homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?

#1 2010-12-06 18:41:15

alba_tros
New member
Inregistrat: 2010-04-09

bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?

Bună ziua, tuturor

vin din nou cu o altă problemă. am avut un timp probleme cu glanda bartholini, am facut şi o anexită şi o colpită. chistul s a retras după un tratament medicamentos şi naturist. anexita şi colpita s au rezolvat. apoi, la un timp, au apărut şi nişte umflături mici, ?n piele l?ngă clitoris, pe labiile mari, zona ?n care creşte parul. erau bubiţe mici albe, apoi astea ?n piele, doctorita dermtolog mi a spus că n am de ce să mi fac griji. mai apar ca şi ?n gură. şi weekendul acesta am fost ?ntr o excursie, cazarea la hotel de 3 stele. locaţia a fost ?n afara ţării,iar condiţiile ok. de c?nd m am ?ntors, tot drumul spre casă am simţit o jenă, mă jenau pantalonii. azi pe labia mare, unde creşte păr, a apărut o bubiţă-e ca o muşcătură de ţ?nţar. am şi m?ncărime, localizată. parcă acolo unde i bubiţa. la o privire atentă parcă şi mai jos apare o ridicătură. n are culoare, e ?n pielea.
contacte sexuale n am avut din iunie. e posibil să fie iritaţie? ce s ridicăturile alea ?n piele. nu s vezicule, nu au aspect de conopidă ca să zic că i hpv. am folosit doar clotrimazol şi cremă de gălbenele şi băi de şezut cu gălbenele şi muşeţel. parcă am o m?ncărime şi ?n zona anală, deşi nu prezintă bubiţe sau roşeaţă.
mă puteţi ajuta cu un sfat, o părere?

Vă mulţumesc

#2 2010-12-06 18:42:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: bubita rosie, albe si mancarime. iritaţie sau colpită?

nu e un fir de par crescut sub piele ?

#3 2010-12-06 19:01:58

alba_tros
New member

poate că e şi un fir de păr, dar atunci de ce apare o bubiţă roşie şi mai jos ?n zona unde nu creşte părul. prima bubiţă roşie e ca o muşcătură de ţ?nţar. a doua zonă e aşa ?n piele, iar m?ncărime am şi n zona anală. poate o fi o iritaţie de la apă? sau poate că i mai sensibilă zona ?naintea menstruaţiei şi plus apa, drumul lung sau de la ce să fi apărut? n am folosit prosoapele din hotel.

heimdall a scris:

nu e un fir de par crescut sub piele ?

#4 2010-12-06 19:03:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

iritatie, muscatura de insecta... mai stai si vezi ce se intampla
da cu crema de galbenele deocamdata si daca tot nu trece mergi la medic

#5 2010-12-06 19:22:22

alba_tros
New member

mulţumesc, heimdall! da, mai aştept c?teva zile. parcă zona se linişteşte după spălăturile cu ceai de muşeţel şi gălbenele şi cu crema. oi vedea. de la capăt şi la drum spre doctor, iar! off!
poate mai ştie cineva ce s cu bubiţele astea roşii

heimdall a scris:

iritatie, muscatura de insecta... mai stai si vezi ce se intampla
da cu crema de galbenele deocamdata si daca tot nu trece mergi la medic

Publicitate

loading...

#6 2010-12-06 23:45:16

doll.alina
New member
Inregistrat: 2010-10-27

accea bubita rosie ar putea fi un mic cos,se mai poate intampla..smile
ai fost la epilat de curand?de acolo se pot produce mai intai bubitze mici albe apoi rosii si cv iritatii in zona anala.

insanatosire grabnica !puss

#7 2010-12-07 19:04:51

alba_tros
New member

smile probabil că e firul de păr. punctele albe sunt cele Fordyce, doar că uneori parcă se ?nmulţesc. problema e că punctele roşii, ca de la urzicat apar pe zona fără păr.pe labia mare interioară, ?n dreptul clitorisului. nu s nişte puncte definite, par nişte acumulări de lichid, ?ntinsă labia apare aproape ok, doar mici denivelări. mă g?ndeam că s şi acele mici glande ?nfundate. av?nd şi chistul bartholini, momentan retras aproape 100%, s or mai ?nfunda pe acolo ceva glănduţe smile. chiar nu ştiu să descriu, n arată nici cum, nici coşuri, nici beşicuţe, nici negi. par acumulare de lichid, dar c?nd ?ntinzi labia par doar nici ridicături ?n piele, nu pe piele. nu fac crustă. n am o scurgere anormală, uneori pe labii apare o depunere, dar trece după menstruaţie. c?t despre bubiţa roşie proeminentă, am observat o schimbare. parcă i de la o muşcătură, dar a dispărut m?ncărimea. are culoarea pielii, poate un pic mai deschisă. ultima dată mai epilat chiar ?nainte cu c?teva zile, dar c?t o epilare parţială, puţin de linia chilotului. aşa că nu prea cred.
deja s bolnavă la g?ndul să nu fie hpv. dar mă g?ndesc că trebuia să apară ceva la papanicolau făcut ?n martie la ?nceput, parcă. din ianuarie şi p?nă ?n iulie n am avut dec?t un partener, iar p?nă acum nimic. la ultimul control dermatologic mi a spus că i ok, iar la controlul ginecologic din octombrie mi au spus de o anexită şi o colpită. tratate! poate mă ajutaţi să trec de obsesia asta cu hpv şi bubiţele astea

doll.alina a scris:

accea bubita rosie ar putea fi un mic cos,se mai poate intampla..smile
ai fost la epilat de curand?de acolo se pot produce mai intai bubitze mici albe apoi rosii si cv iritatii in zona anala.

insanatosire grabnica !puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.