homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare anticonceptionale

#1 2010-12-06 12:59:19

cristina_pc
New member
Inregistrat: 2009-12-10

Schimbare anticonceptionale

Buna fetelor! As avea mare nevoie de opinia cuiva in domeniu. Sunt la al treilea set de pastilute; am luat karissa un an de zile, a aparut spotting-ul iar cei de la planning mi-au recomandat novynette, pe care le-am luat 4 luni, timp in care am avut spotting in permanent. In uma cu doua saptamani am mers la gineco, iar medicul mi-a recomandat marvelon (daca are vreo relevanta, in urma echografie mi s-a pus diagnosticul de ovare micropolichistice). Am inceput asadar o folie de marvelon, insa spottingul nu s-a oprit nici acum, desi sunt la a 7 a pastiluta. Ma puteti ajuta cu un sfat? E foarte neplacuta scurgerea asta, pe o perioada atat de lunga.

#2 2010-12-06 13:00:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Schimbare anticonceptionale

e normal sa se intample asta la inceput, ai putina rabdare, o sa treaca spottingul

#3 2010-12-06 13:02:39

daenarys
Vizitator

sa mergi sa vb cu medicul de planning iar.din pacate marvelon nu este solutia cea mai potrivita.avand celasi tip de progestativ ca si novynette iar d ela progestativ ai spotting smile

#4 2010-12-06 13:17:58

cristina_pc
New member

Nu stiu unde sa mai merg, sincer. De 6 luni de cand dureaza spotting-ul ma plimb de la planning la gineco fara nici un rezultat  sad

#5 2010-12-06 13:21:39

daenarys
Vizitator

din ce oras esti?

Publicitate

loading...

#6 2010-12-06 13:25:28

cristina_pc
New member

Din Iasi

#7 2010-12-06 13:26:50

daenarys
Vizitator

incerca s amergi la alt medic de planning,eu una asa as face.pe piata sunt destule contraceptive si ar avea cu ce sa le schimbe smile
ii las un link doctoressei sa iti zicea si dansa ce e mai bine sa faci smile

#8 2010-12-06 13:27:38

cristina_pc
New member

Multumesc mult smile

#9 2010-12-06 16:44:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cristina_pc a scris:

Buna fetelor! As avea mare nevoie de opinia cuiva in domeniu. Sunt la al treilea set de pastilute; am luat karissa un an de zile, a aparut spotting-ul iar cei de la planning mi-au recomandat novynette, pe care le-am luat 4 luni, timp in care am avut spotting in permanent. In uma cu doua saptamani am mers la gineco, iar medicul mi-a recomandat marvelon (daca are vreo relevanta, in urma echografie mi s-a pus diagnosticul de ovare micropolichistice). Am inceput asadar o folie de marvelon, insa spottingul nu s-a oprit nici acum, desi sunt la a 7 a pastiluta. Ma puteti ajuta cu un sfat? E foarte neplacuta scurgerea asta, pe o perioada atat de lunga.

cind ai luat karissa, spottingul a aparut in primele 10 zile sau la sfirsitul foliei?
in pauza se opreste singerarea?
daca ai spotting la inceputul foliei solutia e sa iei cite 2 pastile citeva zile(pe amindoua odata) si singerarea dispare....apoi revii la o pastila/zi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2010-12-06 17:01:16

cristina_pc
New member

Sincer, nu stiu sa spun exact pentru ca am cam tot timpul. Si nu, nu se opreste in pauza si nici dupa ce trece menstra.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.