si mai grosi, vatuiti pe interiori luati din piata, putin mai evazati, nici nu arata asa rau si tin de cald.

In plus, la munte port si salopeta de ski, chiar daca nu skiez, doar sa fie zapada, ca altfel e caraghios. Am luat-o de la second, ca la magazin mi s-au parut si scumpe si urate. Acolo mi-am gasit una roz  nails

Din categoria "chic" imi place sa port fuste / rochite tricotate cu ciorapi de aia grosi de bumbac asortati si cizme cu blana pana la genunchi.

Si o ultima sugestie, indiferent ce solutie adopti: body-urile sunt super ca sa nu ti se dezgoleasca spatele. Mai putin super cand tre sa faci pipi.  tongue

De aici alegi tu ce iti place si ce se potriveste cu "muntele" tau.

PS Zilele trecute am vazut prin oras niste fete (japoneze) in balerini (!!!) si fara sosete (!!!). Erau maxim 5 grade afara.

lol

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2010-12-06 19:52:47

Rose
Hero member

Si eu am auzit pe cineva ca japonezii sunt foarte rezistenti la frig deoarece pe insulele lor nu prea sunt paduri, asa ca lemnul este foarte scump, si ca a vazut pe un frig de el tremura in canadiana, fetitele de scoala in ciorapi trei sferturi.
Si eu am avut niste pantaloni din catifea groasa foarte buni, dar nu am mai vazut in ultima vreme...(Cat despre aia vatuiti, cred ca reprezinta idealul meu in viata. Nu am mai vazut , de ani! Anul trecut i-am zarit intr-un catalog Metro. M-am dus imediat dar nu-i mai aveau! Imi venea sa ma duc si in alte orase! ) Am sa incerc la Terranova, cum zici! Mersi de pont! puss

www.pisicamov.ro

#5 2010-12-06 20:12:41

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

raiati, pantaloni de trening cu captuseala sau dresuri groase (ca cele de copii mici) pe sub pantaloni.

eu vazusem niste pantaloni de trening in Selgros, destul de grosuti, cu talie normala, iar prietenul meu are un trening f. gros. daca ar fi sa il aseman cu ceva, ar merge cu bluzele pe care le purtam cand eram mici direct pe piele. este f moale pe interior si pufos.

poti incerca body cu pantalonii pe care i-ai cumparat deja, eu sunt fan smile

si acum daca stau bine sa ma gandesc, tot prietenul meu are un trening de la adidas cu captuseala, doar ca nu este f. moale si nu tine cald din cauza asta (lui i este suficient de cald, dar mie mi se pare insuficient).

later: EXACT! vatuit este trening-ul lui. http://www.shopadidas.com/product/index … Id=4309095 ceva de genul asta cred ca ar fi

Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2010-12-06 20:22:22)

Publicitate

loading...

#6 2010-12-06 22:46:16

Rose
Hero member

Da, trening de asta vreau!  Am sa ma duc la Selgros/Metro, poate mai gasesc.

www.pisicamov.ro

#7 2010-12-07 10:53:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poti purta pantalonii de ski, iti iei unii mai subtirei
varianta ideala e cu pantaloni din polar si suprapantaloni (din material impermeabil), parca nu-mi vine a crede ca nu gasesti la Decathlon... daca nu, la Himalaya sau alte magazine de profil

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.